Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κούλουμα στην Ημαθία με 20 βαθμούς!

Τα καλά του φαίνεται πως έχει φορέσει αυτές τις μέρες ο καιρός, με την καλοκαιρία να συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες. Κι αν αναρωτιέστε με τι θερμοκρασίες και καιρικές συνθήκες θα κάνουμε Κούλουμα στην Ημαθία, διαβάστε τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για το τριήμερο της Αποκριάς. Στη Βέροια η
ηλιοφάνεια θα συνεχιστεί και τα επόμενα 24ωρα. Για το προσεχές Σάββατο προβλέπεται αραιή συννεφιά και 8 με 19 βαθμούς κελσίου. Αραιή συννεφιά στην πόλη και την Κυριακή με μικρή πτώση του υδράργυρου που θα κυμανθεί από 7 - 17 βαθμούς. Κούλουμα με ήλιο και 20άρι θα κάνουν οι Βεροιώτες, αφού η θερμοκρασία θα κυμανθεί την Καθαρά Δευτέρα από 8 έως 20 βαθμούς.

Το ίδιο σκηνικό του καιρού και στη Νάουσα, όπου το Σάββατο η πόλη θα υποδεχθεί το πρώτο της 20άρι στην θερμοκρασία, ενώ την Κυριακή της Αποκριάς πέφτει λίγο και θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς κελσίου. Την Καθαρά Δευτέρα στη Νάουσα θα επικρατήσει αραιή συννεφιά, ενώ Ναουσαίοι και επισκέπτες θα πετάξουν αετό με υψηλές θερμοκρασίες και συγκεκριμένα από 7 έως 20 βαθμούς.

Στην Αλεξάνδρεια το Σάββατο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς, την Κυριακή της Αποκριάς από 7 έως 18 βαθμούς κελσίου, ενώ την Καθαρά Δευτέρα υπάρχει πρόβλεψη για ασθενή βροχή μόνο τις πρωινές ώρες και θερμοκρασία από 8 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ