Quantcast

http://picasion.com/

Στο 29º πανελλαδικό συνέδριο της ΠΟΑΣΥ οι Αστυνομικοί της Ημαθίας

Στο 29ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο Π.Ο.ΑΣ.Υ. που διεξήχθη την 26, 27 & 28 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Ημαθίας. Ο Πρόεδρος Απόστολος Μούρτης, μαζί με τον Γραμματέα της Ένωσης Κώστα Κωστούλη και τους συνδικαλιστές Γιώργο
Χριστουδουλίδη, Αγαθοκλή Κοπαλίδη και Νίκο Τσιλώνη είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ενδιαφέρουσες συσκέψεις και να συναντηθούν τόσο με τον επίτιμο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα, όσο και με την ηγεσία της ΠΟΑΣΥ, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γρηγόρη Γερακάρακο και τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Παπατσίμπα. 
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Συνεδρίου που συζητήθηκαν ήταν ο διοικητικός απολογισμός, ο οικονομικός απολογισμός - Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής - Προϋπολογισμός, όπως επίσης και διάφορες προτάσεις συνέδρων που αφορούσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αστυνομικό προσωπικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ