Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέος Διοικητής και Υποδιοικητής στην ΙΜΠ

Ποιοι ήρθαν - Ποιοι έφυγαν - Ποιοι προήχθησαν
Ανακοινώθηκαν από το Γενικό Επιτελείο Στρατού τα ονόματα των Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, οι οποίοι αποστρατεύονται, καθώς επίσης και αυτών που προάγονται σε ανώτερη στρατιωτική βαθμίδα, έπειτα από τις ετήσιες κρίσεις Συνταγματαρχών Σωμάτων του Στρατού Ξηράς. Στη Βέροια, νέος Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού αναλαμβάνει ο Υποστράτηγος Σάββας Κολοκούρης, ενώ Υποδιοικητής ορίστηκε ο ο Ταξίαρχος Πάρις Καπραβέλος. Αναλυτικά οι προαγωγές και τοποθετήσεις των πρώην και νυν Διοικητών και Υποδιοικητών της ΙΜΠ έχουν ως εξής:

Νέος Διοικητής 1η Μεραρχίας Πεζικού «Σμύρνη», αναλαμβάνει ο Υποστράτηγος Σάββας ΚολοκούρηςΟ Ταξίαρχος Όπλων προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου και αναλαμβάνει την ιστορική Μεραρχία που εδρεύει στη Βέροια. Ο μέχρι σήμερα Διοικητής της ΙΜΠ, Ευάγγελος Παπαδόπουλος (που εκτελούσε χρέη προσωρινού Διοικητή της ΙΜΠ, έπειτα από την προαγωγή του Υποστράτηγου Πέτρου Δεμέστιχα, από Διοικητή της Μεραρχίας, στη θέση του Επιτελάρχη του ΓΕΕΘΑ), προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου και ανέλαβε Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων στο ΓΕΣ.

Υποδιοικητής της ΙΜΠ αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Πάρις Καπραβέλος, ο μέχρι σήμερα Διοικητής της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας ΠΟΝΤΟΣ. Ο μέχρι σήμερα Υποδιοικητής της ΙΜΠ, Ταξίαρχος Παναγιώτης Κορδούλης, αναλαμβάνει νέος Διοικητής της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.

Ο Υποδιοικητής της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας ΠΟΝΤΟΣ, που βρίσκεται υπό τη διοίκηση της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Γεώργιος Μποσμαλήςπροήχθη σε Ταξίαρχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ