Quantcast

http://picasion.com/

Μεγάλη νίκη του ΑΟΚ επί του Μαντουλίδη με 70-67

Σπουδαία νίκη επί των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη πέτυχε ο ΑΟΚ με σκορ 70-67. Αν και η ομάδα της Βέροιας ήταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, σε κανένα σημείο δεν παράτησε το παιχνίδι και δίνοντας ψυχή και σώμα μέσα στο παρκέ κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη. Με
κορυφαίους τον Γκάνα (20 πόντους), τον Τρομπούκη (15 πόντους) και τον Κασαμπαλή (12 πόντους) και έχοντας άξιους συμπαραστάτες όλους τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες, ο ΑΟΚ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη που τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στους στόχους του.
Επόμενο ματς για τους Βεροιώτες είναι στο Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα του Ολυμπιακού. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου.


ΑΟΚ Βέροιας (Ταγκίδης): Τρομπούκης 15(1), Στοϊτσης, Ντουλαβέρης 4, Γκανάς 20(3), Γιοβανόπουλος, Καραϊσαρίδης, Ιωαννίδης 9(3), Κασαμπαλής 12, Καραθανάσης 3(1), Χαραλαμπίδης 7.

Μαντουλίδης(Νικολαϊδης Ι.-Καραμανώλης): Σίμογλου 5, Νικολαϊδης 20(1), Τάκης 4, Μπέλλος 7, Ρεφατλλάρι, Ψαθάς, Ντίαθ 11, Καλόγηρος 12, Φόρογλου 2, Λαγός 6(2), Μαλανδρής, Καναγκίνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ