Quantcast

http://picasion.com/

Ο Ημαθιώτης Ράπερ της λαϊκής αγοράς

Με εκκεντρικό στυλ, tattoo και μια πλούσια καριέρα στο ενεργητικό του, ο Ημαθιώτης ράπερ «Ισορροπιστής» είναι ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της ραπ μουσικής. Υπήρξε μέλος των ΝΕΒΜΑ, ενός από τα μακροβιότερα σχήματα της ελληνικής hip hop σκηνής, ενώ πλέον ακολουθεί solo καριέρα. Ο Ισορροπιστής, την ημέρα είναι ο Νίκος Παυλίδης, το παιδί από τη Νάουσα, που η οικογένειά του καλλιεργεί εκεί μήλα, αχλάδια και ακτινίδια και ο ίδιος τα πουλάει στις λαϊκές αγορές της Αθήνας. Η «διπλή» ζωή του Νίκου απασχόλησε πολλές φορές εκπομπές και sites, δίνοντας αρκετές συνεντεύξεις για το πως γίνεται το βράδυ να είσαι ράπερ και το πρωί πωλητής στη λαϊκή και πως από γυρίσματα βίντεο κλιπ στη Νέα Υόρκη να βρίσκεσαι πίσω από τον πάγκο, με τον ίδιο να απαντάει συνεχώς, πως είναι ράπερ και πωλητής όλη την ημέρα!
Τον Ημαθιώτη ράπερ συνάντησε στη λαϊκή αγορά της Καλλιθέας η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha. Πως ισορροπεί σε δυο διαφορετικούς κόσμους; Αν και δύσκολο, ο «Ισορροπιστής» όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, το καταφέρνει με τη βοήθεια της οικογένειάς του, που αποτελεί γι' αυτόν μια γερή βάση. Πολλές φορές γράφει στίχους και στον πάγκο της λαϊκής, καθώς οι στίχοι του είναι βιωματικοί και εμπνέεται από πράγματα που συμβαίνουν γύρω του. Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ