Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (25/3 - 31/3)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Στις 27 Μαρτίου 2019, η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ποσειδώνα, τους Ιχθύες και θα ανανεώσει τις προσωπικές μας σχέσεις μεγεθύνοντας την επιθυμία μας για ρομαντισμό και τρυφερότητα. Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο της έξαρσης της, στους Ιχθύες, με
αποτέλεσμα να είμαστε πιο ανοιχτοί στον έρωτα, εύκολα να εξιδανικεύουμε το ταίρι μας και πολλές φορές θυσιάζουμε προσωπικές ανάγκες και παραμερίζουμε το συμφέρον μας. Έτσι εκφραζόμαστε περισσότερο με ανιδιοτέλεια και ζούμε το παραμύθι και το όνειρο της ιδανικής αγάπης. Η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο του Ιχθύ έως τις 20 Απριλίου 2019 και η θετική συνάντηση της με τον Ουρανό στον Ταύρο, στα τέλη Μαρτίου, δίνει την ευκαιρία κυρίως σε Ταύρους και Ιχθύες των πρώτων ημερών να κάνουν μια ξαφνική γνωριμία ή να έχουν ευχάριστες οικονομικές αλλαγές.

♈ Κριός

Γενικά

Τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Ιχθύ, διεγείροντας τις συναισθηματικές σου συγκινήσεις αλλά και τονώνοντας το αίσθημα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, γεγονός που σε κάνει να είσαι πιο ανοιχτός με τους ανθρώπους που αγαπάς. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, φέρνει ξαφνικά ένα οικονομικό κέρδος που σου προφέρει χαμόγελα. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και αρχίζουν να τακτοποιούνται σκέψεις και προθέσεις. Το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους σε θέτει σε εγρήγορση για επικοινωνίες, μετακινήσεις και ταξιδάκια... Καλή εβδομάδα Κριέ μου και πες ναι στο συναίσθημα και στην πρωτοβουλία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου Κριέ μου και αναλογίζεσαι τι έφταιξε, τι πήγε στραβά και τι μπορείς να κάνεις προκειμένου να στρώσει η κατάσταση στα αισθηματικά σου! Η αλήθεια είναι πως το νερό μπαίνει στο αυλάκι από αυτή την εβδομάδα, αρχίζεις και βλέπεις πιο ξεκάθαρα πού πατάς, πού βρίσκεσαι και πού θέλεις να φτάσεις... Μπορεί να μην διανύεις τις φαντασμαγορικές στιγμές ερωτικού πάθους, όμως αρχίζεις και περνάς καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επιτέλους αρχίζει και ηρεμεί το κλίμα στα επαγγελματικά και μπορείς να βάλεις σε μία σειρά όλη την στοίβα με τις δουλειές που είχαν μείνει στη μέση λόγω ανάδρομου Ερμή... Ανασύνταξη εργασιακή λοιπόν είναι το σύνθημά σου για αυτή την εβδομάδα, σε αυτό θα σε βοηθήσει και η δημιουργικότητά σου! Στα οικονομικά σου έχεις κάποιο ξαφνικό κέρδος!

♉ Ταύρος

Γενικά

Τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Ιχθύ, εμβαθύνοντας περισσότερο τις προσδοκίες και τα όνειρα που κάνεις για τη ζωή σου! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου να συμπαραστέκονται σε κάθε σου βήμα και μαζί περνάτε καλά, μέσα από συναντήσεις, επαφές που τονώνουν το αίσθημα της ζεστασιάς και της εμπιστοσύνης. Ένα φιλικό – συναισθηματικό παιχνίδι είναι πολύ πιθανό να προκύψει τώρα με μία νέα γνωριμία σου! Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της εβδομάδας, όπου ναι, θα υπάρξει μία πρόταση, πρόσκληση ή ευκαιρίες που θα σε κάνει να πετάξεις από την χαρά σου! Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και νιώθεις ότι μπορείς να συνεννοηθείς καλύτερα με το περιβάλλον σου. Το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους φέρνει έκτακτα οικονομικά έξοδα... Καλή Εβδομάδα Ταύρε, κυνήγησε επιθυμίες αλλά σφίξε το πορτοφόλι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η νέα εβδομάδα έχει το ρομάντζο, την τρυφεράδα της και σε κάνει να νιώθεις σαν να ζεις τους πρώτους εφηβικούς σου έρωτες που σε κάνουν να καρδιοχτυπάς από προσμονή! Το γλυκό κλίμα της εβδομάδας σου δίνει μία μορφή συναισθηματικής ικανοποίησης και πλέον αρχίζεις να βλέπεις πιο ξεκάθαρα το τι είναι αυτό που θέλεις από την πορεία της αισθηματικής σου ζωής. Μία ερωτό – φιλία θα αναπτυχθεί την στιγμή που δεν το περιμένεις, αν είσαι χωρίς ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το «μαζί» μπορεί να κάνει την διαφορά αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου αγαπητέ μου Ταύρε. Τι εννοώ ακριβώς; Μοιράσου τις ιδέες σου με τους συνεργάτες σου, κάντε μία ανοιχτή συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και προτάσεις και θέστε κοινούς στόχους που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν συλλογικά να μπορέσει να υπάρξει πρόοδο στην εργασία. Στα οικονομικά τα λουριά σφίγγουν από ο Άρης από τους Διδύμους φέρνει έκτακτα έξοδα αδειάζοντας το πορτοφόλι σου!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Ιχθύ, δίνοντάς σου το ερέθισμα να βάλεις πλώρη για τα δημιουργικά σχέδια που κάνεις για το μέλλον της καριέρας σου! Αποκτάς περισσότερους θαυμαστές στο κοινωνικό σου περιβάλλον, έχεις τις κατακτήσεις σου, αλλά βάζεις μπροστά και τους μεγαλεπήβολους στόχους που είχες θέσει από την αρχή του έτους! Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου και ξαφνικά σου δίνεται η δυνατότητα επαγγελματικής ανόδου! Ο Ερμής - ο κυβερνήτης του ζωδίου σου - επιστρέφει σε ορθή φορά και μπορείς πιο άνετα να βγάλεις μία άκρη με τις καταστάσεις γύρω σου. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο σου, εγκαινιάζει μία νέα περίοδο δυναμικών εξελίξεων σε κάθε τομέα της ζωής σου. Πρόσεξε όμως την νευρικότητα... Καλή Εβδομάδα Δίδυμε, κυνήγησε στόχους αλλά περιόρισε την οξυθυμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι ιδιαίτερα κατακτητικός κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδα. Στα αισθηματικά σου βγάζεις στόχους και δεν βάζεις νερό στο κρασί σου μέχρι να τους κάνεις πραγματικότητα... Θέλεις να κάνεις τα πάντα για να ξεφύγεις από την ρουτίνα και την μονοτονία και αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνεις. Σημαντικό είναι ότι αυτή την εβδομάδα αρχίζεις και βλέπεις πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα που αφορούν το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα δημιουργικά σχέδια καταστρώνονται αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου, τα οποία σου χαρίζουν ενθουσιασμό και σε ωθούν για νέα σπουδαία ξεκινήματα. Είσαι σε εγρήγορση και έχεις το σθένος να αντιμετωπίσεις κάθε κατάσταση. Στα οικονομικά παρόλο που έχεις τις αστάθειές σου θα μπορέσεις να βρεις λύσεις.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Ιχθύ, και εσύ έχεις την επιθυμία να δραπετεύσεις από την καθημερινότητα και να ζήσεις νέες εμπειρίες! Με την Αφροδίτη από αυτή την θέση: Δέχεσαι εύνοια για νομικές- οικονομικές υποθέσεις, προγραμματίζεις κάποιο ταξίδι, κάνεις ενδιαφέρουσες συμφωνίες, αλλά και υπάρχει ένα φλερτ ή μία ερωτική επικοινωνία που σε ξεσηκώνουν! Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, σε αιφνιδιάζει φέρνοντας το πιάτο κάτι που ήθελες πραγματικά πολύ στα αισθηματικά σου! Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και ξεκαθαρίζει το τοπίο στο μυαλό σου! Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, εγκαινιάζει μία νέα απαιτητική περίοδο για τα επαγγελματικά σου ενώ η νευρικότητα και η κούραση θα είναι στοιχεία αισθητά στην καθημερινότητά σου! Καλή Εβδομάδα Καρκίνε, πες ναι στο καινούργιο και πάψε να εξαντλείσαι ψυχολογικά και συναισθηματικά με καταστάσεις και ανθρώπους που σε φέρνουν σε αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους το κλίμα στα αισθηματικά σου αλλάζει , γίνεται πιο τρυφερό, συναισθηματικό και δοτικό γεγονός που σε βοηθά να βρεις τις συναισθηματικές σου ισορροπίες. Οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν όμως εκπλήξεις, χαρούμενα μηνύματα και εξομολογήσεις καρδιάς που σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση. Νέες γνωριμίες είναι στα σκαριά για εσένα που δεν έχεις σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το κλίμα στα επαγγελματικά σου είναι απαιτητικό και καθώς ο Μάρτης οδεύει προς το τέλος του πέφτουν μαζεμένες πόσες υποχρεώσεις που πρέπει τώρα να τακτοποιήσεις. Όλοι επιζητούν κάτι περισσότερο από εσένα και το γεγονός αυτό σε εξαντλεί. Στα οικονομικά σου αρχίζεις και παίρνεις μία ανάσα και κινούνται πολύ περισσότερο θετικά οι συγκυρίες γεγονός που σου προκαλεί εφησυχασμό.

♌ Λέων

Γενικά

Τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Ιχθύ, δίνοντας αέρα ανακούφισης στα οικονομικά σου! Με την Αφροδίτη από αυτή την θέση: Λύνεις τα ψυχολογικά σου αδιέξοδα, τακτοποιείς γραφειοκρατικές και οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ η ερωτική ζωή αρχίζει και πυρπολείτε με πόθο! Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, σε βοηθά να έχεις ένα έκτακτο έσοδο μέσα από την δουλειά σου! Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά και πλέον νιώθεις ότι μπορείς ανεμπόδιστα να επικεντρωθείς σε αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ και οι βραχνάδες του περασμένου διαστήματος αρχίζουν να υποχωρούν! Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, εγκαινιάζει μία νέα κοινωνική περίοδο όπου θα είσαι ο «περιζήτητος» στις παρέες σου. Καλή Εβδομάδα Λέοντα, αξιοποίησε το οικονομικό άνοιγμα και την κοινωνική διάθεση, χαλάρωσε όμως τους ρυθμούς σου εκεί που πρέπει και όταν πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθήματά σου αρχίζουν και γίνονται πιο βαθιά και ουσιαστικά αυτή την εβδομάδα. Ξυπνά η ερωτική σου λίμπιντο, έρχεσαι πιο κοντά και ουσιαστικά με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου και δένεστε ουσιαστικά. Αν δεν έχεις ταίρι, υπάρχει ένα άτομο που θα καταφέρει να σε κάνει να ξεφύγεις από την ρουτίνα που ήσουν το τελευταίο διάστημα... Θα ζήσεις μαζί του έντονες στιγμές και θα το διασκεδάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέχεσαι στήριξη στα επαγγελματικά σου και μάλιστα με τον Άρη να περνάει στο ζώδιο των Διδύμων γίνεσαι πιο δημοφιλής στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου γεγονός που σε βοηθά στην άνοδο σου . Στα οικονομικά σου δέχεσαι άνοδο αφού η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σε βοηθά να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Ιχθύ, δηλαδή στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, αναμορφώνοντας αλλά και βελτιώνοντας το κλίμα στις σχέσεις σου! Με την Αφροδίτη από αυτή την θέση: Έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφο και συνεργάτες, τονώνεται η συντροφικότητα, νιώθεις περισσότερη αγάπη από τις σχέσεις σου, κάνεις νέα ξεκινήματα και νέες γνωριμίες. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, σε βοηθά να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά και να βρεις διέξοδο στις σχέσεις σου απολαμβάνοντας νέες εκπλήξεις και ευκαιρίες! Ο Ερμής – ο κυβερνήτης του ζωδίου σου - επιστρέφει σε επιτέλους ορθή φορά και πλέον θα μπορείς να συνεννοηθείς πολύ καλύτερα με το περιβάλλον σου και θα πάψουν να υπάρχουν οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες με το περιβάλλον σου! Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, εγκαινιάζει μία νέα δυναμική περίοδο για τα επαγγελματικά . Καλή Εβδομάδα Παρθένε, πες ναι στην συντροφικότητα και πες όχι στις εργασιακές αψιμαχίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπαίνεις στην καλύτερη περίοδο για την αισθηματική σου ζωή αφού η Αφροδίτη περνά στον Ιχθύ επηρεάζοντας τον τομέα του ωροσκόπιου σου που συνδέεται με την συντροφικότητα. Έρχεσαι πιο κοντά στο άτομο που αγαπάς και ποθείς, ενισχύεται η ζεστασιά και η κατανόηση, ενώ ευνοούνται και οι νέες γνωριμίες που έχουν μάλιστα μία πολύ καλή προοπτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις φόρα στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα γιατί πρέπει να γίνουν αλλαγές, πρέπει να γίνουν ξεκινήματα και είναι σημαντικό να ξεφύγεις από την στασιμότητα... Αυτό πλέον το γνωρίζεις καλά και για αυτό παίρνεις τις πρωτοβουλίες εκείνες για να ξεφύγεις από την στασιμότητα. Τα οικονομικά για την ώρα ούτε κλαίνε, αλλά ούτε και γελάνε.

♎ Ζυγός

Γενικά

Τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Ιχθύ, και εσύ μπαίνεις σε μία περίοδο που απολαμβάνεις περισσότερη αρμονία στην καθημερινότητά σου! Με την Αφροδίτη από αυτή την θέση: Βελτιώνονται οι εργασιακές συνθήκες, ασχολείσαι με το σώμα, την διατροφή, την άσκηση και έχεις μάλιστα και καλά αποτελέσματα, ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου, χαλαρώνεις από το στρες της τελευταίας περιόδου. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, σε βοηθά να ανεφοδιαστείς οικονομικά και αυτό σου προσφέρει ανακούφιση! Ο Ερμής επιστρέφει σε επιτέλους ορθή φορά και πλέον μπορείς να βάλεις σε μία καλύτερη σειρά το ημερήσιο πρόγραμμά σου αλλά και τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει! Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, σε κινητοποιεί για να κάνεις ένα ταξίδι, μία νέα συμφωνία, ενώ είσαι επιτέλους σε εγρήγορση για νέα σημαντικά ξεκινήματα που είναι να γίνουν στη ζωή σου! Καλή Εβδομάδα Ζυγέ, πες ναι στην αναμόρφωση της καθημερινότητάς σου και πες όχι στην αδράνεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να βρεις τους ρυθμούς σου, τις ισορροπίες σου και να κατασταλάξεις λίγο πιο ήρεμα σε σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Δεν σκέφτεσαι μόνο το «τώρα» αλλά και το «αύριο» και γνωρίζεις καλά ότι πλέον δεν έχεις περιθώρια για άλλα λάθη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έφτασε η στιγμή για πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σου αλλά και για νέα σχέδια που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την στασιμότητα. Τα εμπόδια που αντιμετώπιζες λύνονται, το ίδιο και οι καθυστερήσεις, τώρα είναι η ώρα να δεις λίγο πιο μπροστά κάποιες καταστάσεις και να δράσεις. Τα οικονομικά βρίσκονται σε ένα καλύτερο στάδιο!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Ιχθύ, τονώνοντας ιδιαίτερα τον τομέα των αισθηματικών σου όπου για το επόμενο διάστημα θα είναι το Α και το Ω σου! Με την Αφροδίτη από αυτή την θέση: ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή, φλερτάρεις, έχεις κατακτήσεις, διασκεδάζεις πολύ περισσότερο, είσαι πιο δημοφιλής και αγαπητός στο περιβάλλον σου, ξεχωρίζεις με την δημιουργικότητά σου. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, φέρνει μία νέα ευχάριστη προοπτική για την εξέλιξη μίας σχέσης σου! Ο Ερμής επιστρέφει σε επιτέλους ορθή φορά και κατασταλάζεις πιο ώριμα στα «θέλω» σου! Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, αποτελεί ένα «αγκάθι» για τα οικονομικά σου. Μέσα στο επόμενο διάστημα καλείσαι να κλείσεις υποχρεώσεις, λογαριασμούς και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα. Καλή Εβδομάδα Σκορπιέ, απόλαυσε τη στιγμή, περιόρισε όμως τα περιττά έξοδα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή σε ορθή φορά αλλά και την Αφροδίτη από το ζώδιο του ιχθύ, είναι γεγονός ότι έρχεται επιτέλους η Άνοιξη στα αισθηματικά σου! Μπορείς να προσεγγίσεις τον σύντροφό σου και να περάσετε μαζί καλά! Αναζωπυρώνονται τα συναισθήματά σας και απολαμβάνετε στιγμές. Αν είσαι χωρίς σχέση τώρα είναι η σειρά σου για να υποδεχθείς στη ζωή σου κάτι νέο, εντελώς ξαφνικά! Τα ξαφνικά άλλωστε είναι και τα καλύτερα έτσι δεν είναι;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, ασυνείδητα σου εκδηλώνεται φόβος για την πορεία των επαγγελματικών και των οικονομικών σου! Προσπαθείς να διαφυλάξεις ότι έκανες ως τώρα με κόπο και αγώνα και δεν κάνεις εκπτώσεις στα «θέλω» σου! Λειτουργείς διεκδικητικά και ανταγωνιστικά, όμως το γεγονός αυτό θα προκαλέσει και ίντριγκες. Λίγο παραπάνω προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί οι συνθήκες που διαμορφώνονται θα είναι πιεστικές.

♐ Τοξότης

Γενικά

Τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Ιχθύ, κάνοντας πιο τρυφερό και ρομαντικό το κλίμα της ζωής σου και αναμορφώνοντας το σπίτι και την οικογένεια που θα γίνουν τώρα για σένα πηγή χαράς! Με την Αφροδίτη από αυτή την θέση: ανοίγεις το σπίτι σου σε φίλους και κάνεις ένα πάρτι, ανανεώνεις τον χώρο σου και κάνεις κάποιες όμορφες αλλαγές, περνάς ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια, αποφασίζεις μία συμβίωση , ηρεμείς στα αισθηματικά σου. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, σε βοηθά να κάνεις όμορφες αλλαγές στην εργασία και στην καθημερινότητα οι οποίες και θα σου αποδώσουν! Ο Ερμής επιστρέφει σε επιτέλους ορθή φορά και μπορείς πιο συνετά πλέον στο να κατασταλάξεις σε αυτά που θέλεις! Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, προκαλεί τις αναμενόμενες εντάσεις στον τομέα των σχέσεών σου, ίσως γιατί βιάζεσαι πολύ να έρθουν τα πράγματα ακριβώς όπως εσύ θέλεις. Καλή Εβδομάδα Τοξότη, απόλαυσε τον όμορφο χρόνο με την οικογένεια και τα δικά σου πρόσωπα , περιόρισε τα νεύρα με τους συνεργάτες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μετά από μία δύσκολη και μπερδεμένη περίοδο για τα αισθηματικά σου σταδιακά αρχίζεις και παίρνεις ανάσα και καταλαβαίνεις τι είναι αυτό που αξίζεις και πρέπει να παραμείνει δίπλα σου! Το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους, πιέζει τις συνθήκες σε μία μόνιμη σχέση σου, όπου τώρα είναι δύο οι επιλογές σου: ή την ανανεώνεις ή την τερματίζεις. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση μπαίνεις σε ένα πιο τολμηρό διάστημα που ξανοίγεσαι σε νέες γνωριμίες...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες κόντρες με τους συνεργάτες σου είναι αναμενόμενες και τις περισσότερες στιγμές δεν θα φταις εσύ για την συνεχόμενη μουρμούρα που θα δημιουργείται! Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων κάνει προκλητική την στάση των ανθρώπων που έρχεσαι σταθερά σε επαγγελματική επαφή! Από την άλλη πλευρά αρχίζει και καθαρίζει το τοπίο από την εργασία και τα οικονομικά, ξεμπλοκάρουν κάποιες υποθέσεις και εσύ κλείνεις εκκρεμότητες.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Ιχθύ, φέρνοντας στο προσκήνιο ευχάριστες ειδήσεις, μηνύματα και εξομολογήσεις καρδιάς! Με την Αφροδίτη από αυτή την θέση: γίνεσαι πιο εκφραστικός, οργανώνεις ευχάριστες μετακινήσεις, προχωράς σε οικονομικές συμφωνίες, έρχεσαι σε καλύτερη επαφή με το σύντροφο, φλερτάρεις αν είσαι χωρίς ταίρι! Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, φέρνει για σένα ξαφνικούς ευχάριστους ερωτικούς αιφνιδιασμούς και εκπλήξεις! Ο Ερμής επιστρέφει σε επιτέλους ορθή φορά και καθαρίζει το μυαλό από περιττές σκέψεις ενώ οι επικοινωνίες σου εξελίσσονται πλέον πιο ομαλά! Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνει εντάσεις στο καθημερινό εργασιακό σου πρόγραμμα γεγονός που σε εξαντλεί από κάθε άποψη. Καλή Εβδομάδα Αιγόκερε, μοιράσου σκέψεις και συναισθήματα και άφησε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους το 2019 αρχίζει να σου δίνει και το πρώτα του χαμόγελα αφού από αυτή την εβδομάδα μπαίνεις σε μία εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδο για τα αισθηματικά σου! Ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες και μηνύματα σου δίνουν κέφι και ερωτισμό! Ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου σε κάνει να βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου! Τα φλερτ όμως δεν λείπουν και για σένα που είσαι χωρίς σχέση...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τρεχάτε ποδαράκια μου λες από αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Αιγόκερε αφού ο Άρης από τους Διδύμου φέρνει δουλειές με φούντες. Το πρόγραμμά σου θα είναι φορτωμένο, οι υποχρεώσεις πολλές και ο ελεύθερος χρόνος εξαιρετικά περιορισμένος... Έστω και αν κουράζεσαι όμως , τα επαγγελματικά θα είναι καλά , ενώ στα οικονομικά σου έχεις κάνει το πλάνο σου και δεν σε φοβάμαι!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Ιχθύ, φέρνοντας επιτέλους ανάσα στα οικονομικά σου! Με την Αφροδίτη από αυτή την θέση: σε βοηθά να αυξήσεις το εισόδημά σου, να τακτοποιήσεις ζητήματα ακίνητης περιουσίας, να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά τόσο οικονομική όσο και συναισθηματική! Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, φέρνει κάποιες εκπλήξεις στο χώρο του σπιτιού σου! Ο Ερμής επιστρέφει σε επιτέλους ορθή φορά και μπορείς να κάνεις έναν πολύ καλύτερο προγραμματισμό στα οικονομικά ενώ τώρα μπορείς να προχωρήσεις σε μία αγορά ή σε μία συμφωνία! Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, τονώνει την ερωτική λίμπιντο και φέρνει νέες γνωριμίες που θα έχουν συναρπαστική και ενθουσιώδη εξέλιξη! Καλή Εβδομάδα Υδροχόε μου, δες το εισόδημα να αυξάνεται και την ερωτική ζωή να αποκτά επιτέλους ρυθμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις μία σχέση που να έχει βάθος, ουσία, αξία και αυτό είναι το ζητούμενο σου αυτό το διάστημα. Επαναξιολογείς τα θέλω σου, όμως παίρνεις και δυναμικές πρωτοβουλίες για να αλλάξεις τα δεδομένα γύρω σου! Είσαι σε μία σχέση; Δεσμεύεσαι πιο ουσιαστικά και επενδύεις συναισθηματικά στο ταίρι σου! Δεν έχεις σχέση; Είναι ο καιρός για να δραστηριοποιηθείς στο φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα όμως μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου αλλά και να ασχοληθείς πιο δημιουργικά με τον κλάδο σου! Στα οικονομικά σου δέχεσαι εύνοια και είναι η καλύτερη περίοδος για να αναζητήσεις τρόπους και λύσεις για την άνοδο των οικονομικών σου!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, με την Αφροδίτη να περνάει στο δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Ιχθύ, φέρνοντας ουσιαστική ανοιξιάτικη ανανέωση στη ζωή σου! Με την Αφροδίτη από αυτή την θέση: ανανεώνεις την εξωτερική σου εμφάνιση, βελτιώνεται η διάθεσή σου, νιώθεις πιο ερωτικά, γοητεύεις τους πάντες και έχεις θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή! Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, φέρνει προτάσεις έκπληξη που σε συναρπάζουν! Ο Ερμής επιστρέφει σε επιτέλους ορθή φορά στο ζώδιο σου και τώρα πια μπορείς να δεις κάποιες καταστάσεις πιο ισορροπημένα και ξεκάθαρα! Λύνονται παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις και πας παρακάτω! Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, φέρνει μία προσωρινή αναμπουμπούλα στο σπίτι και στην οικογένεια. Μπορεί να προγραμματίσεις μία μετακόμιση ή μία χωροταξική αλλαγή! Καλή Εβδομάδα Ιχθύ μου, νιώσε όμορφα με εσένα, απόλαυσε τη στιγμή και... περιόρισε τις οικογενειακές κόντρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο δικό σου ζώδιο και τα αισθηματικά σου βρίσκονται επιτέλους στα φόρτε τους! Ασχολείσαι περισσότερο με την αισθηματική σου ζωή, γίνεσαι πιο τρυφερός και ρομαντικός, κατανοείς πολύ παραπάνω το ταίρι σου, συμβιβάζεσαι αλλά και σταθεροποιείσαι! Αν είσαι Χωρίς σχέση είναι ένα καλό διάστημα για να χαμογελάσεις από τις εκπλήξεις θαυμαστών που θα σε πολιορκούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου εύνοια συνεχίζεται και τώρα με τον Άρη να περνά στο ζώδιο των Διδύμων είναι η στιγμή σου για να κινηθείς πιο δραστήρια προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου! Συζητήσεις, επαφές, επικοινωνίες και συμφωνίες επιτέλους μπαίνουν τώρα σε μία σειρά και προχωρούν υπέρ σου! Στα οικονομικά για την ώρα τα έξοδα είναι αρκετά αλλά οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ