Quantcast

http://picasion.com/

Κάγκελο η τρίχα! Οι Πόντιοι στάθηκαν μπροστά στην εξέδρα των επισήμων και τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή»

Έσπασαν το πρωτόκολλο και αιφνιδίασαν τους επισήμους
Μια απρόσμενη εξέλιξη είχαμε στην μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς» της
Πατρίδας, ο Μορφωτικός Σύλλογος της Καλλιθέας, και οι Πόντιοι του Μακροχωρίου, έσπασαν το πρωτόκολλο και στάθηκαν για λίγα λεπτά μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, τραγουδώντας με καμάρι το «Μακεδονία Ξακουστή». Όπως είναι λογικό, η στάση αυτή των Πολιτιστικών Συλλόγων, αρχικά αιφνιδίασε τους επίσημους, ωστόσο στην συνέχεια σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να τους χειροκροτούν.
Σε εμφανή αμηχανία ήταν τόσο ο συντονιστής της παρέλασης, όσο και ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Άγγελος Τόλκας, ο οποίος εκπροσωπούσε την Ελληνική κυβέρνηση. Δείτε φωτογραφίες και video:





135 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Που ήταν αυτοί οι "λεβέντες" τόσα χρόνια, όταν η χώρα μας αποκαλούσε τα Σκόπια με τη σύνθετη ονομασία της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας; Αυτοί οι όψιμοι πατριώτες γιατί τόσα χρόνια όταν όλος ο πλανήτης αποκαλούσε τα Σκόπια σκέτο Μακεδονία έκαναν παρέλαση καμαρωτά και μουλωχτά; Πριν τις εκλογές θυμήθηκαν να κάνουν το σώου τους; Τυχαίο; Φτου να μη τους ματιάσω...

      Διαγραφή
    2. Μάλλον σε πόνεσε λίγο, ε;;;

      Διαγραφή
    3. Ποιές εκλογές φίλε Συριζαίε.. Αφου ο αρχηγός σας λέει Οκτώβρη. Οπότε περίμενε και στην παρέλαση της 28ης να βγάλεις τη διχαστική χολή σου πάλι !

      Διαγραφή
  2. Ποντιοι ακροδεξιοι ,μαυρα ρουχα μαυροι σκουφοι και μποτες,φως φαναρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαυρα ρουχα φορανε κ οι χηρες... οταν το επιπεδο της βλακειας σου φτασει στο 30 πουλα.....

      Διαγραφή
    2. Δύο υποθέσεις για την αντίδρασή σου!Είσαι συριζαίος ή είσαι σκοπιανός! Ελληνας αποκλείεται.
      Και λίγα για τους πόντιους!

      Διαγραφή
    3. Ρε παιδιά ειρωνικά το είπε ο άνθρωπος

      Διαγραφή
    4. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ... ΚΑΛΠΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
    5. Τούς μπέρδεψε το "φως φανάρι"... Έχουμε καταντήσει να μη καταλαβαίνουμε ούτε την πλάκα, με τη ΦΑΣΙΣΤΟκυβέρνηση που έχουμε.

      Διαγραφή
    6. Μπράβο στα παιδιά των ποντίων, Αυτά κατακτήθηκαν με αγώνα για να απελευθερωθούν από τους Αγαρηνούς λαούς. Όσο για τον φίλο που εγραψε για τους Συριζαίους κάνει ένα λάθος. Η ηγεσία του Σύριζα και τον κωμάτων που πλαισιώνουν και στηρίζουν την κυβέρνηση ψήφισαν, την συμφωνία όχι ο συριζαίος πολίτης που ψήφισε Σύριζα. Και ένα ακόμα Το σύριζα στην ηγεσία του έχει 25 βουλευτές του Πασόκ, και καποιοι από την ΝΔ της ΑΝΕΛ που ψήφισαν την συμφωνία. Μην παίρνει η μπάλα τον λαό του σύριζα,γιατί δεν το δέχτηκαν, αν έλεγαν στις εκλογές ότι θα ψηφίσουν την συμφωνία θα έπαιρναν τα κάκαλά σου.

      Διαγραφή
  3. Στην παρέλαση δεν κάνει ο καθένας ότι γουστάρει. Η αστυνομία γιατί δεν κινητοποιήθηκε; Ρεζίλι μας έκαναν μπροστά στον υπουργό. Τη επόμενη φορά να ρίξουν και έναν χορό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη τους βαζεις ιδεες

      Διαγραφή
    2. Θυμήθηκες και εσυ οτι σε έκαναν ρεζίλι. Σε ξεφτιλίζουν ρε και εσύ τους σέβεσαι. Αν γουστάρεις να έχεις σκυμμένο το κεφάλι μην συμμετέχεις. Εκπροσώπησαν πολλούς Έλληνες και εδειξαν για ακόμα φορά τι εστί Πόντος. Συγχαρητήρια. Η αστυνομία να αντιδράσει;; Να τους βγάλει απο την παρέλαση;; Και να σου θυμίσω.... Ποντιοιι!!!!

      Διαγραφή
    3. Αργά ξύπνησες, έχεις πρόβλημα να το κοιτάξεις

      Διαγραφή
    4. Οι ανώνυμοι ας έχουν τα κάκαλα να βγουν επώνυμοι και μετά να σχολιάσουν...

      Διαγραφή
    5. Αντε ρε αριστερο φασιστα βγαλε τελικα τον σκασμο Συριζοκοπρε.

      Διαγραφή
    6. Να πας εκεί του χρόνου να σε γλεντησουν

      Διαγραφή
    7. Τι μου λές?αυτο το θεωρείς ρεζίλι? Λυπάμαι....ρεζίλι είναι το σκεπτικό σου κ η τακτική τους κ μονο γιατί όταν είσαι πραγματικά πατριώτης μονο περηφάνεια μπορείς να νιώσεις μπροστά σε κάτι τέτοιο!

      Διαγραφή
    8. Θα επρεπε να ντρεπεσαι παλιο σκουλικι του ΣΥΡΙΖΑ!!

      Διαγραφή
    9. Για ποιο λόγο να κινητοποιηθεί η αστυνομία; Τι το μεμπτό μπορεί να τους καταλογίσει κάποιος δηλαδή; Εδώ χάσαμε το δάσος κι εσύ κοιτάς το δέντρο. Σε ποιον υπουργό γίνανε ρεζίλι; Στο ρεζίλι το προσωποποιημένο; Αβάσιμα τα επιχειρήματά σου, ειδικά μια τέτοια μέρα. Αλλά αν δεν είσαι πόντιος κι αν δεν γνωρίζεις από ιστορία δεν μπορείς να αφουγκραστείς τη σοβαρότητα αυτής της κατάστασης. Το σαβουάρ βίβρ δεν έχει νόημα όταν έχεις απέναντί σου άτομα σαν τον Τόλκα που αλλάζουν κόμμα σαν τα πουκάμισα. Ο σεβασμός έχει αξία μόνο σε αυτούς που σε σέβονται. Ξεπουλήθηκαν τα πάντα κι εδώ έχουμε έναν συμπολίτη μας ο οποίος βρήκε ευκαιρία να υπονομεύσει μια κίνηση των Ποντίων ως ρεζίλι! Αναρωτιέμαι ποιος είναι ο πραγματικός που μας έχει ρεζιλέψει. Εσύ με αυτές τις κατάπτυστες αερολογίες σου ή οι Πόντιοι;

      Διαγραφή
    10. Αυτοί που έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα, οι πραγματικοί επίσημοι της ημέρας ειναι περιφανοι για τους Πόντιους και ντρέπονται για σένα και τον "υπουργό σου"

      Διαγραφή
    11. Έλα πες την αλήθεια... Αλέξη εσύ είσαι?

      Διαγραφή
    12. ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΕΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΥ ....

      Διαγραφή
    13. Αντε Ρε βρωμοκατσαολια

      Διαγραφή
    14. Οι Πόντιοι δεν είναι ο καθενας. Ανώνυμε περιορισμένης ευθύνης. Πίσω τους υπάρχει μια μεγάλη ιστορία που σεβεται όλος ο ελληνισμός

      Διαγραφή
    15. Εσύ πρέπει να είσαι Έλληνας με καρδιά μεγάλε!!!άξιος να ζεις σκλάβος στην ίδια σου την χώρα. ...

      Διαγραφή
    16. Όχι φίλε μου απλά έτσι είναι ένας λαός ο οποίος έχει φωνή!

      Διαγραφή
    17. Ενοχλήθηκες Συριζάκο; Από τη Μακεδονία θα πάρετε τρία. Ποσοστό εννοώ.

      Διαγραφή
    18. σιγα τον υπουργο που πουλησε τη μακεδονια για ενα μισθο.

      Διαγραφή
    19. Άντε βρε καλά ρε... έχεις και άποψη.. Θες να μ πεις τώρα ότι ψηφίζεις κιόλας...ρεζίλι μας κάνουν όλοι αυτοί οι υπουργοί... με Όλα αυτά από κάνουν.. σα και δεν ντρέπεσαι.

      Διαγραφή
    20. Ενοχλήθηκες ανώνυμε; Πολλά γίνονται διαφορετικά απ' ότι θα έπρεπε σε αυτη τη χώρα, κόντρα στην θέληση του λαού, κατά παράβαση του Συντάγματος, το πρωτόκολλο της παρελασης σε ενόχλησε; Σαμπρης Δημήτριος

      Διαγραφή
    21. στην περελαση κανουμε αυτό που μας λεει η καρδια και η συνειδηση. η αστυνομια επρεπε μα πιασει εσενα και να σε ξεβρακωσει εκει μπροστα σε ολους να σε περασουν ένα χερι.σκατο συριζοσκοπιανε να πας στα αδερφια σου στα σκοπια να ζησεις

      Διαγραφή
    22. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΝΕΝΕΚΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ

      Διαγραφή
    23. Ρεζίλι μπροστά σε ΠΡΟΔΟΤΕΣ δεν γίνεται κανείς.

      Διαγραφή
    24. Οποιανου δεν του αρέσει στα Σκόπια! Δεν σας κάναν ρεζίλι οι Πόντιοι αλλά οι πράξεις και τα λεγόμενα σας .

      Διαγραφή
    25. Στην πατρίδα μας δεν πρέπει να κάνει κανένας προδότης ό,τι γουστάρει! Αυτό έπρεπε να σε πειράξει! Κι όχι να σε τσούξει η παρέλαση των ποντίων! Ο λαός κινητοποιήθηκε για την εσχάτη προδοσία !
      Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
      Αυτό προφανώς του είπαν και πολύ καλά έκαναν! Τα παράπονά σου στον υπουργό ανώνυμε!

      Διαγραφή
    26. Τι λες τωρα ρεζιλι??? Συνελθε!!! Μπραβο στα παλικαρια μας που ηταν οι μοναδικη που το τολμησαν κ τραγουδησαν περηφανα για την Μακεδονια ΜΑΣ!!! μπραβο!!!

      Διαγραφή
    27. αχ παναγιά μου αν αρχισουν να χορεύουν ποιος τους σταματάει....

      Διαγραφή
  4. Ρεζίλι??? Μας έκαναν ρεζίλι μπροστά στον υπουργό? Το εννοείτε αυτό που λέτε τώρα αλήθεια? Οι μεγαλύτεροι λεβέντες είναι και μπράβο τους. Οι καλύτεροι όλων. Μπράβο στους συλλόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ....105 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον υπουργό ε; Στον αξιότιμο κ. Τόλκα ε; Μας έκαναν ρεζίλι ε; Μακεδονία ξακουστή που το τραγουδούσαν όλοι μαζί κόσμος και παρελαύνοντες εκτός απ' τον «αξιότιμο» κ. υπουργό και την κ. βουλευτή του Σύριζα (και δεν κινητοποιήθηκε και η αστυνομία) ρε άντε ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τούς σφίγγω ταπεινά τό χέρι. Πελιδνός τούς κοίταζε ὁ δοσίλογος ἐκπρόσωπος._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγά τον υπουργό! Αυτός είναι το ρεζίλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είστε ντροπή του έθνους οι άνθρωποι που έγραψαν τα 2 πάραπανω σχόλια είναι από τις μεγαλύτερες αποτυχίες αυτού του έθνους. Μπράβο στα παλικάρια για το θάρρος ψυχής τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2:22 Ξεφτίλα αντάρτη του πληκτολογίου. Ρεζίλι είσαι από μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Είναι η Μακεδονία μια και ελληνική????? Με το ιδιο σκεπτικό λένε και γείτονες: στη Βουλγαρία ότι η Μακεδονία είναι μια και Βουλγαρική, στη βόρεια Μακεδονία ότι είναι μία και Β.Μ.
    Μάθημα Ιστορίας !!
    Η Μακεδονία ήταν μακεδονική (!) το 354 π.χ.
    και το 111 π.χ. η Μακεδονία ήταν ρωμαϊκή
    το 397 μ.Χ. η Μακεδονία έγινε Βισιγοτθική
    το 478 η Μακεδονία ήταν βυζαντινή
    το 635 η Μακεδονία ήταν σλαβική
    το 844 η Μακεδονία ήταν βουλγαρική
    το 1020 η Μακεδονία έγινε ξανά βυζαντινή
    το 1206 η Μακεδονία έγινε ξανά βουλγαρική
    το 1282 ξανά η Μακεδονία έγινε βυζαντινή
    το 1346 η Μακεδονία ήταν σέρβικη
    το 1422 η Μακεδονία ήταν οθωμανική
    το 1925 η Μακεδονία ήταν ελληνο-βουλγαρο-γιουγκοσλαβική
    και από το 1991 πες μου εσύ τι είναι …
    ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΆΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (γιατι ήρθαν Το 1923 σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάνης)
    Οι Βαλκανικοί πόλεμοι του 1912-1913 οδήγησαν στον τερματισμό της οθωμανικής κυριαρχίας στην περιοχή και την απελευθέρωση μεγάλου τμήματός της. Από τον ευρύτερο χώρο της Μακεδονίας το 51% προσαρτήθηκε στην Ελλάδα, το 38% στη Σερβία και το 10% στη Βουλγαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις διαβάσει τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου. Καμμία Μακεδονία δεν μοιράστηκε και τα ποσοστά είναι εφεύρεση της κούτρας σου. Αν φέρεις στοιχεία σε ποιο άρθρο της Συνθήκης υπάρχουν δήθεν ποσοστά ή δήθεν τριχοτόμηση, εγώ θα βγώ στην Εληά και θα μοιράζω εικοσάευρα. Κρίμα που είσαι αγράμματος, εκτός από ψηφοφόρος του Ουράνιου Τόξου... Το διάβασμα ανοίγει το μυαλό. Διάβασε.

      Διαγραφή
    2. Πες μας καλέ που εμαθες την ιστορία να την μάθουμε κι εμείς Κυρίως την σουρεαλιστική της παρουσίαση και ερμηνεία !

      Διαγραφή
    3. ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ... ΒΙΚΙΝΓΚΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;

      Διαγραφή
    4. Πολύ θα ήθελες να πιστέψουμε τη χαζάδα που εμπνέυστηκες αλλά δυστυχώς για εσένα η αλήθεια είναι μία!
      Η Μακεδονία γατάκι υπήρχε πολύ πριν το 354 και δυστυχώς και πάλι για εσένα ήταν Ελληνική!
      Όσο κι αν κατακτήθηκε οι πολίτες παρέμειναν με Ελληνική ψυχή! Και έφτασαν μέχρι και 1904-10908(το οποίο παρέλειψες...χαχαα) να πολεμάνε για αυτήν την Ελληνική ψυχή! νιαου ρε!

      Διαγραφή
    5. Και λοιπόν; Τι σημαίνει που ήρθαν το 1923 οι πόντιοι; Εκεί είναι το πρόβλημα; Μην πανικοβάλλεστε..οι πόντιοι ξέρουν από πατρίδα και όπου χρειαστούν θα είναι μάχιμοι και παρόντες... Εσείς θα αρκείστε να μας παραθέτετε δήθεν ιστορικά στοιχεία από τον καναπέ σας... Δεν τα χρειαζόμαστε.

      Διαγραφή
    6. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1830 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 12 ΘΕΟΙ,ΗΡΑΚΛΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΜΗΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΙΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΑΡΕΥΟΥΝ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

      Διαγραφή
    7. ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ!!!ΟΣΟ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,Η ΓΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!!ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ!

      Διαγραφή
  12. Από που και ως που οι ποντιοι τραγουδάνε το Μακεδονία ξακουστη.στη Μακεδονία μας υπήρχαν όλες οι άλλες ράτσες εκτός από τους Πόντιους.παλιό τουρκαλαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΗ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΟΓΩ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

      Διαγραφή
    2. Κάτι τέτοια λέτε και σε λίγα χρόνια θα ανεβαίνετε στην Νότια Μακεδονία για καφέ, θα πηγαίνετε στην δυτική Τουρκία για διακοπές και στην Νότια Αλβανία για χειμερινό τουρισμό ..ξυπνάτε...ολοι Έλληνες είμαστε!!Πόσο μυαλό θέλει να το διαχωρίζεις αυτό; αλλά βλέπεις αυτό που προσπαθούν να κάνουν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και το κάνουν

      Διαγραφή
    3. ο μυθριδατης αχρηστε ειταν ο τελευταιος ελλην βασιλιας που χτυπησε 2 φορες τους ρωμαιους στην αμφιπολη να ελευθερωση την μακεδονια
      αχρηστε ανιστορητε αριστερε !

      Διαγραφή
    4. Ρωμανιδης Σάββας25 Μαρτίου 2019 στις 8:41 μ.μ.

      Κοπριτη τουρκαλβανε η μόνη διάλεκτο όμοια με την αρχαιοελληνικη είναι η ποντιακη..τουλάχιστον κοντινότερη όλων τον άλλων στην Ελλάδα του σήμερα ..κ αν έχεις ίχνος τσιπας βάλε όνομα

      Διαγραφή
  13. Δεν εχει απαγορευτεί το τραγούδι απο πουθενά. Σταματήστε να διαδίδετε παραμύθια στους αδαείς και να παρουσιάζετε ως ήρωες ανθρωπους που έκαναν απλως ότι κάνουν πάντα. Αν ειστε ορθοί, αναρτήστε την επίσημη απαγόρευση του τραγουδιού, αλλιώς κατεβάστε την ψεύτικη ανάρτηση για ενθουσιασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπερηφανοι για τη Μακεδονία, υπερηφανοι για τον Πόντο, υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες! Χρόνια πολλά Έλληνες,αλληλεγγύη και ομόνοια μεταξύ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εννοείται ότι θα ρίξουμε και έναν χορό και εσείς να στείλετε τα τανκς να μας πατήσουν, όπως επί χούντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πόντιοι είναι όλο το θέλουν κάνουν!!!! Μπράβο τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στο τι μας έκαναν ρεζίλι;επειδή τραγούδησαν το Μακεδονια Ξακουστή;Προφανώς δεν πρέπει να είστε Έλληνες εσείς που γράφεται αυτά τα σχόλια... Λυπάμαι αφάνταστα πρώτον για το ψευτοεπιπεδο σας(άκου εκεί μας έκαναν ρεζίλι στον υπουργό.Οταν όλοι αυτοί αποφάσιζαν χωρίς να ρωτήσουν με ένα δημοψήφισμα τον Ελληνικό λαο,για τα Σκόπια,δεν γινόμασταν ρεζίλι;Δεν μας ντροπιαζαν;) και δεύτερον για το χαμηλό δείκτη νοημοσύνης.Τοσα ξέρετε,τόσα λέτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τολκα ούτε την ψήφο σου δεν θα βρεις την επόμενη φορά... Σε βάλαμε και τιμώμενο πρόσωπο τρομάρα σου αμπαλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σιγα το λαχανο ρε που σε εκαναν και ρσζιλι.... Αν είχαν λίγο τσιπα επρεπε να ρίξουν τόνους χημικων ... Δημοκρατικών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλό θα ήταν να έπαιρνε και απαντήση ο τύπος! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπράβο στα Παλικαρια μας... και οσο για τους ανωνυμους 1 κ 2 σας χαλασε λιγάκι κοπριτες να πατε στην Γερμανία να γίνετε μετανάστες να γουστάρεται...Ετσι να τα βλέπει ο υπουργός σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αργυρόπουλος θωμας25 Μαρτίου 2019 στις 3:50 μ.μ.

    Χεστηκαμε για τον υπουργό σου!!αν εισαι αντρας μιλα χωρίς να κρύβεσαι!Κότα!βγάλε τις παρωπίδες που φοράς και δες λιγο γύρω σου τι γίνεται κοιμάσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για να λες κάτι τέτοιο σημαίνει ότι δεν είσαι Ελληνας!Εδώ οι πολιτικοί κάνουν ότι θέλουν και ξεπουλουν την Ελλάδα μας. Οι πόντιοι ήταν, είναι και θα είναι περιφανοι Έλληνες. Συγχαρητήρια στα παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ποιοι μας εκαναν ρεζιλι? Ρεζιλι εισαι εσυ και κανενας δεν εκανε οτι ηθελε... Μπραβο σας ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ειρηνική διαμαρτυρία για την προδοτική συμφωνία - εύγε στους Πόντιους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι Πόντιοι είμαστε ανυπότακτοι, παρορμητικοί και έχουμε μεγάλη αγάπη στην πατρίδα, στερημένοι οριστικά από την ιδιαίτερη πατρίδα μας στις ακτές του Εύξεινου Πόντου, αγαπήσαμε βαθιά τη Μακεδονία τόσο που αισθανόμαστε τώρα πια Μακεδόνες.Συγχαρητήρια για τη στάση των επισήμων μια και οι σύλλογοι παραβίασαν το πρωτόκολλο αιτία η ατίθαση ιδιοσυγκρασία του ποντιακού ελληνισμού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλά έκαναν κ τραγούδησαν τη Μακεδονία ξακουστή όλοι γιατί είναι η πραγματικότητα η αλήθεια το ψέμα κ η κοροϊδία είναι τα σκυλιά της παρέλασης μα Δευτέρα γιατί θα σας πάρουν κατόπι όλους τους τοπικούς ,👎🇬🇷🇬🇷🐖🐖🐱🐱

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!!!! ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΝΩΘΕΊ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ!!!!! ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι πόντιοι ζουν στη Μακεδονία τα τελευταία 100 χρόνια, έχουν με τον Μ.Αλέξανδρο την ίδια σχέση που έχουν και οι Σλάβοι. Παρόλα αυτά είναι πολύ όμορφο να νιώθεις περηφάνεια που ζεις και μεγάλωσες σε αυτή την ιστορική γη αλλά τον να δηλώνεις απόγονος του Μ.Αλεξάνδρου είναι απλά αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ( ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΟΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΧΟΥΝ " ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ " ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"
      ΕΑΝ ΑΠΕΙΛΕΊΤΑΙ Ή ΔΙΕΚΔΙΚΕΊΤΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Ή ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ Ή ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΡΙΖΙΤΙΚΟ “ποτές θα κάμει ξαστεριά” ;;;;;

      Διαγραφή
    2. Αστείος βλάκας, γελοίος και ανθελληνας εισαεσυ και όλοι οι όμοιοί σου. Οι Πόντιοι ηλίθιε είναι Έλληνες όπως φυσικά και οι Μακεδόνες. Οι Σλάβοι τι σχέση έχουν με τους Μακεδόνες; Μόνον στον καμένο σου εγκέφαλό εχουν

      Διαγραφή
    3. Η αρχαία Μακεδονία ήταν 1 και Ελληνική. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα κατέχει γεωγραφικά το ένα από τα 3 γεωγραφικά τμήματα του γεωγραφικού τμήματος της αρχαίας Μακεδονίας(είμαι πολύ συγκεκριμένος στις λέξεις που χρησιμοποιώ). Οι Σλάβοι με τους αρχαίους Μακεδόνες έχουν ακριβώς την ίδια σχέση με τη σχέση που οι ποντιοι ισχυρίζονται οτι έχουν με τους αρχαίους Μακεδόνες, δηλαδή οτι και οι δύο φιλές αυτή τη στιγμή ζουν στο γεωγραφικό χώρο που 3000 χρόνια πριν αποτελούσε την Ελληνική αρχαία Μακεδονία του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

      Διαγραφή
  30. ΑΛΕΞΗ
    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΓΡΑΞΕΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗ Μ. ΠΡΕΣΠΑ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συγκλονιστική η στάση των Ποντιακών Συλλόγων, συγκλονιστική και η αντίδραση του κόσμου. Ποτέ άλλη φορά το "Μακεδονία Ξακουστή" δε χειροκροτήθηκε με τόσο πάθος. Και όσον αφορά σε αυτούς που ειρωνεύονται τη στάση των Ποντίων στην εξέδρα των επισήμων, θέλω να τους θυμίσω ότι οι Πόντιοι τη λέξη πατρίδα δεν την ψιθυρίζουν, αλλά την κραυγάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπράβο στους Πόντιους!! Τους βγάζω το καπέλο!! Ολοι οι σύλλογοι έπρεπε να κάνουν το ίδιο. Απαντες! Μαθητές, Στρατός κλπ! Ο Α. Τόλκας δεν θα ξαναδεί πολιτική διάκριση στη ζωή του με τη στάση που κράτησε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 1.Έπρεπε να γίνουν συλλήψεις.
    2.Οι παρελάσεις είναι φασιστικό κατάλοιπο,πρέπει να καταργηθούν.
    3.Η Μακεδονία είναι Μακεδονική,και ανήκει σε όσους αισθάνονται Μακεδόνες και μιλούν την Μακεδονική γλώσσα.
    4.Οι Πόντιοι,οι βλάχοι,οι μικρασιατες,έλαβαν τότε την ελληνική ιθαγένεια.
    Γιατί όχι τώρα και όλοι οι πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα;
    Σας πειράζει αν κάποιος είναι από Πακιστάν,Αλγερία,Αίγυπτο,Ινδία,Αφγανιστάν;
    5.φασιστες,ο Αλέξης θα είναι ξανά ο πρωθυπουργός της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΙΚΥΜΙΆ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΒΝ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΛΑΒΑΝ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ). ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΜΝΟΥΝ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;; Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Η ΓΛΩΣΣΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΤΛ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΕΔΩ. ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ , ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΣΩΣΤΟ. ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟ - ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΙ ΣΧΕΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;

      Διαγραφή
    2. 1.’’Συλλήψεις’’; Νομικά ποιο ήταν το παράπτωμα;
      2.Υπάρχουν φωτογραφίες από παρέλαση στη Βέροια του 1925. Φασισμός δεν είχε εφευρεθεί...
      3.’’Η Μακεδονία είναι Μακεδονική’’; Και η Θεσσαλία Θεσσαλική και η Κρήτη Κρητική. Και το ενιαίο σύνολο απλούστατα Ελληνικό... Πίσω στο Δημοτικό γρήγορα.
      4.’’Οι Πόντιοι, οι βλάχοι, οι μικρασιατες, έλαβαν τότε την ελληνική ιθαγένεια.
      Σας πειράζει αν κάποιος είναι από Πακιστάν,Αλγερία,Αίγυπτο,Ινδία,Αφγανιστάν;’’
      Μπερδεύεσαι διότι δεν γνωρίζεις καλά Ελληνικά: Ιθαγένεια = Ιθύς +Γένος (ιθύς=ευθύς, ο κατ' ευθείαν βαίνων + γένος -γενέσθαι / γίγνομαι και αφορά το γένος) .Ποιοί Πακιστανοί και Ινδοί;
      5.’’Φασιστες,ο Αλέξης θα είναι ξανά ο πρωθυπουργός της χώρας’’ : Στοιχήματα. Να τσούξει. Δωρεάν και εγώ είμαι αστροναύτης...

      Διαγραφή
  34. Θέλω να τραγουδήσω και να μιλήσω μακεδονικά στην βεροια.
    Μπορώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αλέξη,βάλε την μακεδονική γλώσσα υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Από πού και ως πού τραγουδάνε οι Πόντιοι « Μακεδονία ξακουστή » ; Αυτό το τραγούδι , πριν αλλάξουν οι στίχοι έλεγε « που έδιωξες τους Βούλγαρους». Πότε πόλέμησαν οι Πόντιοι τους Βούλγαρους που απειλούσαν τη Μακεδονία ; Το 1923 δεν ήρθαν εδώ ;Έλεος πια. Δεν είστε οι μόνοι πατριώτες κύριοι. Γιατί οι άλλοι σύλλογοι δεν αντέδρασαν αναλόγως. Τι είναι αυτοί , προδότες; και εσείς οι μόνοι πατριώτες ; Σταματήστε αυτή την καπηλεία . Δεν είστε καλύτεροι από τους υπόλοιπους κατοίκους της Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΤΣΙ Ή ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ";;; ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ;; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤ. ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΧΑΝΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ. ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΎΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!!!!

      Διαγραφή
    2. Οι παππούδες μας ήρθαν από τον Πόντο στη Βέροια,στη Καλαμαριά στη Δράμα κ.α.ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑΝΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΓΗ.Δεν πήγανε στη Βουλγαρια η στην Αλβανία.Τα υπόλοιπα είναι εαμοβουλγαρικα ανέκδοτα.

      Διαγραφή
    3. Εσύ , ο 7:32μμ που κραυγάζεις με τα κεφαλαία ,είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες τι έγραψα; Είπα εγώ ότι οι άλλοι σύλλογοι είναι προδότες;Ξέρεις τι θα πει ρητορικό ερώτημα ;Διαστρεβλώνεις τα λόγια μου; Μόνο αυτό που λες ότι είπα δεν εννοώ . Στο Δημοτικό γρήγορα.

      Διαγραφή
    4. ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!! ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ;;;ΟΛΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΗΤΑΝ. ΕΙΣΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΡΕ!!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ "ΘΙΓΕΙ";;; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ;;; ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΝ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ;;;;;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΚΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ( ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ;;;; ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ¨ΚΡΑΥΓΑΖΕΙΣ" ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ, ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!! ΚΑΙ ΑΣ "ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ" ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ.

      Διαγραφή
    5. Ρε εσύ που γράφεις στο 6,32μμ,
      έχει πλάκα να εννοείς με το "Δεν είστε καλύτεροι από τους υπόλοιπους κατοίκους της Μακεδονίας" και τους Σκοπιανούς; Δε καταλαβαίνουμε πού το πας;;;

      Διαγραφή
    6. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους,είπε κάποτε ο Κολοκοτρωνης.
      Είναι δίκαιο,και να γίνει πράξη.

      Διαγραφή
  37. Πόντιοι που έχουν κάκαλα εσυ Ανωνυμε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Στην επόμενη παρέλαση ας χορέψουν και ενα κοτσάρη βρε!!!!!!!!!!!!!! Ελεος μόνο οι ποντιοι δεν είναι πατριώτες. Από που και ως που οι Πόντιοι Μακεδόνες. Παρέλαση είχαμε και όχι χορό της Ευξείνου λεσχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΗ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΛΕΞΗ "ΠΑΤΡΙΔΑ". ΙΣΩΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ;;;;

      Διαγραφή
  39. Κάτι συμβαίνει στο χωριό του Υπουργού
    Μήπως τους ραντίζουν με υπουργόσκονη
    Κι η Παπακώστα εκεί είναι νύφη..
    Όσοι υποψήφιοι αποστάτες για υπουργοποίηση περάστε από το Αγγελοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ολοι οι προγραψαντες, αναρωτηθητε ποιος η ποιοι δημιουργησαν αυτο το μισος....Οι μονοι που εριξαν το μισος ως πανουκλα ειναι ο Μητσοτακης και οι Ακροδεξια.....να τους χαιρεσθε και βαλτε μυαλο διοτι ειμαστε πρωτα απολα Ελληνες...αυτο ψαχνουν διακαως καποιοι τον διχασμο.....χρονια πολλα Ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΣΗΜΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΛΑΧΤΑΡΗΣΕΣ?ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ...?ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΝΤΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελικα,
      ο αγαπητος ασημακης ηταν αθελα του η μονη παραφωνια στη διαμαρτυρια των ποντιων. δυσκολη η θεση του.

      Διαγραφή
  42. Από ότι ξερω όλοι οι μακεδονομάχοι ήταν ποντιακής καταγωγής....Ήρθαν όταν ξεκίνησε η επανάσταση;;;Εγώ ξέρω ότι όσο πολεμουσαμε αυτοί έκαναν εμπόριο με τους τουρκαλαδες...Και μετά με την ουρά στα σκέλια Αντί να χύσουν το αίμα τους όπως εμείς για την πατρίδα ήρθαν εδώ... μεγάλοι πολεμιστές...μόνο στα ρούχα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κόψεις την πρωινή και την βραδυνή.Σου καταναλώνει ενέργεια και υπολειτουργεί ο εγκέφαλος .Αν δεν δεις βελτίωση σε μια βδομάδα δοκίμασε να κόψεις και τη μεσημεριανή.Μην ξεκινήσεις να διαβάζεις ιστορία το κόμμα γνωρίζει τη μοναδική αλήθεια.

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι προβατο να ψηφιζω...Έτσι και αλλιώς μόνο Έλληνες δεν κυβερνουσαν ποτε το τόπο... Όσο για ιστορία διάβασε εσυ καλύτερα αφού για κανενα άεργο καραβανα σε κόβω...

      Διαγραφή
    3. απλα... ανιστόρητος.
      ίσως και επικίνδυνος εάν τα εννοείς αυτά που γράφεις για τον ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

      Διαγραφή
  43. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΑΧΝΑΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΟΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821 ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΤΟ "ΛΙΚΝΟ" ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
      ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΟΛΩΝ. Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΟΤΑΝ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΡΙΑ. Η "ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ" ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΣΒΕΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

      Διαγραφή
    3. Παρακαλάμε τον ύψιστο να δώσει φώτιση στα γκαβα πουλιά.Η οθωμανικη αυτοκρατορία κατέρρευσε σε όλη τη Μεσόγειο και κάποιοι βλέπουν την Πελοπόννησο να ανακαλύπτει την πυρίτιδα.Απορω πως τα καταφέρνεις με την γραφή ,γιατί από ιστορία είσαι νυχτερίδα.

      Διαγραφή
  44. Who is the coward that writes anonymous? Your name please HLITHIE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ζήτω το Έθνος! Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω η Μακεδονία! Ζήτω και η Πελοπόννησος! Ζήτω οι Πόντιοι για τον πατριωτισμό τους. Ανθέλληνες να τα μαζεύετε σιγά σιγά και άιντε στο καλό... Αφού δεν σας αρέσει εδώ έχει και πιο πάνω... Άιντε αδειάστε μας τη γωνιά μας και την πατρίδα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Βρε δεν πας στο Διαβολο, ρεζιλι εισαι εσυ που κανεις και τον Ελληνα...Θα ηθελες να εισουν ΠΟΝΤΙΟΣ και να ξερες να τραγουδας και να χορεβεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. mono stin ellada k sta upoanaptikta krati uparxoun akoma parelaseis.... k mono stin ellada k sta upoanaptikta krati uparxoun stratogauloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληταρά μάθε πρώτα να γράφεις στα ελληνικά,γιουσουφάκι των μεμετηδων!

      Διαγραφή
  48. για όσους γελειοποιούν τις εθνικές στολές ας ασχοληθούν αν έχουν ποιότητα με τους ξεβράκωτους και τα πάρτυ τους έχουμε καταλάβει από τα σχόλια τους ότι αυτούς τους χορούς κάνουνε κέφι ....μπράβο στους Πόντιους..ζήτω το Έθνος..ζήτω η Ελλάδα Μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αλεξη,
    καταλαβες τωρα το μεγαλο σου λαθος;;; χωρις λογο εβγαλες τα ματια σου μονος σου νεος πολιτικος και μπορει να οδηγησεις μεγαλο μερος του λαου σε λαθος επιλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν περιμενε οι σκοπιανοι να ψηφισουν την συμφωνια,τον βρηκαν απειρο και τον δουλεψαν ψιλο γαζι οι ανθελληνες που μαζεψε γυρο του.

      Διαγραφή
  50. Παιδιά σε λίγο θα εχει εκλογές. Να θυμαστε την προδοσια και να ψηφισετε αναλογως. Δεν αρκει να βριζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Οι Πόντιοι ξέρουν να τραγουδούν και να χορεύουν, δεν γνωριζουν όμως σε καμία περίπτωση πώς να μάχονται και να υπερασπίζονται τον τοπο τους. Υπάρχει ιστορικό φυγής[1]. Οι Πόντιοι ως δυναμη βοήθειας στον Μακδ. αγών, ήταν μικρες ομάδες των καπ. Λαζού, του Κακουλίδη και του Αντρόνικου.

    [1]Αχιλ. Ανθεμίδη, «Τα απελευθερωτικά στρατεύματα του Ποντιακού Ελληνισμού 1912-24»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλοί πολυμαθέες νόον ουκ έχουσιν.[1]
      [1]Δημόκριτος 470-370 bc

      Διαγραφή
    2. Οι πρόγονοι είπαν αλλά κυρίως έκαναν πολλά, ειδικά για την πατρίδα. Εμείς τι κάνουμε, είναι το ερώτημα.

      Διαγραφή
  52. Ας μάθουν οι ''δημοσιογράφοι'' στην Βέροια να κάνουν την δουλειά τους επιτέλους και να σταματήσουν να εντείνουν τον διχασμό στον κόσμο. Κούρασε πια αυτή η ημιμάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν υπαρχει κανενας διχασμος στον κοσμο. σχεδον το συνολο του λαου βαθια πιστευει, και εχει απολυτο δικαιο, πως η "συμφωνια" δινει παρα πολλα και ανιστόρητα στους πονηρους γειτονες. τοσα πολλα που δε θα τα κερδιζαν σχεδόν ουτε με νικηφορο πόλεμο. πού ειναι η ημιμαθεια;;; ειναι δυνατον αυτοι να λεγονται και απο εμας "μακεδονικος λαος";;; ή εμεις να λεμε και να δεχομαστε οτι αυτοί μιλανε τη "μακεδονική γλώσσα";;;; επειδη αυτοι ετσι αισθανονται;;; στεκουν αυτα στη λογικη;;;

      οι πολιτικοι μας σχεδον ολοι και εδω και πολλες δεκαετιες δεν αντιμετωπισαν σωστα τους κακους γειτονες και ηρθε ο αλεξης και το αποτελειωσε. αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

      Διαγραφή
    2. Οι δημοσιογράφοι της βεροιας είναι πατριώτες,συντροφια της κουμουνδουρου.
      «Ας μάθουν την...δουλειά τους,αλλιώς...»
      Δηλαδή τι;;;
      Θα τους στείλετε στην Σιβηρία;;;

      Διαγραφή
    3. Εσείς που ψηφίσατε αυτή την συμφωνία φέρατε τον διχασμό στον κόσμο.

      Διαγραφή
  53. Λύση στο πρόβλημα με τις λογομαχιες δεν δωθηκε ποτέ! Ξεχάσαμε οι Έλληνες τις ρίζες μας και τις θυμόμαστε μόνο στις γιορτές! Να κοιτάξουμε να είμαστε ενωμένοι έρχεται μπόρα στην Ελλάδα πολύ πιο δεινή από ότι νομίζουμε! Η ισχύς εν τη ενώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σὲ ὅποιον ἀνιστόρητο προδότη λέγει πὼς δῆθεν οἱ #Πόντιοι καὶ οἱ #Μικρασιᾶται δὲν δικαιοῦνται νὰ ὁμιλοῦν καὶ ν' ἀγωνίζωνται γιὰ τὴν #Μακεδονία, τοῦτο ἔχω νὰ εἰπῶ: Ὁ Στρατὸς τοῦ Βασιλείου Β΄ Βουλγαροκτόνου, ποὺ κατετρόπωσε τοὺς Βουλγάρους - προγόνους τῶν σημερινῶν Σκοπιανῶν (Κομητόπουλους), εἶχε ΚΑΙ Ποντίους / Μικρασιᾶτες στὰς τάξεις του._

    ΔΕΝ θὰ διχάσετε τὸν ἑλληνισμό, ΔΕΝ εἴμαστε χθεσινοί, βάλτε το καλὰ στὸ μυαλό σας, σιχαμένοι ἐθνομηδενιστές._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ