Quantcast

http://picasion.com/

Με 68-61 έχασε ο Φίλιππος από την Χαλκηδόνα

Με 68-61 ηττήθηκε η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γκίμα έκανε ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο και προηγήθηκε στο 10′ με 16-19. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ίδια μιας και η Χαλκηδόνα ανέβασε τους ρυθμούς της και βρέθηκε να προηγείται στο
20΄με 42-31. Στην επανάληψη ο Φίλιππος προσπάθησε με πίεση στα τρία τέταρτα του γηπέδου να ξαναμπεί στο παιχνίδι, κάθε φορά όμως που πλησίαζε στο σκορ οι παίκτες της Χαλκηδόνας έβρισκαν λύσεις και διατηρούσαν το προβάδισμα. Το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με 59-46.

Στο τελευταίο μέρος ο Φίλιππος συνέχισε να είναι άστοχος με την Χαλκηδόνα να διατηρεί την διψήφια διαφορά μέχρι το 38′ όπου η πίεση του Φιλίππου αποσυντόνισε του παίκτες του Τένσου και οι παίκτες του Γκίμα μείωσαν σε 66-61. Η ομάδα της Χαλκηδόνας κατάφερε να κρατήσει την διαφορά και πήρε την νίκη με 68-61.

Δεκάλεπτα : 16-19, 42-31, 59-46, 68-61
Διαιτητές : Τσιαπλής και Κατωτικίδης

Χαλκηδόνα / Προποντίς (Τέντσος): Σπύρας, Μαρκίδης, Δανάκης, Τσακαλέρης, Παπαδόπουλος, Λαΐδης, Μυλωνίδης, Κούτε, Δελίδης, Σικαλίδης, Φυλακτός.

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας – Μπλατσιώτησ): Παπαδόπουλος, Σισμάνης, Πονόπουλος, Βάλλιος, Τσιακλάγκανος, Καβαργύρης, Κοθράς, Παραπούρας, Σουτζόπουλος, Καντάρκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ