Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Γρηγόρης Τρούπκος

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται από το πρωί το Σαββάτου ο Γρηγόρης Τρούπκος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρώην παίκτης της Νάουσας, της Βέροιας και του Ολυμπιακού, είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα το πρωί του Σαββάτου στα φανάρια στη
διασταύρωση της Νάουσας (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ), όταν το όχημα που οδηγούσε έπεσε άλλο σταματημένο όχημα. Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Νάουσας έκριναν απαραίτητη την άμεση διακομιδή στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου εκεί έχει υποβληθεί ήδη σε χειρουργικές επεμβάσεις, με την κατάστασή του να κρίνεται ακόμα κρίσιμη και τον 4οχρονο πρώην ποδοσφαιριστή να δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του.
Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκονται η οικογένεια και οι φίλοι του. 
Ένας σπουδαίος αθλητής, ένα χρυσό παιδί, πάντα με το χαμόγελο και έξω καρδιά. Καλό κουράγιο ευχόμαστε σε όλους. Γρηγόρη, οι προσευχές μας είναι για σένα, με τη δύναμη της ψυχής σου να βγεις νικητής στον δυσκολότερο αγώνα της ζωής. Θα τα καταφέρεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ