Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται στη Βέροια ο... «Gorilla»! Νέα κρεπερί ανοίγει την Πέμπτη στον πεζόδρομο!

Δείτε τις πρώτες εικόνες - Πληροφορίες - Ωράρια λειτουργίας & delivery
Μια νέα κρεπερί ανοίγει αύριο το απόγευμα τις πόρτες της στη Βέροια! Η κρεπερί «Gorilla» έρχεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στον πεζόδρομο της Παστέρ και φέρνει μαζί της πολλές επιλογές στον κατάλογο σε
αλμυρές και γλυκές γεύσεις και φυσικά τις δικές της καινοτομίες, άριστα υλικά και την πιο τεράστια κρέπα με πλούσια γέμιση, υπέροχο άρωμα και διάσταση... gorilla, με φύλλο 40cm! 
Η νέα κρεπερί «Gorilla» ανάβει τις κρεπιέρες της και θα είναι έτοιμη να μας υποδεχθεί από την Πέμπτη το απόγευμα στις 18:00, ενώ θα είναι καθημερινά κοντά μας (εκτός Δευτέρας), από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 02:00 τα ξημερώματα, με κρέπες, βάφλες, club sandwich, hot-dog, τοστ, σαλάτες, τηγανιτές πατάτες, παγωτά και φυσικά αρωματικό καφέ.
Και επειδή η κρέπα είναι αναμφισβήτητα από τα αγαπημένα εδέσματα των… ξενύχτηδων, το «Gorilla» τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές, θα «τραβάει» το ωράριο πιο αργά, για όσους θέλουν να στρώσουν το στομάχι τους με κάτι νόστιμο και ελαφρύ μετά την οινο-μπυρο-ποσία.
Κάτι από αυτά που θα κάνουν το «Gorilla» να ξεχωρίσει; Το υψηλό επίπεδο στα υλικά που χρησιμοποιεί, με επιλογή σε τυριά, αλλαντικά και σοκολάτες, από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων. Μια νέα γευστική πρόταση για γρήγορο αλλά νόστιμο και ποιοτικό φαγητό, για να το απολαύσετε σε ένα από τα τραπεζάκια του ή στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο στο 2331 500 813. Δείτε φωτογραφίες:

Ανοιχτά από Τρίτη έως και Κυριακή

Δευτέρα κλειστά
Ωράριο delivery: Τρίτη με Κυριακή 12:00 - 01:00

Opening Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 στις 18:00


Gorilla

crepes, coffee and more...
Παστέρ 13, Βέροια
Τηλ. 2331 500 813
Βρείτε μας στο facebook ΕΔΩ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ