Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Μαρίνα Κυριαζοπούλου εκπέμπει μια ποινικά κολάσιμη ενέργεια

Γράφει ο Πάνος Κοκκίνης
Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε που ο υπεύθυνος στο γνωστό club της Βέροιας σήκωνε στη σκηνή την καλλίφωνη κόρη του γνωστού δικηγόρου (και πάλαι ποτέ βουλευτή) της πόλης για να τραγουδήσει μαζί με τους καλλιτέχνες που εμφανίζονταν εκεί, αλλά η ανάμνηση
παραμένει ζωντανή. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν σηκώθηκα μαζί με την Τζώρτζια των Μπλε και τραγουδούσαμε μαζί το Κόκκινο Φιλί. Ήταν κάτι που είχε γραφτεί παντού στα τοπικά ΜΜΕ.
Μετά από λίγο συνέβη το ίδιο και με τον Μύρωνα Στρατή». Ρώτα και τον Πάνο Μουζουράκη που μια χαρά τη θυμήθηκε σε χρόνο dt όταν συνέπεσαν οι δρόμοι τους στο περσινό The Voice.



"Όταν είχε έρθει στη Βέροια, οκτώ χρόνια πριν, είχαμε τραγουδήσει μαζί 3-4 κομμάτια. Στο backstage στο The Voice, όταν συστηθήκαμε, με θυμόταν κανονικά. Δεν το περίμενα. Γυρίζει και μου λέει 'Φυσικά και σε θυμάμαι. Είσαι το μικρό το σκ@τ& που χοροπηδούσε πάνω στη σκηνή στη Βέροια. Εσύ που περνούσες τότε τη φάση σου''.

Ρώτα και τον Σάκη Ρουβά που την επέλεξε, μετά το πέρας του παιχνιδιού, να εμφανιστεί μαζί του στο Estate. 'Ήμουν η μοναδική από τους παίκτες που ξεκίνησε να δουλεύει καπάκι μαζί με έναν από τους κριτές. Όταν με ενημέρωσε τηλεφωνικά ο ιδιοκτήτης του κέντρου ότι θα είμαι στο σχήμα, τα πακέταρα όλα σε μια νύχτα και ήρθα από τη Βέροια στην Αθήνα. Εντελώς τυχαία εκεί την εποχή, μετά το Nomads, κατέβηκε μόνιμα στην Αθήνα και η Εύη, οπότε μείναμε μαζί". Ρώτα και εμένα που, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην audition μέχρι την ώρα του τελικού, όταν και τελείωσε το ταξίδι για εκείνη, της έπλεκα το εγκώμιο.


"Γυμνάζομαι συνέχεια και ευλαβικά. Επίσης δεν με συγκινούν τα junk food. Μου αρέσει πραγματικά η υγιεινή διατροφή. Εμένα με συγκινεί π.χ. ένα ωραίο μπρόκολο. Θα το ευχαριστηθώ πραγματικά περισσότερο από το να φάω ένα burger ή μια πίτσα". Η petite βλέπεις Μαρίνα με τα εξωγήινα ζυγωματικά, που αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο Aspro Piato στην Πειραιώς, διαθέτει εκείνο το σπάνιο συνδυασμό φωτογένειας, ταλέντου και πάθους που διασφαλίζει ότι ποτέ δεν θα μείνει χωρίς δουλειά.



Όπως και ποτέ δεν έχει μείνει ως τώρα, αφού πέρα από το Ρουβά, μετά το The Voice, έχει εμφανιστεί στο καπάκι δίπλα στον Πλούταρχο στο Φωτάεριο. Όλα αυτά με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι η Μαρίνα (ή 'η κόρη του κύριου Στέφανου', όπως την ήξεραν στην Βέροια μέχρι που πήγε στο The Voice) επιλέξει τελικά να γίνει full time τραγουδίστρια και όχι να αφοσιωθεί στο άλλο της πάθος, την δικηγορία.


"O μπαμπάς μου παίζει πάρα πολύ καλή κιθάρα και τραγουδάει πολύ καλά. Από μικρή, όποτε έπαιζε, με φώναζε να τον συνοδεύω. Επίσης σπίτι έχουμε μια μεγάλη βιβλιοθήκη με βινύλια. Έντεχνα ελληνικά από την πλευρά του μπαμπά, κλασικό ξένο ροκ από την πλευρά της μαμάς. Έτσι μου μπήκε το σαράκι και, 1η γυμνασίου, ξεκίνησα ηλεκτρική κιθάρα. Είδωλό μου, τότε, ήταν η Avril Lavigne". Η 24χρονη πτυχιούχος, βλέπεις, της σχολής Πολιτικών Επιστημών στην Κομοτηνή ('Στην Κομοτηνή πήγα με κλάματα και έφυγα με κλάματα. Πέρασα απίστευτη φοιτητική ζωή'), λατρεύει από μικρή το ποινικό δίκαιο. Εξού και τους τελευταίους μήνες έπεσε τόσο με τα μούτρα στο διάβασμα για να περάσει στη Νομική Αθηνών (όπου να' ναι βγαίνουν τα αποτελέσματα) που, πέρα από το τραγούδι, ξέχασε όλα τα υπόλοιπα (όπως το να φάει).


"Έχασα επτά κιλά τον τελευταίο καιρό λόγω διαβάσματος. Η νομική είναι όνειρό μου από μικρή. Πέρυσι συνέπεσε το The Voice με τις κατατακτήριες στην Νομική Θεσσαλονίκης, οπότε ανεβοκατέβαινα συνέχεια με το αεροπλάνο και γενικά ήταν πολύ δύσκολα. Φέτος έπεσα ακόμη περισσότερο με τα μούτρα. Μέχρι να δώσω έβγαινα από το σπίτι (εκτός από το φροντιστήριο) μόνο ΠΣΚ για να πάω να τραγουδήσω. Ήταν και είναι η χαλάρωσή μου". Τουλάχιστον, τους τελευταίους μήνες, η Μαρίνα είχε και το σπίτι που νοικιάζει στο κέντρο όλο δικό της, αφού η παιδική της φίλη και συγκάτοικος της, Εύη Ιωαννίδου, έμενε σε άλλο σπίτι, αυτό του Next Top Model.


"Είμαστε κολλητές από τρίτη δημοτικού. Τα σπίτια μας στη Βέροια είναι δίπλα δίπλα. Τα μαγαζιά της οικογένειας της Εύης είναι κάτω από το σπίτι μου. Παίζαμε μπάσκετ στην ίδια ομάδα. Και δεν έχουμε μαλώσει ποτέ. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι η Εύη δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που της χρεώνουν κάποιοι λόγω ΝΤΜ. Είναι απλά κλειστή και εσωστρεφής. Επίσης είναι τρομακτικά ευθύς. Θα σου πει στην μούρη σου ότι θέλει να σου πει. Αν την γνωρίσεις καλά, θα καταλάβεις ότι είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Και δεν το λέω επειδή είναι φίλη μου'". Όπως έχεις καταλάβει ήδη, το να αποκαλέσεις την Μαρίνα στοχοπροσηλωμένη, δεν αρκεί για να εξηγήσει επαρκώς τον απίστευτο βαθμό αφοσίωσης που δείχνει σε οτιδήποτε αγγίζει. Ξεκινώντας από τα παιδικά της χρόνια ως πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής.
"Λόγω πολύωρων καθημερινών προπονήσεων, δεν είχα κανονική ζωή. Αποφάσισα να σταματήσω στην 6η δημοτικού όταν μου έκαναν πρόταση να συμμετάσχω στην εθνική ομάδα. Κάτι που, πρακτικά, σήμαινε ότι θα έπρεπε να μετακομίσω στη Θεσσαλονίκη". Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα εξελιχθεί στη νέα Demy (επίσης, θυμίζω, αριστούχα απόφοιτος της Νομικής) ή αν πλέον θα 'κελαηδάει' μόνο μπροστά σε δικαστές και ενόρκους. Η ίδια, πάντως, είναι κατηγορηματική "Θα τα κάνω και τα δυο και όπου με βγάλει ο δρόμος".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ