Quantcast

http://picasion.com/

Βρείτε το ιδανικό χρώμα μαλλιού για εσάς

4 σημεία που πρέπει να προσέξετε
Το να αποφασίσετε μεταξύ καστανού, ξανθού και κόκκινου χρώματος μαλλιών είναι ήδη αρκετά δύσκολο, χωρίς να λάβετε υπόψιν το φάσμα των αποχρώσεων που υπάρχουν μέσα σε αυτά τα χρώματα. Στη συνέχεια μάλιστα πρέπει να σκεφτείτε
πώς θα δείχνουν αυτές οι αποχρώσεις στο δέρμα σας. Μεγάλη διαδικασία, ε; Ωστόσο, κατανοώντας τις αποχρώσεις του κάθε χρώματος θα είστε σε θέση να διαλέξετε μεταξύ ενός ωραίου χρώματος και του ιδανικού χρώματος. Γι’ αυτό άλλωστε είμαστε εμείς εδώ, ώστε να αναδείξετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Ουσιαστικά, η απόφαση που θα πρέπει να πάρετε μαζί με τον κομμωτή σας είναι σχετικά με το σε ποιο χρώμα θέλετε να δώσετε έμφαση στο πρόσωπό σας.
Βασική προϋπόθεση για να καταλήξετε σε μια σωστή επιλογή είναι να γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ ψυχρών και ζεστών τόνων του δέρματος, καθώς και σε ποια κατηγορία ανήκετε εσείς. Προτού, λοιπόν, διαλέξετε χρώμα, θα πρέπει να εξακριβώσετε τον τόνο της επιδερμίδας σας. Οι τρεις βασικές κατηγορίες είναι οι ψυχροί, οι ζεστοί και οι ουδέτεροι τόνοι. Το να βρείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε μπορεί να είναι κάπως περίπλοκο, γι’ αυτό σας έχουμε τέσσερα tips για να τα καταφέρετε.


1. Ψάξτε για συγκεκριμένα χρώματα

Ο ψυχρός τόνος επιδερμίδας έχει ροζ και λαδί υποτόνους, ενώ το θερμό δέρμα έχει κίτρινους και χρυσούς υποτόνους. Έχετε έναν συνδυασμό αυτών; Μάλλον είστε στην κατηγορία των ουδέτερων τόνων.

2. Ταυτιστείτε με μία διάσημη

Όταν ψάχνετε έμπνευση, προσπαθήστε να βρείτε διάσημες κυρίες που έχουν το ίδιο χρώμα δέρματος και ματιών με εσάς. Έτσι θα έχετε μια πολύ καλύτερη εικόνα του πώς θα δείχνει το χρώμα σε εσάς.

3. Κοιτάξτε τον καρπό σας

Αν οι φλέβες σας είναι μπλε ή μοβ, τότε έχετε ψυχρό τόνο επιδερμίδας. Αν είναι πράσινες, έχετε θερμό τόνο.

4. Κοιτάξτε τα μάτια σας

Αν έχετε μικρές χρυσές κηλίδες στα μάτια σας, τότε μάλλον έχετε ζεστό τόνο επιδερμίδας. Αν έχετε μπλε ή πράσινες, τότε μάλλον έχετε ψυχρό τόνο επιδερμίδας.

Ο κανόνας για να επιλέξετε την ιδανική απόχρωση

Διαλέξτε έναν τόνο ο οποίος είναι αντίθετος από τους υποτόνους της επιδερμίδας σας. Δηλαδή, αν έχετε ζεστούς υποτόνους, καλύτερα να επιλέξτε μια ψυχρή απόχρωση και αντίστροφα. Αν πάλι έχετε ουδέτερο τόνο επιδερμίδας, τότε είστε τυχερή αφού έχετε περισσότερες επιλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ