Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσεκάρει το εισιτήριο πρόκρισης η Βέροια κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Τον επαναληπτικό αγώνα για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας, απέναντι στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, δίνει αύριο Τετάρτη (15:00) η ομάδα της Βέροιας στο γήπεδο του Μακροχωρίου. Οι "κυανέρυθροι" βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, μιας και στο πρώτο ματς της Αλεξάνδρειας είχαν κερδίσει με 4-1 τους "ασπρόμαυρους".  Στο αυριανό ματς ο Σάκης Θεοδοσιάδης θα χρησιμοποιήσει και πάλι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλές συμμετοχές μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ενώ θα απουσιάζουν και πάλι οι ανέτοιμοι Μεληκιώτης, Ιωάννου, Ζούρκος.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τσιμεντερίδης, με βοηθούς τους Μπαλιάκα και Βογδόπουλο του Συνδέσμου Κοζάνης.

Την Πέμπτη η Κλήρωση

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ημαθίας, την Πέμπτη 07/03/2019 και ώρα 18:30 στα γραφεία της Ένωσης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι η Νίκη Αγκαθιάς, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και μια εκ των Βέροια ή ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Ευχαριστήριο σε κόσμο και Αγκαθιά

Με ανακοινώσεις της η διοίκηση της "Βασίλισσας του βορρά" ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για την δυναμική παρουσία τους στο Ημαθιώτικο ντέρμπι, όπως και την διοίκηση της Νίκης Αγκαθιάς για την φιλοξενία.

Αναλυτικά:

"Μια πόλη, η Βέροια, μια ομάδα, η Βέροια. Μια δύναμη, οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας».

Ως Π.Σ Βέροια θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την βοήθεια που μας προσέφεραν στον εκτός έδρα παιχνίδι μας με την Αγκαθιά, όπως φυσικά και σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας που ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΑΓΑΠΑΜΕ.

Στις τελευταίες, κρίσιμες, αγωνιστικές, του πρωταθλήματος είναι βέβαιο ότι θα τους έχουμε, με ακόμη μεγαλύτερη ζέση, στο πλευρό μας.

Για να πανηγυρίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την τελευταία αγωνιστική!"

"O Π.Σ Βέροια ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της Νίκης Αγκαθιάς για την φιλοξενία που μας παρείχε στον μεταξύ μας αγώνα, την Κυριακή 3η Μαρτίου. Ο αθλητικός πολιτισμός και η φιλοξενία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας που πρέπει να διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ανήκει στην πρώτη προτεραιότητα της ομάδας μας. Ευχόμαστε στην διοίκηση και τους παίκτες της Αγκαθιάς τα καλύτερα στην προσπάθεια της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ