Βιβλιοδράσεις στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Βέροιας

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Λέσχη ανάγνωσης: Η χώρα των βιβλιοφάγων» πραγματοποιήθηκε συνέντευξη - συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης των μαθητών/τριων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Βέροιας, με τη συγγραφέα κ. Γιολάντα
Τσορώνη - Γεωργιάδη. Προηγήθηκε μελέτη δύο βιβλίων της συγγραφέως, με τίτλους «μακάρι να μπορούσα… να χορέψω» και «ο μεγάλος χνουδωτός», τα οποία προάγουν τη συναισθηματική νοημοσύνη, καλλιεργούν αξίες όπως: αγάπη, αλληλεγγύη, ενσυναίσθηση. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης - συζήτησης οι μαθητές/τριες έθεσαν ερωτήματα, συζήτησαν και ανέλυσαν απορίες.

Το πρόγραμμα παρακολουθούν επτά μαθητές/τριες της Α΄ Γυμνασίου υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας κ. Σπυροπούλου Μαρίας, της ψυχολόγου κ. Ξαγαρά Παρασκευής και του Διευθυντή κ. Παπαγεωργίου Κυριάκου.
Ευχαριστούμε θερμά την κ . Τσορώνη- Γεωργιάδη για την εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία, για την καλοσύνη της, για την υποστήριξη της, τις ιδέες της και τις στιγμές που χάρισε στους μαθητές μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ