Quantcast

http://picasion.com/

Πέφτει «μαύρο» στο Σέλι - Η DIGEA θα διακόψει το τηλεοπτικό σήμα

Ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή στον Παππά
Μεγάλη αναστάτωση υπάρχει εδώ και μερικές ημέρες, στο γραφικό χωριό του Βερμίου. Ο λόγος έχει να κάνει με την DIGEA, η οποία αποφάσισε να διακόψει το τηλεοπτικό σήμα στο Σέλι. Η απόφαση φαίνεται πως έχει παρθεί λόγο των λιγοστών κατοίκων που
διαμένουν μόνιμα στο Σέλι. Ένας τουριστικός προορισμός όμως, που δέχεται χιλιάδες επισκέπτες καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς και ειδικά τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου. Ο Πρόεδρος του χωριού Αντώνης Πιτούλιας, ο Πολιτιστικός-Τουριστικός Σύλλογος Σελίου, καθώς και οι επιχειρηματίες της περιοχής, κάνουν έκκληση σε όλους τους Σελιώτες να προσέλθουν την Τετάρτη 20 Μαρτίου στον πολυχώρο της Εληάς (ώρα 8:00 μ.μ.), όπου και θα παρευρεθεί ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς για να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ζήτημα αυτό. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
«Αγαπητοί Σελιωτες, το χωριό μας αυτή τη φορά χρειάζεται τη στήριξη και τη συμβολή όλων μας. Σας ενημερώνουμε για το εξής: Η DIGEA αποφάσισε να διακόψει το τηλεοπτικό σήμα στο Σέλι γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί κάτοικοι! Η περιοχή όπου υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας κρίθηκε «ασύμφορη» για την ψηφιακή πλατφόρμα του τηλεοπτικού σήματος και με βάση τα πληθυσμιακά δεδομένα, αποφάσισε να διακόψει την παροχή τηλεοπτικού σήματος! Η απόφαση αυτή λαμβάνεται μερικά 24ωρα πριν την επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης, Νίκου Παππά στη Βέροια. Ο κ. Παππάς επίκειται να επισκεφτεί τη Βέροια στις 20 Μαρτίου και θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στις 8 το βράδυ στην Εληά. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, ο τοπικός Πολιτιστικός Τουριστικός Όμιλος Σελίου και οι επιχειρηματίες της περιοχής του Σελίου απευθύνουν κάλεσμα για μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Παππά»

2 σχόλια:

  1. ολοι εκει και για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζάμπα θα πάτε. Ο Παπάς δεν έχει καμία σχέση με ιδιωτική πλατφόρμα της Digea. Η ίδια η ΕΡΤ πλέον δεν εκπέμπει από αυτήν για να μπορέσει να καλύψει όλη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ