Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Βέροια μετά το 4-0 στη Μελίτη

Μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας έμεινε η Βέροια, μετά την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη πέρασε εύκολα με 4-0 από τη Μελίτη, την ίδια ώρα που ο Άρης Παλαιοχωρίου άφηνε βαθμούς στον Εύοσμο (2-2 με
Αγρ. Αστέρα). Έτσι, οι «κυανέρυθροι» αποσπάστηκαν με διαφορά δύο βαθμών στην πρώτη θέση, έχοντας και ένα ματς λιγότερο, αυτό της ερχόμενης Τετάρτης (20/2) στα Γιαννιτσά.

Σημειώνεται ότι οι Βεροιώτες φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν την έναρξη του ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή της Χαρίεσσας, Χρήστο Πετρίδη.

Αγωνιστικά, το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, με τους Βεροιώτες να είναι δύο κλάσεις ανώτεροι από τους γηπεδούχους και να φτάνουν εύκολα στη νίκη, χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα.


Το σκορ άνοιξε στο 13’ ο Τσικόπουλος, ο οποίος πήρε την ωραία μπροστινή μπαλιά του Κανούλα και με δυνατό σουτ την έστειλε να αναπαυτεί στα δίχτυα του Μπερμπερίδη. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κανούλας βρέθηκε «φάτσα» με το 0-2 αλλά σούταρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ στο 22’ ο Μουρατίδης με κοντινή προβολή έγραψε το 0-2, μετά από προσωρινή απόκρουση του Μπερμπερίδη σε κεφαλιά του Τσικόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος το συνεχίστηκε ο ίδιος μέτριος ρυθμός, με τους Βεροιώτες να μην απειλούν ιδιαίτερα αλλά και να μην απειλούνται.
Στα τελευταία λεπτά η «Βασίλισσα» πέτυχε δύο ακόμη τέρματα και έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της.

Στο 83’ ο Μυλωνάς μετά από λάθος γύρισμα του Κεσίδη, πήρε τη μπάλα και ανατράπηκε από τον Μπερμπερίδη, με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κανούλας γράφοντας το 0-3.
Στο 90' ο Κανούλας βρήκε όμορφα τον Σκαθαρούδη, αυτός μπήκε από αριστερά στην περιοχή της Μελίτης και πλάσαρε ιδανικά τον Μπερμπερίδη διαμορφώνοντας το τελικό 0-4!

Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ του Κανούλα ως οφσάιντ.

Διαιτητής ήταν ο Μάντζιος (Ηπείρου), με βοηθούς τους Παπαδημητρίου (Άρτας) και Τσάντα (Ηπείρου).

ΜΕΛΙΤΕΑΣ: Μπερμπερίδης, Αγγέλου, Γεωργιάδης (86’ Κυριακόπουλος), Γιώσης, Κεσίδης, Μπάτμας, Μωυσιάδης (58’ Ντώνος), Παπασωτηρίου (81’ Ζώχιος), Ρωμαίος, Σοβισλής, Τσώτσος (86’ Γεωργόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός (86’ Ζούρκος), Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας (78’ Παπουτσίδης), Κανούλας, Χαντζάρας (64’ Μυλωνάς), Τσικόπουλος (73’ Σκαθαρούδης).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΑΟ Κουφαλίων - Ολυμπιακός Κυμίνων 2-0
Μελιτέας Μελίτης - Βέροια 0-4
Αγροτικός Αστέρας - Άρης Παλαιοχωρίου 2-2
Εδεσσαϊκός - Αλμωπός Αριδαίας 1-0
Γιαννιτσά - Λαγκαδάς 3-0
Νίκη Αγκαθιάς - ΠΟ Τριγλίας 3-0
Μακεδονικός - Ερμής Αμυνταίου 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βέροια 42
2. Άρης Παλαιοχ. 40
3. Νίκη Αγκαθιάς 39
4. Τρίγλια 34
5. Εδεσσαϊκός 33
6. Γιαννιτσά 29
7. Αγρ. Αστέρας 28
8. Αλμωπός Αρ. 28
9. Μακεδονικός 25
10. Κύμινα 17
11. Κουφάλια 16
12. Λαγκαδάς 13
13. Ερμής Αμυνταίου 12
14. Μελιτέας Μελ. 5


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/2)
Μελιτέας Μελίτης - ΠΑΟ Κουφαλίων
Ολυμπιακός Κυμίνων - Αγροτικός Αστέρας
Βέροια - Εδεσσαϊκός
Άρης Παλαιοχωρίου - Γιαννιτσά
Αλμωπός Αριδαίας - Νίκη Αγκαθιάς
Λαγκαδάς - Μακεδονικός
Τρίγλια - Ερμής Αμυνταίου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ