Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μεζεδοκαμώματα»: Σάββατο βράδυ live και Κυριακή μεσημέρι «τσιπουροκαμώματα» στη λιακάδα!

Τηλ κρατήσεων 2331504094 - 6985719576
Ανοιξιάτικο αυτό το Σαββατοκύριακο στη Βέροια και η όρεξή μας για βραδινή έξοδο για διασκέδαση, ή για ένα μεσημεριανό τσιπουράκι στη λιακάδα όλο και ανεβαίνει! Τα «Μεζεδοκαμώματα» φροντίζουν για όλα αυτά,
διοργανώνοντας τα ξακουστά του live τα βράδια του Σαββάτου και στρώνοντας τα τραπεζάκια του μέσα έξω, προσφέροντας τα νόστιμα πιάτα του και τους τσιπουρομεζέδες του.
Σάββατο βράδυ στα «Μεζεδοκαμώματα», τρώμε, πίνουμε, διασκεδάζουμε και χορεύουμε στον όροφο, με ζωντανή μουσική από αγαπημένο μουσικό σχήμα που ξέρει να ξεσηκώνει.
Κυριακή μεσημέρι, τα «Μεζεδοκαμώματα» μας περιμένουν είτε μέσα, είτε έξω στο πλακόστρωτο με ανοιξιάτικη λιακάδα, για τα τσιπουράκια μας, με ελληνικές γεύσεις και πιάτα με κρέας ή θαλασσινά και νηστίσιμα, τις σπεσιαλιτέ του, τσιπουρομεζέδες, κρασομεζέδες και ορεκτικά, καλές τιμές και όμορφο περιβάλλον.


«Μεζεδοκαμώματα»
Στον πεζόδρομο της Κοντογεωργάκη







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ