Quantcast

http://picasion.com/

Τραγωδία στην Ημαθία: Πέθανε ο 17χρονος Χρήστος Πετρίδης

Στο πένθος βυθίστηκε το ποδόσφαιρο της ΕΠΣ
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ημαθίας έπειτα από την είδηση του θανάτου του Χρήστου Πετρίδη. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕ Χαρίεσσας, κατέρρευσε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα με τον Φίλιππο Μελίκης, «παγώνοντας» τους πάντες. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών τόσο στο Νοσοκομείο της Νάουσας που μεταφέρθηκε αρχικά, όσο και στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης που μετέβη στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, δεν τα κατάφερε, έχασε τη μάχη με το θάνατο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.

6 σχόλια:

  1. ΚΡΙΜΑ!! ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΠΩΘΟΎΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος φίλε, υπάρχουν λόγια που θα πρέπει να πεις άμεσα. Όπως. Έγιναν πρόσφατες εξετάσεις υγείας στον νεαρό ποδοσφαιριστή για να ελέγξουν την υγεία του; Γίνονται εξετάσεις και στους άλλους αθλητές; Υπήρχε γιατρός στο γήπεδο; Αυτά θα πρέπει να λέει συνεχώς από εδώ και μετά, μήπως και σωθεί κάποιος άλλος.
      Συλλυπητήρια.

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.
      ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ...ΜΕΥΘΑΡΙΟ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΚΑΙΕΙ.
      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ Ο ΕΠΙΜΕΛΕΣΤΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ.

      Διαγραφή
  2. Καλό ταξίδι στο παλληκάρι. Μετά τον Αστέριο Μαρκούση της Βασίλισσας, δεύτερο παιδί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τον Σταύρο από Νάουσα κ τόσα αλλά παιδιά.... κρίμα! Οι ομάδες δλδ δεν κάνουν εξετάσεις; Δεν γνωρίζουν; Δεν ενημερώνουν γονείς; Σε λίγες μέρες κλείνουμε τον χρόνο του Σταύρου. Τι να πει κανεις......Κουράγιο σε όλη την οικογένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην ξαναμπείτε σε γήπεδο ούτε για προπόνηση αν δεν εξεταστείτε όλοι οι αθλητές από γιατρούς, ούτε για προπόνηση. Καταλαβαίνετε ότι θυσιάζεστε για να διακινούν χρήματα κράτος και ιδιώτες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ