Quantcast

http://picasion.com/

Σοκαριστικό τροχαίο στη Νάουσα - Ένας άνδρας σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 9/3 στη Νάουσα. Ήταν περίπου 7 το πρωί, όταν όχημα που οδηγούσε 48χρονος άνδρας, προσέκρουσε στο πίσω μέρος φορτηγού, που ήταν σταματημένο στα φανάρια στη διασταύρωση του Σιδηροδρομικού Σταθμού Νάουσας. Από την
πρόσκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του ΙΧ, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου έσπευσε στο σημείο με 1 όχημα και 4 πυροσβέστες, προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν από το όχημα.
Αμέσως ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Νάουσας και από εκεί σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή. 
Στο σημείο έσπευσε και κλιμάκιο της Τροχαίας, όπου ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην περιοχή επικρατούσε πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα την περιορισμένη ορατότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ