Quantcast

http://picasion.com/

Εκτροπή ΙΧ σε κανάλι στην Κυψέλη - Τούμπαρε εγκλωβίζοντας τον οδηγό

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Μαρτίου στην Κυψέλη του δήμου Αλεξάνδρειας. Οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου που κινούνταν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, στην έξοδο του χωριού, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί
πέφτοντας σε παράπλευρο κανάλι. Αμέσως στη σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας, καθώς χρειάστηκε να επέμβει προκειμένου να απεγκλωβίσει τον οδηγό, ενώ στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο της Τροχαίας, για να ερευνήσει τα ακριβή αίτια του τροχαίου.
Τον οδηγό του αυτοκινήτου, αν και δεν είχε τραυματιστεί, παρέλαβε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας και τον μετέφερε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Δείτε βίντεο του alexandreia-gidas.gr που βρέθηκε στο σημείο και φωτογραφίες:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ