Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (18/3 - 24/3)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Την Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019, ο Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες και ο Άρης στον Ταύρο, σχηματίζουν ένα αισθησιακό και δυναμικό Τρίγωνο, που εκτός από επίτευξη στόχων και επικοινωνίες, θα φέρει και επανασυνδέσεις! Γενικά, πετυχαίνουμε στόχους και
όνειρα, αφού τώρα επανέρχονται ευκαιρίες που είχαμε χάσει στο παρελθόν! Υποθέσεις που μας απασχολούν καιρό τώρα, πλέον βρίσκουν λύσεις, μέσω της επικοινωνιακής οδού!

♈ Κριός

Γενικά

Μία εβδομάδα γεμάτη από γεγονότα και εξελίξεις ξεκινά για το δικό σου ζώδιο. Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός, είναι σαφώς η Πανσέληνος που γίνεται στις 21 Μαρτίου στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, το Ζυγό, όπου έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Μεγαλύτερη επιρροή δέχεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί 20-22 Μαρτίου, όπου τώρα μπαίνεις και στην περίοδο των γενεθλίων σου! Ίσως συνειδητοποιείς ότι κάποιες ιστορίες επαναλαμβάνονται και αυτό είναι κάτι που προσωρινά σε πικραίνει. Η εβδομάδα όμως έχει και τα θετικά της, τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο τα επαγγελματικά σου. Με το τρίγωνο του κυβερνήτη σου Άρη, με τον Πλούτωνα οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν σπουδαίες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης της καριέρας σου! Τα τυχερά δεν θα λείψουν και για γνωριμίες, επαφές αλλά και ερωτισμό, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές ατασθαλίες γεμάτες πάθος, ερωτισμό, κέφι και περιπετειώδη διάθεση φέρνει η εβδομάδα στο πέρασμά της. Η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στον Υδροχόο και το δίκτυο γνωριμιών αυξάνεται, το τετράγωνο της με τον Άρη, κάνει ασυγκράτητες τις ερωτικές σου επιθυμίες ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου μπορώ να πω ότι θα έχεις πολύ εκρηκτική ερωτική διάθεση. Πιο δύσκολες είναι οι αισθηματικές συνθήκες για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, όπου αναμένεται να έχεις κόντρες και ξεκαθαρίσματα στα αισθηματικά σου! Ευκαιρίες για συζήτηση και αποκατάσταση διαφωνιών θα έχεις εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καθυστερήσεις και οι αναποδιές στα επαγγελματικά δεν λείπουν και οφείλονται σε παρελθοντικές καταστάσεις όπου τώρα καλείσαι να τις κλείσεις, κάτι το οποίο και θα κάνεις με απόλυτη επιτυχία. Η εβδομάδα ωστόσο φέρνει επαγγελματικές διακρίσεις και ενδυνάμωση της καριέρας σου, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Τα έξοδα μπορεί να τρέχουν, όμως οι επαγγελματικές σου κινήσεις θα σταθούν προσοδοφόρες, έτσι θα μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα έχει την ποικιλία της για το δικό σου ζώδιο, δεν λείπει το πάθος και ο ερωτισμός, η ικανοποίηση επιθυμιών αλλά και η υπερβολή ή αλλιώς η σπατάλη χρήματος και συναισθήματος. Με τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος σχηματίζοντας όψεις με τον Άρη, τον Κρόνο, και τον Ποσειδώνα, αυτή την εβδομάδα μπορείς να αναμένεις ότι φεύγουν οι διχασμοί και η αναβλητικότητά σου και δομείς τη ζωή σου με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας σχέδια και πάλι από την αρχή. Ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου, λειτουργούν πιο γρήγορα, όμως πεισμώνεις, επιμένεις, ανταγωνίζεσαι γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Το χρήμα έρχεται στα χέρια σου, όμως με τον ίδιο εύκολο τρόπο φεύγει, γιατί δεν μπορείς να συγκρατήσεις αυτό το διάστημα την διάθεση σου για αγορές. Στον έρωτα τα παίζεις όλα για όλα, όμως δεν σε φοβάμαι, είσαι κερδισμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλύπτονται τα κενά της καρδιάς σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Ταύρε. Ικανοποιούνται επιθυμίες του παρελθόντος, έχεις συζητήσεις, συναντήσεις και μηνυματάκια που διεγείρουν την ρομαντική σου διάθεση , συνάμα όμως έρχεται και το πάθος που σου μεταδίδει το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, που φουντώνει για τα καλά τις επιθυμίες σου, οι οποίες φαίνεται ότι ικανοποιούνται. Σε γενικές γραμμές όμως το διάστημα δεν είναι και το ιδανικότερο για να κατασταλάξεις σε αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να βάλεις σε μία καλύτερη τάξη επαγγελματικά ζητήματα που βρίσκονταν εδώ και καιρό σε εκκρεμότητα γεγονός που θα σου προσφέρει ανακούφιση. Κινητοποιείσαι πιο ενεργά στην καριέρα σου και οι κόποι σου δέχονται την ανταμοιβή τους, παρόλο που οι συνθήκες δεν είναι ακόμα και οι πιο ιδανικές. Στα οικονομικά σου είσαι κερδισμένος και μπορείς να διεκπεραιώσεις υποθέσεις σου, το αρνητικό είναι ότι βάζεις διαρκώς το χέρι στο πορτοφόλι και η αποταμίευση είναι αδύνατη.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Τα επικοινωνιακά μπερδέματα συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα για σένα αγαπητέ μου Δίδυμε, αφού ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος. Βιάζεσαι να πάρεις πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σου, όμως βρίσκεις και εμπόδια μπροστά σου γεγονός που σε πάει πίσω. Ωστόσο, θα μπορέσεις εντέλει να ξεμπερδέψεις το κουβάρι και να βρεις λύσεις. Μία μετακίνηση ή ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού, θα σου δώσει μεγάλη χαρά αυτή την εβδομάδα, ενώ οι προτάσεις από φιλικά πρόσωπα για εξόδους και διασκέδαση θα είναι πολύ περισσότερες. Στα αισθηματικά υπάρχει μία ανανέωση, πιο τυχερός όμως είσαι αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Κάτι το οποίο πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα είναι την θολωμένη σκέψη, τις μεγάλες υποσχέσεις , αλλά και τις εξαπατήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα παρασύρεσαι από τα όνειρα, τα σχέδια και τις επιθυμίες σου και λες μεγάλα λόγια για μία αισθηματική υπόθεση, γεγονός που θα σε κάνει στην πορεία να διαψευστείς. Αυτό που πιστεύεις ότι θέλεις, ή ότι είναι καλό για σένα, κρύβει κάποιες παγίδες, τις οποίες και πρέπει να αποφύγεις, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ερωτική ανανέωση δέχεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, όπου οι μέρες είναι αυθόρμητες, ζωηρές, ευνοούν νέες γνωριμίες, έστω και αν στο ξεκίνημά τους έχουν αστάθειες. Όσο για σένα που είσαι Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο Ζυγός σε επηρεάζει θετικά, και σε βοηθά να ξεφύγεις από τα ερωτικά αδιέξοδα που περνούσες τον τελευταίο καιρό

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τις ημέρες που ακολουθούν θα χρειαστεί να δείξεις μεγάλη προσοχή στην διαχείριση των επαγγελματικών σου, γιατί το πιο πιθανό Δίδυμέ μου είναι να γίνουν λάθη. Δεν λείπουν οι καθυστερήσεις, οι συγχύσεις και τα διλήμματα από την πλευρά σου, όμως πεισμώνεις και δεν το βάζεις κάτω, το προσπαθείς, το παλεύεις και κατακτάς αυτό που θέλεις. Τα νέα είναι θετικά για τα οικονομικά σου, γιατί σου έρχεται κάποιο οφειλόμενο από το παρελθόν ποσό, που σου δίνει ανάσα. Επιπλέον οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα για την άνοδο των οικονομικών σου θα καταφέρουν να πιάσουν τόπο!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα έχει τα σκαμπανεβάσματα της αλλά και τις διακυμάνσεις της για το δικό σου ζώδιο, αφού επηρεάζεσαι από την Πανσέληνο του Μήνα που γίνεται το ζώδιο του Ζυγού! Προβληματισμοί δεν λείπουν για θέματα που αφορούν το σπίτι , την οικογένεια, ή απλά η διάθεσή σου και η ψυχολογία σου είναι αρκετά πεσμένη αυτές τις μέρες. Όμως υπάρχουν και ευκαιρίες, σε αυτές θα πρέπει να πιαστείς και να μην τις αφήσεις να εξανεμιστούν. Επαφές και επικοινωνίες με άτομα που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Ειδήσεις και νέα για παρελθοντικές καταστάσεις σου δίνουν μία μορφή επιβεβαίωσης. Επιπλέον και η αισθηματική σου ζωή είναι φανερό ότι βρίσκεται σε εγρήγορση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάνεις όνειρα και σχέδια για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, κατόπιν μίας επικοινωνίας (ή συζήτησης) που θα έχεις. Μπορώ να πω ότι το μυαλό ταξιδεύει με ρομαντισμό και οι ευκαιρίες για να μιλήσεις και να πεις αυτά που αισθάνεσαι δεν λείπουν. Ωστόσο, μέσα σε όλο αυτό το εκφραστικό σκηνικό που διαμορφώνεται τώρα γύρω σου, δεν λείπει και το πάθος, η ζήλεια, η ένταση ... Βρες τις ισορροπίες σου γιατί σε βλέπω την μία να είσαι κρύο, την άλλη να είσαι ζέστη στα αισθηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να ενεργοποιούνται ενώ και εσύ από την πλευρά σου έχεις την διάθεση να ασχοληθείς πολύ περισσότερο με την καριέρα σου! Ζητήματα που αφορούν τις συνεργασίες σου, καλείσαι τώρα να τα αντιμετωπίσεις και να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο! Δείξε προσοχή σε συμβάλεις, έγγραφα, νομικές υποθέσεις γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσεις σε υπογραφές. Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες, που οφείλονται στις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν για το σπίτι και την οικογένεια.

♌ Λέων

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα εκφραστική και γεμάτη από επικοινωνίες, ιδέες, μηνύματα και προτάσεις για το δικό σου ζώδιο! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού σε βοηθά να περάσεις καλά και να αφήσεις πίσω σου τις αρνητικές σκέψεις που σε είχαν καταβάλει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αφού ο Ερμή είναι ανάδρομος στους Ιχθείς, όμως με καλή επαγγελματική οργάνωση θα μπορέσεις να έχεις καλά αποτελέσματα. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Πλούτωνα, σε βοηθά να κατακτήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο. Τα αισθηματικά σου θυμίζουν Άνοιξη και αρχίζουν να ανθίζουν, αφού η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε απελευθερώνει και σε βοηθά να αφεθείς στην αγκαλιά του έρωτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές αταξίες που θα τις απολαύσεις στο έπακρο, φέρνει η νέα εβδομάδα στο πέρασμά της. Μεγαλύτερη εύνοια δέχεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου η Αφροδίτη από τον Υδροχόο βάζει τα δυνατά της για να σε ζευγαρώσει και να σου φέρει την αισθηματική ανανέωση που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Επιπλέον, ένα σημαντικό στοιχείο που είναι φανερό από τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας είναι ότι οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου, σε βοηθούν να εκπληρώσεις ένα ερωτικό σου απωθημένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βρίσκεις λύσεις για θέματα οικονομικά του παρελθόντος που σε άγχωναν το τελευταίο διάστημα και αυτό σε βοηθά να οργανώσεις καλύτερα τα μετέπειτα βήματά σου. Στα επαγγελματικά είσαι πολυμήχανος, ενεργητικός, έτοιμος να βάλεις σε εφαρμογή μεγαλόπνοα σχέδια και μπορώ να πω ότι οι εξελίξεις είναι θετικές, άσχετα αν για την ώρα δεν μπορείς να δεις τα θεαματικά αποτελέσματα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα αγαπητέ μου Παρθένε σε βρίσκει προβληματισμένο για τα οικονομικά σου, αλλά σε πελάγη ευτυχίας για τα αισθηματικά σου! Η Πανσέληνος που γίνεται στο Ζυγό, δεν σου επιτρέπει να έχεις την άνεση που θα θελες στα οικονομικά σου γεγονός που σε ζορίζει και σου προκαλεί ανασφάλειες. Τα επαγγελματικά ωστόσο μπορούν να εξελιχθούν αρκετά καλά, αρκεί να στηριχτείς στις δυνάμεις σου, εξετάζοντας νέες προοπτικές που ανοίγονται τώρα μπροστά σου! Άνθιση παρουσιάζει η αισθηματική σου ζωή, όμως εκεί υπάρχουν και οι παγίδες να εκτιμήσεις λάθος κάποιες καταστάσεις και να μπερδέψεις τα πράγματα , ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη και το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα έρχεται για να βάλει «φωτιές» στην ερωτική σου ζωή, με την καλή έννοια πάντα. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να αναμένεις τις φλόγες του πάθους να σε αγγίξουν. Αισθηματικές επανασυνδέσεις και ανταμώματα με άτομα του παρελθόντος, ευνοούν εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου θα νιώσεις ότι ζεις παραμυθένιες στιγμές ... πρόσεξε όμως γιατί κάποια πράγματα θα τα αναθεωρήσεις λίγο αργότερα. Όσο για σένα που είσαι Παρθένος του 1ου δεκαημέρου, μην αρχίζεις τη μουρμούρα και την ανασφάλεια για τα αισθηματικά, άφησε ελεύθερο το ερωτικό σου ταμπεραμέντο και πες ναι σε νέες προκλήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λαμβάνεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη κάποιων συνεργασιών σου , έτσι λοιπόν μπορείς να δρομολογήσεις πολύ καλύτερα τις εργασίες σου. Δεν παύει ωστόσο ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής να κινείται ανάδρομος γεγονός που φέρνει τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση κάποιων σχεδίων. Στα οικονομικά σου, ούτε κλαις, ούτε γελάς, η διαχείριση όμως είναι απαραίτητη γιατί σε βλέπω να σε πιάνει το καταναλωτικό σου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο σου αγαπητέ μου Ζυγέ και πράγματι το κλίμα είναι κάπως τεταμένο για το δικό σου ζώδιο, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων σε πληγώνει, επανέρχονται κάποια προβλήματα σε μία σχέση (ή σε μία συνεργασία) και το γεγονός αυτό σε στεναχωρεί αλλά και σε φέρνει αντιμέτωπο με ξεκαθαρίσματα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα συναισθηματικά ξεσπάσματα, για να μην οδηγηθούν οι καταστάσεις σε ρήξεις που θα σε απογοητεύσουν! Από την άλλη πλευρά, η εβδομάδα σου δίνει την ικανοποίηση μέσα από την εξέλιξη των οικονομικών σου, άσχετα αν για την ώρα η εργασία δεν κινείται σε ικανοποιητικά πλαίσια. Νέες γνωριμίες με φίλους και καινούργια πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου, σου δίνουν μεγάλη χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβληματισμός υπάρχει αυτή την εβδομάδα για την εξέλιξη μίας σχέσης σου , ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί 22-24 Σεπτεμβρίου όπου επηρεάζεσαι από την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο σου! Συγχυσμένος και προβληματισμένος για το τι θα γίνει στην πορεία μίας σχέσης είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Πιο τυχερός στα ερωτικά σου είσαι αυτή την εβδομάδα εσύ που είσαι Ζυγός του 3ου δεκαημέρου αφού το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη αλλά και το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, έρχονται για να φουντώσουν για τα καλά το ερωτικό σου πάθος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορεί να υπάρχουν αστάθειες ή και καθυστερήσεις, όμως αυτή την εβδομάδα μπορείς να σκεφτείς τους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία σειρά και πάλι τα εργασιακά σου! Προσοχή σε ασυμφωνίες με τους συνεργάτες και θυμήσου ότι δεν έχεις πάντα δίκιο σε όλα. Στα οικονομικά σου είσαι ικανοποιημένος, γιατί έρχονται κάποια χρήματα στα χέρια σου!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η εύνοια σου συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Σκορπιέ , όπου είναι φανερό ότι κάποια πράγματα αρχίζουν επιτέλους και κατασταλάζουν μέσα σου! Καταφέρνεις να συγκροτήσεις τα οικονομικά σου, νιώθεις περισσότερη σιγουριά για το αύριο, παίρνεις καθοριστικές αποφάσεις για την εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών και νιώθεις αρκετά δυνατός. Η πιο σημαντική αστρολογική όψη που σε επηρεάζει αυτή την εβδομάδα είναι το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα , το οποίο αναμένεται να φέρει μεγάλη ενδυνάμωση στη ζωή σου! Επιπλέον, κάποιες ευχάριστες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού είναι αναμενόμενες αυτό το διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ρομαντική διάθεση συνεχίζεται ενώ δεν παύουν να υπάρχουν λόγια, συζητήσεις, συναντήσεις με το ερωτικό παρελθόν, που υπόσχεται πολλά και για το παρόν και το μέλλον. Ναι το ξέρω πως βρίσκεσαι ήδη σε διάθεση να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτό τον έρωτα που άγγιξε μία ευαίσθητη χορδή στη ψυχή σου! Δεν παύει όμως η εβδομάδα να έχει και την ισχυρή σεξουαλικότητά της αλλά και τα στιγμιότυπα ερωτικής διεκδίκησης. Έτσι λοιπόν σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω πως μένεις παραπονεμένος από τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σε προβληματίζουν αυτή την εβδομάδα, επειδή συνειδητοποιείς ότι όλα περνούν από το δικό σου χέρι και δεν έχεις την στήριξη και την βοήθεια από κανέναν , γεγονός που σε εξαντλεί! Είναι μία καλή εβδομάδα όμως για να μπουν κάποια όρια και κανόνες που θα σε βοηθήσουν να εδραιώσεις περισσότερο την επαγγελματική σου θέση, αλλά και να μπορέσεις να κάνεις τις επαγγελματικές συνεργασίες σου πιο αποδοτικές. Στα οικονομικά είσαι ικανοποιημένος ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία που γίνεται στις 23 Μαρτίου , φαίνεται ότι ανεφοδιάζει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Μία κοινωνική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο, όπου το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου θα είναι σε συζητήσεις, επαφές και γνωριμίες που θα γίνουν τώρα. Σημαντική ανάσα ανακούφισης σου δίνεται στα οικονομικά σου, όπου θα μπορέσεις να κινητοποιηθείς για να δεις το πορτοφόλι και πάλι να γεμίζει. Η κοινωνικότητά σου θα είναι τονισμένη, ενώ μία ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει με τον πιο περίεργο τρόπο, στην πιο περίεργη στιγμή. Αυτό που θέλω να προσέξεις για τις ημέρες που ακολουθούν, είναι τις επικοινωνίες σου με την οικογένεια αλά και τις ζημιές στο σπίτι. Η απροσεξία και η αφηρημάδα θα σου φέρουν μπελάδες για αυτό καλύτερα θα ήταν να συγκρατηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις την διάθεση για ερωτικό παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, αφού η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε κάνει αρκετά φλερτατζή αλλά και κάπως υπερβολικό στις συναισθηματικές σου εκφράσεις. Η παγίδα της εβδομάδας είναι ότι είτε μπορεί να διχαστείς ανάμεσα σε δύο επιλογές, είτε μπορεί να εξιδανικεύσεις συναισθήματα και στο τέλος να την πατήσεις... Σίγουρα όμως κάτι παίζει στο προσκήνιο της αισθηματικής σου ζωής που σε κρατά σε εγρήγορση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναζητάς να βρεις λύσεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά και έστω και με δυσκολία καταφέρνεις να βγάλεις μία άκρη, σε όλα τα εμπόδια που έχεις περάσει ως τώρα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Καταφέρνεις και είσαι τυπικός σε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις, άσχετα αν σε πιάνει η ανησυχία εξαιτίας των αυξημένων οικονομικών απαιτήσεων που υπάρχουν στο σπίτι και στην οικογένεια.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Το μυαλό ξαναγυρίζει στο παρελθόν, αναπολείς στιγμές που πέρασαν και νιώθεις νοσταλγία αγαπημένε μου Αιγόκερε. Η εβδομάδα σε φέρνει σε επαφή με το χτες, συνειδητοποιείς λάθη, ζητάς συγνώμη, συγκροτείς περισσότερο τα θέλω σου προγραμματίζεις τις επόμενες κινήσεις σου! Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου όπου δέχεσαι την θετική επιρροή του τριγώνου Άρη Πλούτωνα . Η Πανσέληνος που γίνεται στις 21 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, σε προβληματίζει για θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους και το μέλλον σου, όπου τώρα συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει η ώρα σημαντικών αποφάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι αρκετά περίεργη για τα αισθηματικά σου αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου η ανάγκη σου για κάτι νέο, συναρπαστικό, σε οδηγεί σε ρήξη με κάτι μόνιμο και σταθερό που υπάρχει στην αισθηματική σου ζωή. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω ανοίγεις την καρδιά σου και εκφράζεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου! Όσο για σένα που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου, νιώθεις βαθύ ερωτικό πόθο, που φαίνεται ότι ικανοποιείται το έπακρο, ενώ ... υπάρχει και μία θετική ερωτική εξέλιξη / κατάκτηση που σου δίνει μία μορφή επιβεβαίωσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά είναι ένα καζάνι που σιγοβράζει και η εβδομάδα έχεις τις ασυνεννοησίες της, αλλά και την σύγχυση της. Επειδή τα περιθώρια υπομονής σου είναι φανερό ότι εξαντλούνται, προσπάθησε να διατηρήσεις αποστάσεις ασφαλείας από τους ανθρώπους που φαίνεται ότι σου είναι αυτό τον καιρό πρόβλημα. Τα οικονομικά βρίσκονται σε καλή κατάσταση, το εισόδημά σου ανεβαίνει, όμως είναι φανερό ότι παρασύρεσαι σε έξοδα και ξανοίγεσαι αρκετά, κάτι που πρέπει να το περιορίσεις!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σου επιφυλάσσει σημαντικές ευκαιρίες αφού η Πανσέληνος του μήνα σε επηρεάζει θετικά, ανοίγοντας νέες προοπτικές , νέες ιδέες και νέους ορίζοντες σε όποιον τομέα εσύ επικεντρωθείς. Από αυτή την εβδομάδα όμως θα αρχίσεις να νιώθεις και πιο δυνατός ψυχολογικά έτσι λοιπόν θα βρεις το σθένος να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο κάποιες καταστάσεις που σε βάραιναν. Στα ερωτικά σου, οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις, αλλά και έρωτα που θα σε κάνει να απελευθερωθείς και να βρεις και πάλι τον παλιό καλό εαυτό σου! Τα οικονομικά συνεχίζουν να έχουν αστάθειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη για λίγες ακόμα μέρες από το ζώδιο σου, φροντίζει να κάνει μία όμορφη γιορτή την αισθηματική σου ζωή. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, φουντώνει για τα καλά τα πάθη και τις ερωτικές διεκδικήσεις, ενώ το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, εκφράζει ότι η τύχη είναι με το μέρος σου και έχει έρθει η στιγμή να διεκδικήσεις πιο έντονα αυτό που θέλεις από τα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου , θα καταφέρουν να σε βοηθήσουν σταδιακά στην επαγγελματική σου ανέλιξη. Αξιοποίησε τις γνωριμίες που προκύπτουν τώρα που μπορούν να σε στηρίξουν στα εργασιακά σου σχέδια. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν ακόμα αστάθειες και πρέπει να συγκρατήσεις την επιπολαιότητα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Τα επικοινωνιακά μπερδέματα συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα αφού ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σου! Τις ημέρες αυτές, μην πιστεύεις σε όσα ακούς, ενώ πριν δώσεις μεγάλες υποσχέσεις, θυμήσου ότι κάποια πράγματα τα βλέπεις κάπως υπερβολικά αυτό το διάστημα. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να συγκροτήσεις σκέψεις και επιθυμίες και ναι να κάνεις όνειρα και σχέδια, αρκεί συνάμα να μπορείς να δεις πιο ρεαλιστικά τι αξίζει και τι όχι. Η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά δραστήρια, θα προγραμματίσεις μία μετακίνηση αλλά και οι προτάσεις που θα λαμβάνεις θα είναι δελεαστικές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βρίσκεσαι σε αναμονή των πιο σημαντικών εξελίξεων που θα έρθουν στα αισθηματικά σου από την επόμενη εβδομάδα αγαπητέ Ιχθύ. Οι μέρες που ακολουθούν σε βοηθούν να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, να λήξεις παρεξηγήσεις του χτες, να ξεκαθαρίσεις λίγο το τοπίο, αλλά και να ακούσεις το ένστικτό σου που θα σε καθοδηγήσει σωστά για τα μετέπειτα βήματα της αισθηματικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα έχει σημαντικές ευκαιρίες για τα επαγγελματικά σου, αφού το Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, θα σε βοηθήσει να βάλεις μπροστά σχέδια και να έχεις μία πολύ καλή πρόοδο. Στα οικονομικά σου μπορείς να δεις μία σημαντική προοπτική να ανοίγεται μπροστά σου, γεγονός που θα σου δώσει δύναμη και κουράγιο!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ