Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκινά το Αρχαιολογικό Κέντρο Νάουσας - Παρέλαβε τα κλειδιά η Αγγελική Κοτταρίδη

Σάρκα και οστά αρχίζει να παίρνει ένα μεγαλόπνοο έργο, μετά από συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας και του Δήμου Νάουσας. Πρόκειται για το Αρχαιολογικό Κέντρο Νάουσας, που πρόκειται να αναπτυχθεί μέσα στους επόμενους μήνες στις εγκαταστάσεις του κεντρικού
κτηρίου της πρώην Μαθητικής Εστίας. Το πρωί της Πέμπτης 28 Μαρτίου ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης παρέδωσε στην Προϊσταμένη της ΕΦΑ Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη τα κλειδιά του κτηρίου, ευχαριστώντας την για τη συνεργασία και ευχόμενος ταχεία ολοκλήρωση των εργασιών.

Σύμφωνα με την κ. Κοτταρίδη, το εξαιρετικά ενδιαφέρον κτήριο του σπουδαίου αρχιτέκτονα Π. Κουλέρμου, ένα από τα ελάχιστα δείγματα του κινήματος του αρχιτεκτονικού νέο-ρασιοναλισμού που υπάρχουν στη χώρα μας, θα αποκατασταθεί αισθητικά, ώστε να αποκτήσει την αρχική μορφή του, ενώ παράλληλα θα προχωρούν οι διαδικασίες εξοπλισμού του, ώστε να γίνει χώρος συγκέντρωσης και μελέτης των ευρημάτων από τις ανασκαφές στη Βόρεια Ημαθία, ανοιχτό κέντρο συντήρησης ψηφιδωτών και αποτοιχισμένων τοιχογραφιών, αλλά και τόπος περιοδικών εκθέσεων.

Στο videο του inaoussa.gr που ακολουθεί μπορείτε να παρακολούθησε τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Νάουσας για το αρχαιολογικό κέντρο Νάουσας αλλά και την καμπάνια Crowdfounding καθώς και την τοποθέτηση της κας. Κοτταρίδη.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ