Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Θερμή υποδοχή στον Μητσοτάκη επιφύλασσαν οι Βεροιώτες

Του φώναζαν: «Να'τος - Να'τος ο Πρωθυπουργός»
Μεγαλειώδη υποδοχή επιφύλασσαν εκατοντάδες Βεροιώτες στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και δέχθηκε τις θερμές επευφημίες του
κόσμου. Στην Μητροπόλεως τον υποδέχθηκαν τα υψηλόβαθμα τοπικά στελέχη και απλός κόσμος που έσπευσε να του ευχηθεί καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα που έχει μπροστά του.
Ο 
Πρόεδρος της ΝΔ αυτήν την ώρα μιλάει στον Κινηματοθέατρο του «ΣΤΑΡ» και ασκεί σφοδρή κριτική τόσο στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη ήταν συνέχεια ο Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, ενώ μεταξύ των παρευρισκόμενων διακρίναμε και τον Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Δείτε το video, την στιγμή που έφτασε στη Βέροια:







10 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ...τον υποδεχονται λες και ηρθε ο Μεσσίας...και συγκεκριμένα η γενιά αυτή που μας έφερε σ' αυτήν την καταστάση. Σε λίγα χρόνια θα τον βρίζουν κι αυτόν όπως γινόταν με τους παλιούς και οπως θα γίνεται με τους επομενους....ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά την πρόσφατη λαίλαπα ο οποιοσδήποτε είναι εν δυνάμει Μεσίας. Γιατί 4 χρόνια μετά το μόνο που είναι σίγουρο είναι η απάντηση στο ερώτημα "γιατί οι άλλοι ήταν καλύτεροι;" Ναι, πολύ καλύτεροι!!!

      Διαγραφή
  2. Αυτοί είμαστε δυστυχώς. Αυτός δεν ήταν στην προηγούμενη κυβέρνηση και ψήφιζε μνημόνια; αυτός δεν είπε ότι θα σεβαστεί και δεν θα αλλάξει τη συμφωνία των Πρεσπών; αυτός δεν ήταν που δεν ζήτησε δημοψήφισμα για την ίδια συμφωνία; Τι να πρωτοθυμηθώ. Αυτή η χώρα δεν έχει σωτηρία δυστυχώς, με τους ραγιάδες και οσφυοκάμπτες που έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι προσβλέπουν στην επόμενη μέρα!!!
    Ιδεολόγοι ,κόλακες και φοροφυγάδες αντάμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα ειπαμε πως ειμαστε εξυπνος λαος αλλα τοσο,,,,τελικα ολοι αυτοι δεν αφηνουν τον τοπο να παει μπροστα και εμειναν κολλημενοι βολεμενοι κοινος γλιφτρονια,,λυπαμαι ,και το ειδα και στα συλλαλητηρια ,αληθεια με ποιον γνωμονα θα βγαλουν αυτο το ειδος να κυνερνησει?λες και ηρθε απο το πουθενα λες και δεν ηταν ολα τα χρονια στις κυβερνησεις παππου και σια ξαφνικα το ειδαν σωτηρα ,,,τοσο ανοητοι ειμαστε τελικα ,μας εχουν βαλει στο τρυπακι παλι ,καλα αυτοι δεν ηταν που μας εβαλαν στα μημονια?πασοκ και νδ,αυτοι δεν ηταν που μειωσαν συνταξεις ,πασοκ νδ,αυτοι δεν ηταν που μας εβαλαν το ,γ,,,εμφια ?και ποσα ακομα αυτος δεν ειναι που με την ,μ,,,,και καποιον χριστοφορακο τα επαιρναν κανονικα απο σιμενς,ρε λοβοτομη σας εχουν κανει ,καλαιω ,μα ειστε αξιοι της συμφορας που ερχεται ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δέστε τους ραγιάδες και τους οσφυοκαμπτες που δυστυχώς θα τους συναντήσουμε μπροστά μας ως Μεσσίες στις επικείμενες εκλογές για την Αυτοδιοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φόλα σε όλους, τωρινούς και προηγούμενους.
    Οι προηγούμενοι μας χρεοκόπησαν και οι νυν το επικύρωσαν για τα επόμενα 30-40 χρόνια δίνοντας με υπογραφή και το όνομα στους σκοπιανους!
    ΡΕ ΔΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι φίλε μην τους κάνεις το χατήρι. Να πας αλλά να ρίξεις ΛΕΥΚΟ είναι και αυτό ψήφος Όχι άκυρο αλλά ΛΕΥΚΟ να τα δουν στην καταμέτρηση το βράδυ των εκλογών και στην τηλεόραση όλα τα κόμματα και στην Ευρώπη και να καταλάβουν ότι ο κόσμος δεν θέλει κανέναν τους. Αν δεν πάμε να ψηφίσουμε θα μας πουν αδιάφορους και θα χαρούν, αν ψηφίσουμε ΛΕΥΚΟ όμως θα καταλάβουν ότι ενδιαφερόμαστε αλλά τους αποδοκιμάζουμε.

      Διαγραφή
  7. Ρε είναι και χωρίς γούστο τα ταγαρια.Τι γραβάτες είναι αυτές ρε σαν τις σαλιαρες από το Μάπετ σόου,οι κυράδες σαν τις τσατσαδες από την Τρούμπα είναι.Απο την σιχαμαρα ούτε να τους βρίσω δεν μπορώ αυτοί σε άλλη χώρα ούτε για 5 λεπτά τους βαζανε μέσα.Γελοιοφατσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tα ιδια σκατα ειναι και αυτος με τους προηγουμενους αρε κατα κατακαημενε ελληνα ακομα δεν εβαλες μυαλο ξυπνηστε πριν να ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ