Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήττα στο Παλαιοχώρι και αναβολή «στέψης» για τη Βέροια

Δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» από σήμερα την υπόθεση της ανόδου η Βέροια, η οποία γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής από τον τοπικό Άρη, στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι Βεροιώτες πλέον θέλουν 4 βαθμούς στα δύο ματς που απομένουν (εντός με
Κύμινα και εκτός με Αγρ. Αστέρα) για να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές, αφού υπερτερούν σε ισοβαθμία τόσο της Τρίγλιας όσο και του Παλαιοχωρίου.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «κυανέρυθρους» να ελέγχουν τον ρυθμό και να είναι πιο επικίνδυνοι επιθετικά, χάνοντας μια καλή ευκαιρία στο 14’ με τον Κανούλα που δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ α τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα.



Στο 25’ το Παλαιοχώρι πήρε το προβάδισμα κόντρα στην ροή του αγώνα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πολυζωίδη, ο Τσιντογιάννης σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοντογουλίδη γράφοντας το 1-0! Οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, όταν στο 43' η κεφαλιά του Κεφαλά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι!



Στην επανάληψη το Παλαιοχώρι αιφνιδίασε, αφού στο 47’ διπλασίασε τα 
τέρματά του! Μετά από λάθος του Ταϊρη μεταξύ κέντρου και περιοχής της Βέροιας, ο Σιμόνι πήρε την μπάλα, πέρασε δύο αμυντικούς και από το ύψος της περιοχής έγραψε το 2-0. Παρά την ψυχρολουσία, η «Βασίλισσα» προσπάθησε να αντιδράσει και είχε 2-3 καλές ευκαιρίες, με τους Κανούλα και Βεργώνη που δεν μπόρεσαν να τις μετατρέψουν σε γκολ, ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι Βεροιώτες κατάφεραν να μειώσουν έστω το σκορ, όταν ο Τσικόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Βεργώνης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αποκτώντας πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, μιας και στο πρώτο ματς είχε νικήσει με 2-0. Με λάθη ήταν η διαιτησία των Τζουμαλάκη, Καμπερίδη και Κρυωνά. 

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Βασιλειάδης, Τσιντογιάννης (75' Βερνάρδος), Καραμπάς, Λαγούτης, Αποστολάς, Πολυζωίδης (89' Παραστατίδης), Δημητρακόπουλος, Κεφαλάς, Ιγνατίδης (4' Βερνάρδος), Σκέμπι (68' Κωτάκης), Σιμόνι.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχάλης (58' Μυλωνάς), Κυριακίδης (84' Σοφιανίδης), Μπακάλης (75' Παπουτσίδης), Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης, Μπλέτσας, Κανούλας, Σκαθαρούδης, Χαντζάρας (46' Τσικόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ