Quantcast

http://picasion.com/

Τελική πτώση τιμών από τη MINERVA

Ο χειμώνας αποχωρεί και η MINERVA υποδέχεται την άνοιξη με ακόμα πιο χαμηλές τιμές σε όλη χειμερινή συλλογή 2018-19. Επισκεφτείτε το κατάστημα MINERVA στη Βέροια, Μεγ. Αλεξάνδρου 32 και ανακαλύψτε τις πιο χαμηλές τιμές σε πιζάμες και εσώρουχα, για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, με τη
γνωστή ποιότητα MINERVA. Η συλλογή Autumn-Winter 2018-19, περιλαμβάνει γυναικείες πιζάμες και loungewear που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα γραμμών και υφασμάτων, με έμφαση στο ροζ και το μπλε. 

Η σειρά Gossip Lingerie, περιλαμβάνει αισθησιακά και κομψά εσώρουχα ενώ, τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το bordeaux, το dusty pink, και το μαύρο. Εντυπωσιακά κορμάκια με λεπτομέρειες από δαντέλα και διαφάνεια ολοκληρώνουν τη συλλογή. Μια συλλογή που προσδίδει σε κάθε γυναίκα άνεση και στιλ στις καθημερινές της εμφανίσεις. 

Στην ανδρική συλλογή θα βρείτε πιζάμες σε μεγάλη ποικιλία, ξεκινώντας από μοντέρνα prints και συνεχίζοντας με κλασικά και διαχρονικά σχέδια. Εσώρουχα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για άνδρες κάθε ηλικίας.

Μεγ. Αλεξάνδρου 32, Βέροια








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ