Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποδηλατάδα στις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας - Δείτε τι έγινε μέσα από 80 φωτογραφίες!

Η τρίτη ποδηλατάδα στις ανθισμένες ροδακινιές που διοργάνωσε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας, πέρασε την Κυριακή το μεσημέρι στην ιστορία. Λίγο μετά τις 10 το πρωί, οι πρώτοι ποδηλάτες άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο πάρκο της Ελιάς, όπου δόθηκε το καθιερωμένο πλέον ραντεβού.
Μέσα σε λίγη ώρα το πάρκο πλημμύρισε πολύχρωμα ποδήλατα κάθε τύπου και ποδηλάτες κάθε ηλικίας, έτοιμους να «βουτήξουν» στον ροζ κάμπο της Βέροιας, για να απολαύσουν μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στις Ανθισμένες Ροδακινιές, άλλοι για πρώτη φορά και άλλοι πιστοί στο ετήσιο ραντεβού του ΤΟΒ. 
Με τη συμβολή της Τροχαίας, που συνόδευε τη δράση σε όλη τη διαδρομή, οι ποδηλάτες κατηφόρισαν από το πάρκο της Ελιάς, προς τον οικισμό της Μέσης, πήραν το δρόμο για Κουλούρα, συνέχισαν προς το χωριό Άμμος, όπου έκαναν μια στάση για νερό και κολατσιό. Επιστροφή στη Βέροια με εκατοντάδες εικόνες. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας:






















































































1 σχόλιο:

  1. Ανθυσμένες αν τις πουλήσουν πιο πολλά θα βγάλουν οι παραγωγοί απότι τα ροδάκινα τους το καλοκαίρι...ε ρε τι μας περιμένει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ