Quantcast

http://picasion.com/

Η Μπέλλα αφαίρεσε την σιλικόνη από τα χείλη της

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή κοπέλα που όμως επικρίθηκε έντονα για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έκανε στο πρόσωπό της το οποίο εξαιτίας αυτών αλλοιώθηκε. Παρ' όλα αυτά, η πανέμορφη Βεροιώτισσα στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2018, όμως δεν κατάφερε να μπει στο Greece’s
Next Top Model. Το μοντέλο, λοιπόν, μετά την σκληρή κριτική που δέχτηκε κυρίως από τον κριτή του GNTM και γνωστό φωτογράφο Δημήτρη Σκουλό αποφάσισε να αφαιρέσει το υαλουρονικό από τα χείλη της και επισκέφθηκε τη δερματολόγο Ντόλυ Φατσέα.
Μάλιστα, σε βίντεο που ανέβασε, φαίνεται η δερματολόγος να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αφαιρεί το υαλουρονικό από τα χείλη του μοντέλου. «Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το άσχημο υλικό που έχει μπει στα χείλη της. Η Ιωάννα έχει ένα καταπληκτικό σχήμα χειλιών το οποίο όμως από μια κακή εφαρμογή, της έκανε πιο έντονα τα χείλη και λάθος το σχήμα», λέει συγκεκριμένα η δερματολόγος.

3 σχόλια:

  1. Το περιμέναμε πώς και πώς αυτό το γεγονός στη ζωή μας!!! Σ΄ευχαριστούμε Ιωάννα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι με αυτήν την έννοια κοιμάμαι κ ξυπνάω κάθε πρωί! Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ...ΜΑΖΕΨΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ