Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετ΄εμποδίων η κυκλοφορία σε κεντρικές οδούς της Βέροιας σήμερα και αύριο - Δείτε πού

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγο εργασιών αποκατάστασης – συντήρησης διαγραμμίσεων οδών σήμερα και αύριο σε κεντρικούς δρόμους της Βέροιας, στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας -  Νάουσας και στην Επαρχιακή Οδό Μακροχωρίου - Λυκογιάννης. Προκειμένου η κυκλοφορία να διεξαχθεί
ομαλά στις κεντρικές οδούς Ανοίξεως, Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Μάρκου Μπότσαρη, Θερμοπυλών, Σταδίου, Πιερίων, Παπάγου, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια εργασιών αποκατάστασης - συντήρησης διαγραμμίσεων οδών στο Δήμο Βέροιας την Πέμπτη 07-03-2019 και Παρασκευή 08-03-2019, από ώρες 08:00 έως 17:30, αποφασίζεται η εναλλάξ κυκλοφορία, όλων των οχημάτων, ώστε η κυκλοφορία να εκτρέπεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με τη χρήση σήμανσης προειδοποίησης για στένωση της λωρίδας και τη χρήση κώνων σε κάθε σημείο επί της οδού που εκτελούνται οι εργασίες, καθώς και σημαιοφόροι, εκατέρωθεν αυτού, με ανακλαστικό γιλέκο, στις κάτωθι οδούς: - Ανοίξεως, Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Μάρκου Μπότσαρη, Θερμοπυλών, Σταδίου, Πιερίων, Παπάγου, - Επί της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού Βέροιας (Νέα Περ. Οδό Βέροιας-Νάουσας) και - Επί της Επαρχιακής Οδού Μακροχωρίου-Νέας Λυκογιάννης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ