Quantcast

http://picasion.com/

Ομίχλη σκέπασε το αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Ταλαιπωρία για δεκάδες Βεροιώτες

Συνθήκες χαμηλής νέφωσης επικρατούν σε περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, ενώ λόγω της περιορισμένης ορατότητας καταγράφονται από το πρωί προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ήδη, μία πτήση από την Αθήνα δεν κατέστη εφικτό να προσεγγίσει τον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης
και προσγειώθηκε στην Καβάλα. Καθυστερήσεις παρατηρούνται, εξάλλου, στο πρόγραμμα αφίξεων ακόμη τριών πρωινών πτήσεων από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται στο πρόγραμμα αναχωρήσεων όσων αεροσκαφών έχουν προγραμματισμένες πτήσεις πίσω στο «Ελευθέριο Βενιζέλος».
Το επιβατικό κοινό που αναμένεται να κινηθεί αεροπορικώς από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» καλείται να ενημερώνεται για το πρόγραμμα των πτήσεων, είτε μέσω της ιστοσελίδας του αερολιμένα είτε επικοινωνώντας με την αεροπορική εταιρεία ή τον ταξιδιωτικό πράκτορα. Περιορισμένη ορατότητα παρατηρείται και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και γι' αυτό οι οδηγοί καλούνται να προσαρμόζονται, όπου υπάρχει ζήτημα, στις επικρατούσες συνθήκες, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας και το όριο ταχύτητας.


Ταλαιπωρία για δεκάδες Βεροιώτες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr μέσα στην λίστα των πτήσεων βρίσκονται δεκάδες Βεροιώτες που ταξιδεύουν από ή προς Θεσσαλονίκη. Στην πτήση που τελικά προσγειώθηκε στην Καβάλα, υπήρχαν 8 συμπολίτες μας, οι οποίοι θα αναγκαστούν εν τέλει να επιστρέψουν οδικώς στην Ημαθία. Όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς κατά το παρελθόν έχουν υποστεί την ανάλογη ταλαιπωρία.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ