Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με σοβαρότητα για το διπλό η Βέροια στον Λαγκαδά

Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια της δίνει αύριο Κυριακή η Βέροια, η οποία πηγαίνει στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης για να αντιμετωπίσει στις 3μμ την τοπική ΑΠΕ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Οι "κυανέρυθροι" βλέπουν με
σοβαρότητα το ματς, παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλός τους έχει ήδη υποβιβαστεί και δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, ώστε να πάνε με άλλον αέρα στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στο Παλαιοχώρι.

Αγωνιστικά, ο Σάκης Θεοδοσιάδης αντιμετωπίζει δύο σημαντικές απουσίες, αφού δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Στέλιο Μαραγκό και Λάμπρο Ταϊρη, ενώ θα λείψουν και πάλι ο ανέτοιμος Μεληκιώτης και ο τραυματίας Ιωάννου.

Αντίθετα, επιστρέφει ο Αργύρης Μουρατίδης που εξέτισε την ποινή του, όπως και ο Αλέξανδρος Ζούρκος που αποθεραπεύτηκε.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής:

Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Ζούρκος, Κυριακίδης, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μπακάλης, Τσιότρας, Παπουτσίδης, Σοφιανίδης, Βεργώνης, Μπλέτσας, Καράμπελας, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Κανούλας, Μυλωνάς, Βασίλτσης, Χαντζάρας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τακίδης με βοηθούς τους Ζιγκερίδη και Ιωαννίδη, όλοι του Συνδέσμου Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ