Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Βελόπουλος έρχεται για το «colpo grosso» στη Βέροια

Τι ετοιμάζει;
Συνεχίζει τις περιοδείες του στην Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος, με σκοπό να ενημερώσει τους πολίτες για το νέο κόμμα του που ονομάζεται «Ελληνική Λύση», αλλά και να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών. Ο έμπειρος πολιτικός
θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη στην Ημαθία και το κόμμα του να βγάλει μια βουλευτική έδρα. Με την απήχηση που βλέπει να έχει στις δημοσκοπήσεις (με αναγωγή αγγίζει το 2,5%), το βλέμμα του στρέφεται πλέον στις τετραεδρικές περιφέρειες, όπως της Ημαθίας. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες, ένα μικρό κόμμα να καταφέρει να εκλέξει Βουλευτή, με τον κ. Βελόπουλο να το γνωρίζει καλά αυτό και να προσπαθεί να κάνει το... «colpo grosso».
Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα της Ημαθίας την Κυριακή 31 Μαρτίου και θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία. Ο πρώην Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. μιλάει απευθείας με τοπικά στελέχη της περιοχής (κυρίως από τον χώρο της Λαϊκής Δεξιάς) και κύριο μέλημά του είναι να καταφέρει να βρει έξι υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στο νομό μας και να σπάσει το φράγμα του 3% που είναι απαραίτητο για να εισέλθει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ