Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Χρήστος Βοργιάδης πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας

Αναδείχθηκε το ΔΣ του νεοσύστατου Συλλόγου
Εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της εξελεγκτικής επιτροπής και των αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία και τη Συνομοσπονδία, πραγματοποίησε την Κυριακή 17/2 ο νεοσύστατος Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας. Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Χρήστος Βοργιάδης, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ αποτελούν οι:

Γκαλαϊτσης Δημήτριος (Αντιπρόεδρος)
Παπαδημητρίου Ελένη (Γραμματέας)
Κολεσίδου Έυθυμία (Ταμίας)
Γαλανομάτης Γεώργιος (Υπεύθυνος επικοινωνίας)
Καπαγερίδης Γεώργιος (Μέλος)
Κυριακίδης Δημήτριος (Μέλος)

Εξελεγκτική Επιτροπή
Κυριακόπουλος Αργύριος
Τζωρτζίδης Αθανάσιος
Γιαννουσόπουλος Ιωάννης

Ως αντιπρόσωποι του Συλλόγου για Ομοσπονδία και συνομοσπονδία οι Γαλανομάτης Γεώργιος και Καπαγερίδης Γεώργιος.

Tο διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας υπόσχεται σε μια εποχή περισσότερο απαιτητική και δύσκολη όσο πότε άλλοτε, να αγωνιστεί για την διασφάλιση και προαγωγή των συμφερόντων των μελών του αλλά και όλων των αγροτών ευρύτερα.


Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, Χρήστος Βοργιάδης, ανέφερε τα εξής:
«Ο δρόμος για την πρόοδο και ανάπτυξη του αγροτικού τομέα είναι γεμάτος αγκάθια, η ανάδειξη των προβλημάτων και η συνεχή προσπάθεια για λύση αυτών, είναι ο μοναδικός σκοπός μας, έτσι ώστε να καταστούν οι καλλιέργειες μας βιώσιμες και να υπάρξει ένα καλύτερο αγροτικό αύριο για τα παιδιά μας. Μόνο μέσα από μία ΚΑΘΑΡΗ αγροτική βάση θα μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα.



4 σχόλια:

  1. ολοι απο την φωτο στο δ.σ ....? εκλογες γιατι κανατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που πρέπει ο καθένας να κρίνει ότι καινούριο και σωστό γίνεται σε κάθε τόπο πολύ με ξεπερνάει. Δυστυχώς αυτός είναι ο Έλληνας το 2019. ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ. Και το χειρότερο παίρνει στο λαιμό του και τους νέους που έρχονται από πίσω.

      Διαγραφή
    2. Καινούριο και σωστό;; Ποιος το ορίζει αυτό; Για δείτε λίγο προς Βελβεντό μεριά μπας και ξυπνήσουμε καμία μερα.. έχουμε ένα από τους μεγαλύτερους και πιο εύφορο κάμπο στην Ελλάδα και έχουμε καταντήσει οι πιο φτωχοί και τσαπατσουληδες όλων... Μόνο αρπαχτες και μεγάλα λόγια... Πλέον όλοι θα κρίνονται αυστηρά και δεν θα ανεχτούμε παιχνίδια στην πλάτη μας από τον καθενα

      Διαγραφή
  2. Πόσοι ήταν οι υποψήφιοι και πόσοι αγρότες συμμετείχαν στις εκλογές.Καλα θα ήταν να μάθουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ