Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαββατοκύριακο με live και σούβλες στο «Παλιό Ποδήλατο»

- Σάββατο βράδυ live
- Σάββατο & Κυριακή μεσημέρι σούβλες
Το Σαββατοκύριακο επιτέλους έφτασε, ο καιρός άνοιξε και η διάθεση για καλό μερακλίδικο φαγητό και διασκέδαση ανεβαίνει. Γι' αυτό πάρτε την παρέα σας και ανεβείτε στη Ραχιά,στο «Παλιό Ποδήλατο» που τα έχει όλα! Σάββατο μεσημέρι και Κυριακή μεσημέρι παίρνουν μπρος οι σούβλες του, φουλ γεμάτες με κοκορέτσι κεμπάπ, πανσέτα και αρνί αλλά και πολλά μαγειρευτά, νόστιμες επιλογές από το μενού του «Παλιό Ποδήλατο» και φυσικά πολλά Σαρακοστιανά. Και τώρα που άνοιξε ο καιρός, μπορείτε να καθίσετε και στην όμορφη αυλή του «Παλιό Ποδήλατο» να απολαύσετε τα τσιπουράκια σας. Και με ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την απασχόληση των παιδιών.

Σάββατο βράδυ live και χορός!
Σάββατο βράδυ τρώμε, πίνουμε και διασκεδάζουμε με live μουσική από την πιο φευγάτη μουσική παρέα που παίζει τα πάντα. Λαϊκά, παραδοσιακά, δημοτικά, σύγχρονα... γιατί όλα τα παίζουν στο «Παλιό Ποδήλατο»!

Τηλ. επικοινωνίας και κρατήσεων: 6975634866















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ