Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (4/2 - 10/2)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, σχηματίζει ένα τυχερό Τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό. Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για ερωτικές αλλά και οικονομικές εκπλήξεις! Κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικές νέες ερωτικές γνωριμίες, απρόσμενα ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, τυχαίες συναρπαστικές συναντήσεις, θετικές αλλαγές, ερωτικές εξομολογήσεις, οικονομικές λύσεις και κέρδη από το πουθενά, θα ομορφύνουν τώρα την ζωή μας! Χαμογελάμε ξανά!

♈ Κριός

Γενικά

Ώρα να ανοιχτείς σε νέες φιλίες, νέες επαφές και να δικτυωθείς πολύ περισσότερο. Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία σε προτρέπει να ανοιχτείς περισσότερο στις φιλικές σου επαφές, ενώ σου δίνει τον αέρα για νέα ξεκινήματα που θα σε φέρουν πιο κοντά στην εκπλήρωση των προσδοκιών σου. Μία σημαντική πρόταση ή ακόμα και μία ευκαιρία για ένα ταξίδι, ή ένα σεμινάριο σου δίνεται αυτή την Παρασκευή με το εξάγωνο Ήλιου – Δία. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο Ερμή – Άρη, φέρνει νέες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που σε βγάζουν για τα καλά έξω από το καβούκι σου! Οι ξαφνικές επικοινωνιακές εκπλήξεις δεν λείπουν την Κυριακή αφού ο Ερμής θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Ουρανό... Αλλάζεις ιδέες, απόψεις, απελευθερώνεσαι από κάθε τι που σε καταπιέζεσαι και όλα φαντάζουν πλέον πιο όμορφα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα κρίνεται ιδανική για σένα που αναζητάς να ξεφύγεις από την ρουτίνα σου ή και να κάνεις μία νέα γνωριμία. Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Άρη και τον Ουρανό, φέρνουν ευχάριστες επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις στα αισθηματικά σου που αποτελούν την έκπληξη που πάντα περίμενες. Ακόμα και αν είσαι σε σχέση, οι μέρες κρίνονται ιδανικές για να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου νέες ιδέες και προτάσεις για να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω αυτή την Δευτέρα, το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στην καριέρα σου και στις προοπτικές. Εφαρμόζεις νέους δημιουργικούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να προβάλεις καλύτερα τον τομέα που δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά. Σημαντική όμως θα είναι και η στήριξή που θα λάβεις από πρόσωπα που συνεργάζεσαι, ενώ θα κατανοήσεις ότι είσαι αρκετά πιο αγαπητός στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Στα οικονομικά σου δεν παρουσιάζεται σπουδαία μεταβολή.

♉ Ταύρος

Γενικά

Θέτεις στόχους αυτή την εβδομάδα και οι συνθήκες γύρω σου σε ευνοούν αφού με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου ανοίγονται τώρα νέες ευκαιρίες για να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου (σε όποιον τομέα κρίνεις εσύ σημαντικό)! Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω (αυτή την εβδομάδα), θα βελτιώσει αισθητά την διάθεσή σου, θα σε κάνει πιο αισιόδοξο, ενώ θα υπάρξει βελτίωση και στις αισθηματικές σου επικοινωνίες. Από τα μέσα της εβδομάδας και έπειτα, θα είσαι σε επαγγελματικές συζητήσεις οι οποίες κρίνονται ευνοϊκές και σε βοηθούν να πας ένα βήμα παρακάτω την καριέρα σου! Τέλος, το πέρασμα του Ερμή στους Ιχθύες (στο τέλος της εβδομάδας) σε φέρνει πιο κοντά σε φιλικά σου πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα κρίνεται ιδανική για να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης σου, ή τουλάχιστον να βάλεις σε μία σειρά τα «θέλω» σου από την αισθηματική σου ζωή! Ίσως νιώσεις ότι δεν μπορείς εύκολα να συμβιβαστείς με κάτι που δεν σου ταιριάζει απόλυτα ή που δεν σου δίνει αυτό ακριβώς που εσύ έχεις ανάγκη. Οι εξελίξεις δεν είναι δυσάρεστες, απεναντίας φαίνεται να είσαι πιο συνειδητοποιημένος από κάθε άλλη φορά. Νέες γνωριμίες ευνοούνται και φέρνουν μία νέα θεώρηση των καταστάσεων γύρω σου...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άκρως θετικές είναι οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα αγαπημένε μου Ταύρε. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορείς τώρα να κάνεις νέα ξεκινήματα στην καριέρα σου τα οποία και θα σου δώσουν ελπίδα αλλά και νέες προοπτικές. Ευνοούνται οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις ενώ μέσα σε όλα όσα θα κουβεντιάσεις στην δουλειά σου αυτές τις μέρες θα κατανοήσεις ότι έχεις και συμμάχους στα σχέδιά σου! Τα οικονομικά σου έχουν αισθητή βελτίωση.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Μία ανανεωτική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Δίδυμε. Η Νέα Σελήνη που γίνεται αυτή τη Δευτέρα στο φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου ανοίγει μπροστά σου νέες προοπτικές. Ξεκινάς μία νέα δραστηριότητα, έρχεσαι σε επαφή με νέους ανθρώπους, εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου, οργανώνεις ένα ταξίδι, έχεις πιο αισιόδοξη θεώρηση της ζωής... Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της στο ζώδιο του Αιγόκερω και από αυτή την θέση θα σε στηρίξει να μπορέσεις να βάλεις σε μία σειρά όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους! Την Παρασκευή ο Ερμής – ο κυβερνήτης του ζωδίου σου – σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και οι προτάσεις από φιλικά πρόσωπα για εξόδους και εξορμήσεις δεν θα λείπουν. Μία νέα γνωριμία, μία νέα φιλία ή ακόμα και μία ξαφνική είδηση που θα εκπληρώσει μία επιθυμία σου έρχεται στις 10 Φεβρουαρίου με το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού! Στο τέλος της εβδομάδας, είναι φανερό ότι μπαίνεις σε σκέψεις που αφορούν το μέλλον και την προοπτική της καριέρας σου...

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νέες γνωριμίες προσφέρουν ανανέωση στα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα αν είσαι χωρίς σύντροφο που μπορείς να αξιοποιήσεις τις ημέρες που ακολουθούν για έξτρα κοινωνική δικτύωση! Θα είσαι περιζήτητος σε κοινωνικούς κύκλους και δεν σου κρύβω ότι θα υπάρξουν και τα φλερτ, ή ακόμα και το άτομο που θα σου ξυπνήσει ένα έντονο ερωτικό πόθο. Αν είσαι σε σχέση, οι μέρες που ακολουθούν είναι κατάλληλες για να αναζωπυρωθεί η σεξουαλική σπίθα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας υπάρχει έντονη κινητικότητα, ειδήσεις και επαφές που αφορούν νέα επαγγελματικά σχέδια που τώρα μπαίνουν στα σκαριά. Εργασιακά ταξίδια αλλά και συμφωνίες / επαφές με άτομα του εξωτερικού ή με εκπαιδευτικά ιδρύματα, φέρνουν μία μεγάλη ικανοποίηση. Συνάμα, από το τέλος της εβδομάδας υπάρχουν πολλές ιδέες και σκέψεις για νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Τα οικονομικά αρχίζουν να βελτιώνονται αισθητά, ενώ η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις χρέη, δάνεια, κάρτες ή όπου αλλού χρωστάς!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Μία ανάσα ανανέωσης δίνεται αυτή την εβδομάδα στον τομέα των σχέσεών σου! Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της αυτή την Δευτέρα στο ζώδιο του Αιγόκερω (στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου) τονώνοντας το αίσθημα της συντροφικότητας και βελτιώνοντας αισθητά τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που συνδέεσαι σταθερά. Από την άλλη πλευρά η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο βελτιώνει τον ψυχισμό σου, νιώθεις ανακούφιση από την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων, ενώ σου δίνονται δυνατότητες διεκπεραίωσης οφειλών του παρελθόντος (οικονομικών ή και αισθηματικών). Προς το τέλος της εβδομάδας θα καταφέρεις να βρεθείς κερδισμένος στα οικονομικά μετά από κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις. Η σκέψη σου γίνεται πιο αισιόδοξη ενώ οι επικοινωνίες σου τονώνονται θερμά, από αυτή την Κυριακή που περνά ο Ερμής στο ζώδιο του Ιχθύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιτέλους τα αισθηματικά σου βελτιώνονται... Έφτασε η εβδομάδα που η ατμόσφαιρα γλυκαίνει ενώ η ανάγκη σου για μία ζεστή αγκαλιά, για ένα χάδι, για έναν άνθρωπο που θα μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές, ικανοποιείται στο 100%. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω έρχεται για να τονώσει την αισθηματική σου ζωή, για να κάνει πιο σταθερό τον τομέα των σχέσεών σου, αλλά και για να σου δώσει το μήνυμα πώς ότι αξίζει πονάει, αλλά αντέχει στο χρόνο...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι ιδανική για διαπραγματεύσεις επαγγελματικές και οικονομικές αλλά και για την διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Εξάλλου αν πρώτα δεν ξεχορταριάσεις πώς θα μπορέσεις να σπείρεις τους καρπούς που θα ανθίσουν. Αυτό ακριβώς σε βοηθά να κάνεις η νέα εβδομάδα στην εργασία σου... να απαλλαγείς από μικρούς μπελάδες που είχαν συσσωρευτεί και δεν σου επέτρεπαν να κοιτάξεις μπροστά. Στα οικονομικά ευνοείσαι σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας.

♌ Λέων

Γενικά

Η νέα εβδομάδα έρχεται για να σου δώσει το μήνυμα ότι τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά και πως οι χαρές και οι εκπλήξεις που πάντα περίμενες να έρθουν, έφτασε η στιγμή να τις απολαύσεις και να αφήσεις πίσω σου την πικρή εποχή του χτες. Φίλε μου Λέοντα, με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4/2 στο ζώδιο του Υδροχόου ανοίγεις μία νέα σελίδα στην ζωή σου, καλωσορίζεις νέα πρόσωπα κοντά σου, κάνεις μία νέα σχέση, ξεκινάς μία νέα συνεργασία και όλα αυτά συνδυάζονται με την πλήρη ικανοποίησή σου όπου μετά από πολύ καιρό θα νιώσεις ότι είσαι τυχερός. Το εξάγωνο Ήλιου – Δία, που κορυφώνεται την Παρασκευή, αποτελεί την δική σου τυχερή ερωτική στιγμή που δεν πρέπει να χάσεις. Επιπλέον ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, το πρόγραμμα, την διατροφή, μπαίνουν σταδιακά σε μία τάξη και σειρά αφού η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στους Ιχθύς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι το πιο τυχερό ζώδιο της εβδομάδας στον τομέα των αισθηματικών αγαπημένε μου Λέοντα... Οι μέρες που ακολουθούν τα έχουν όλα: μηνύματα, συναντήσεις, ευχάριστα ξαφνιάσματα, έρωτες κεραυνοβόλους;;;; Αν είσαι σε σχέση μην βιαστείς και σκεφτείς ότι θα είσαι σε διπλό ταμπλό γιατί ΟΧΙ δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο... Εσύ αυτό το διάστημα ερωτεύεσαι ξανά το ταίρι σου και κάνετε πολλά νέα σχέδια μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα θα σου προσφέρουν ενθουσιασμό, ενώ στην πορεία θα σου αποφέρουν και σημαντικούς καρπούς. Η εβδομάδα σε βοηθά να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, ενώ επιτέλους γίνεται και πιο ήρεμο το κλίμα στον εργασιακό χώρο, γεγονός που σε βοηθά να μπορείς να αποδώσεις πολύ καλύτερα. Στα οικονομικά σου δεν φαίνεται σοβαρό πρόβλημα, για την ώρα όμως δεν παρουσιάζεται και κάποια σημαντική ευκαιρία. Η εποχή σε βοηθά να κάνεις τα βήματα που θα σου δώσουν κέρδη λίγο αργότερα.

♍ Παρθένος

Γενικά

Επιτέλους εύνοια και στα αισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά... Τα καλά νέα αγαπημένε μου Παρθένε θέλησα να τα μοιραστώ μαζί σου άμεσα, η νέα εβδομάδα σε βοηθά να βρεις πρακτικές λύσεις στις προσωπικές σου υποθέσεις, συνάμα όμως η σπίθα του έρωτα αναζωπυρώνεται. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 4 του μήνα στον Υδροχόο σε βοηθά να ανασυγκροτήσεις τις υποχρεώσεις σου, την καθημερινότητά σου, την εργασία σου, συνάμα όμως μπορεί να ξεκινήσεις και μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει στην σωματική και ψυχική σου ευεξία. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω αυτή τη Δευτέρα και σταδιακά βλέπεις και την ερωτική σου διάθεση να βελτιώνεται αλλά και τις αισθηματικές εξελίξεις να είναι πιο ευχάριστες. Η εύνοια στα αισθηματικά όμως θα κορυφωθεί στο τέλος της εβδομάδας που εισέρχεται και ο Ερμής στους Ιχθείς. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με το ταίρι σου θα αυξηθούν και το χαμόγελό σου θα κολλήσει ως τα αυτιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όπως ήδη θα κατάλαβες από την γενική πρόβλεψη του ζωδίου σου αγαπημένε μου Παρθένε, η νέα εβδομάδα δίνει μεγάλο «αβαντάζ» στα αισθηματικά σου! αυτός ακριβώς είναι ο τομέας της ζωής σου που θα δουλέψει πολύ ευχάριστα μέσα στο επόμενο διάστημα. Ερωτικές προσδοκίες εκπληρώνονται, μία σχέση παίρνει μία πιο σοβαρή τροπή, μία επιθυμία σου γίνεται πραγματικότητα (ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος)! Αυτά και άλλα πολλά σε περιμένουν από αυτή την εβδομάδα και για την πορεία του μήνα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσεις και να λύσεις κάθε επαγγελματική πρόκληση και οι ιδέες σου μπορούν πραγματικά να κάνουν την διαφορά και να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τον επαγγελματικό σου τομέα. Η νέα εβδομάδα όμως, θα σε βοηθήσει πολύ και στην οργάνωση των επαγγελματικών σου, στην επίλυση υποθέσεων του χτες και στην ψυχολογική σου ανακούφιση γιατί ένα μεγάλο μέρος ευθυνών θα φύγει από πάνω σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι ευάλωτα και με σκαμπανεβάσματα.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η ζεστή αγκαλιά των ανθρώπων που σε συντροφεύουν γίνεται το απάγκιο σου από αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω αγαπημένε μου Ζυγέ. Γίνεσαι σπιτόγατος, θέλεις να φροντίσεις περισσότερο το χώρο σου και να δείξεις άνευ όρων την αγάπη σου στην οικογένειά σου! Η εβδομάδα κρίνεται όμως ιδανική και για τις ερωτικές σου υποθέσεις αφού η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο (αυτή τη Δευτέρα ) σε επηρεάζει θετικά για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή. Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Άρη και τον ουρανό φέρνουν χαρούμενες ειδήσεις, μηνύματα και εκπλήξεις που αποτελούν την δική σου ανάσα χαράς και αισιοδοξίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία καλή εβδομάδα ξεκινά για τα αισθηματικά σου αγαπημένε μου Ζυγέ. Οι πλανήτες σε προτρέπουν να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα... Αν είσαι χωρίς σύντροφο, τότε από εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνει την άφιξή του ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, το οποίο θα φέρει όμορφες αλλαγές στην συναισθηματική σου κατάσταση. Αν είσαι σε σχέση, η περίοδος κρίνεται ιδανική για να ανανεώσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αφήνεις για λίγο τις πρακτικές υποθέσεις σου στην άκρη και μπορώ να πω ότι αυτή την εβδομάδα δεν σε απασχολεί κάτι στα εργασιακά και στα οικονομικά σου, ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά... Ωστόσο από αυτή την Κυριακή μπαίνεις σε μία περίοδο σκέψης και οργάνωσης των δραστηριοτήτων σου... Στα οικονομικά υπάρχει ισορροπία.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η εβδομάδα είναι γεμάτη από σκέψεις, επικοινωνίες, περισσότερο αυθορμητισμό αλλά και μεγαλύτερη εκφραστικότητα από την πλευρά σου αγαπητέ μου Σκορπιέ. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, αφενός θα κάνει την σκέψη σου αρκετά πιο θετική και εμπνευσμένη, από την άλλη πλευρά όμως θα σε ευνοήσει σε υποθέσεις που αφορούν οικονομικά συμφωνητικά, διαπραγματεύσεις, επικοινωνίες αλλά και... φλερτ! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου θα φέρνει νέα ξεκινήματα και αλλαγές που θα αφορούν το χώρο του σπιτιού ή ακόμα και της εργασίας. Τέλος, ένα από τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας είναι η μεγάλη οικονομική εύνοια που δέχεσαι ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε η στιγμή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να κάνεις μία ανοιχτή κουβέντα και να μιλήσεις για όλα όσα έχεις μέσα στην καρδιά και στο μυαλό σου, σε αυτό θα σε βοηθήσει και η Αφροδίτη που κάνει το πέρασμά της στον Αιγόκερω. Παράλληλα δεν θα σου λείψουν και τα ραντεβουδάκια, οι επαφές, οι συναντήσεις αλλά και οι γνωριμίες αν είσαι χωρίς ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το επικοινωνιακό σου ταλέντο και οι δημιουργικές σου ιδέες θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου. Οι ρυθμοί της καθημερινής εργασίας είναι έντονοι, η κούραση σου αρκετή, όμως δεν σε φοβάμαι θα την βρεις την άκρη σου! Στα οικονομικά σου είσαι σε καλό στάδιο.

♐ Τοξότης

Γενικά

Μία συναρπαστική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο! Αφενός η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σου φέρει περισσότερο χρήμα για να μπορείς να κινηθείς με άνεση, αφετέρου, το εξάγωνο Ήλιου – Δία που γίνεται την Παρασκευή, σου δίνει την ευκαιρία που περιμένεις για να μπορέσεις να ικανοποιήσεις σχέδια και επιθυμίες. Σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας υπάρχουν αρκετές συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις και προτάσεις που σε συναρπάζουν. Σε αυτό, βάζει το χεράκι της και η Νέα Σελήνη από τον Υδροχόο που σε βγάζει για τα καλά από την ρουτίνα σου! Κυνήγησε λοιπόν τις επιθυμίες σου και να ξέρεις ότι τις ημέρες που ακολουθούν δεν θα υπάρχουν εμπόδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Άρη να κινείται ακόμα στο ζώδιο του Κριού, σχηματίζοντας και εξάγωνο με τον Ερμή (την Παρασκευή), η ερωτική σου ζωή έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα τροπή ενώ δεν λείπουν οι προτάσεις, οι συζητήσεις και η διέξοδος για να μπορέσεις να περάσεις καλά. Ο έρωτας σε ενθουσιάζει και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι περνάς για μία ακόμα φορά την εφηβεία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναγνωρίζεις πολύ περισσότερο την αξία σου και λειτουργείς με περισσότερη αυτοπεποίθηση στις επαγγελματικές σου επαφές αυτή την εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη. Γίνονται τώρα καινούργια σχέδια για τα επαγγελματικά σου τα οποία φαίνεται ότι σε ευνοούν. Ένα ταξίδι για δουλειά, ή μία πρόταση / συμφωνία είναι μέσα στα πλάνα αυτής της εβδομάδας και σου προκαλεί έκπληξη. Τα οικονομικά σου σταδιακά αυξάνονται αφού η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε βοηθά να διευρύνεις το εισόδημά σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Μία ενδιαφέρουσα σε γεγονότα εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Αιγόκερε. Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός για σένα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο – αυτή τη Δευτέρα - ! Νιώθεις πιο όμορφα με εσένα, επιμελείσαι την εμφάνισή σου, αλλάζεις στυλ, νιώθεις πιο ερωτεύσιμος και γοητευτικός ενώ έχεις και τις αισθηματικές σου κατακτήσεις! Σημαντική όμως είναι η νέα εβδομάδα και για τις οικονομικές σου υποθέσεις αφού θα βρεθείς σε συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να καλύψεις κενά και να σου φύγουν έννοιες, αλλά θα μπορέσεις να κάνεις και τα βήματα για να μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου! Σε αυτό, θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα η Νέα Σελήνη που γίνεται τη Δευτέρα στο ζώδιο του Υδροχόου. Χαρακτηριστικά μπορώ να πω ότι τις ημέρες αυτές τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου και η σιγουριά σου ότι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μετά από μία δύσκολη για τα αισθηματικά σου περίοδο, έφτασε η στιγμή να πάρεις ανάσα και να χαρείς στιγμές που μέχρι τώρα σου είχαν λείψει. Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο δικό σου ζώδιο και σταδιακά η υπόθεση έρωτας γίνεται άκρως απαραίτητη για σένα. Γίνεσαι πιο ανοιχτός στο σύντροφό σου – ή στους ανθρώπους που γνωρίζεις αν είσαι ελεύθερος – και μπορείς με άνεση πλέον να καλύψεις τα κενά της τελευταίας περιόδου. Μία ερωτική ιστορία θα εξελιχθεί ακριβώς έτσι όπως ήλπιζες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείς να βρεις λύσεις τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα οικονομικά σου. Οι συνθήκες θα σε ευνοήσουν και θα μπορέσεις να έχεις τις συνδιαλλαγές εκείνες που θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παρακάτω την εργασία και τα οικονομικά σου! Είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να έχεις και ένα κέρδος που δεν υπολόγιζες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Είσαι το τιμώμενο πρόσωπο αυτής της εβδομάδας αγαπητέ μου Υδροχόε, αφού πραγματοποιείται αυτή τη Δευτέρα η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο η οποία και σου δίνει μία νέα προοπτική, ένα νέο ξεκίνημα, το άνοιγμα ενός νέου κύκλου. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας διακρίνεσαι από τον αυθορμητισμό σου και έχεις τον ενθουσιασμό να καταπιαστείς με κάθε τι νέο προκειμένου να βγεις από την ρουτίνα που είχες πέσει το τελευταίο διάστημα. Είναι πολύ πιθανό μέσα στις ημέρες που ακολουθούν να κάνεις και μία τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή σου! Από την άλλη πλευρά, με τον Ερμή να κινείται στο δικό σου ζώδιο σχηματίζοντας όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό, οι ξαφνικές πρωτοβουλίες θα σε κινητοποιήσουν άμεσα και γρήγορα σε νέες γνωριμίες, νέες επαφές και συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν δύο δρόμοι στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα και εσύ θα πρέπει να επιλέξεις. Ο πρώτος δρόμος σε οδηγεί στο μονοπάτι του παρελθόντος, που έχει νοσταλγία, παρασκήνιο, απωθημένες καταστάσεις, σχέδια που έμειναν στην μέση. Ο δεύτερος δρόμος σε οδηγεί στο μέλλον που έχει έναν νέο έρωτα, ενθουσιασμό, εκπλήξεις και ανανέωση... Το τι θα διαλέξεις είναι δική σου υπόθεση, ωστόσο να γνωρίζεις ότι ένα «παλαντζάρισμα» ανάμεσα σε αυτές τις δύο επιλογές, είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τις ιδέες, το επικοινωνιακό χάρισμα αλλά και τις γνωριμίες που θα σε στηρίξουν στα νέα σχέδια που τώρα αρχίζουν να προετοιμάζονται για τα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις ή και επιμονή στις απόψεις σου για να αποφύγεις τις εργασιακές κόντρες. Στα οικονομικά σου ούτε κλαις, αλλά ούτε και γελάς. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής περνά στους Ιχθύς και μπαίνεις σε μία διαδικασία συζητήσεων για τα οικονομικά σου!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ καλείσαι να κλείσεις ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος, να ολοκληρώσεις τις εκκρεμότητές σου και να πας παρακάτω... Η διαδικασία αυτή δεν θα σου είναι δύσκολη, απεναντίας θα βρεις και τα κατάλληλα στηρίγματα στις προσπάθειές σου! Οι στόχοι σου – ιδιαίτερα όσοι σχετίζονται με το μέλλον της καριέρας σου- έχουν μπει στο στάδιο της υλοποίησής τους. Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν συζητήσεις που σου προκαλούν ανακούφιση! Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο βρίσκεις και πάλι τα ψυχικά σου αποθέματα, όμως ανακαλύπτεις και βαθιά ριζωμένες αλήθειες που σου ανοίγουν τα μάτια για το δικό σου καλό... Το ένστικτό σου επιβεβαιώνεται μέσα από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι βέβαιο ότι η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε ένα πολύ καλύτερο στάδιο από αυτή την εβδομάδα. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε φέρνει πιο κοντά στο σύντροφό σου και μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί για να ξεφύγετε από την ρουτίνα που είχατε πέσει τον τελευταίο καιρό. Μα ακόμα και αν δεν έχεις σχέση, να ξέρεις ότι από αυτή την εβδομάδα βρίσκεσαι σε μία περίοδο δικτύωσης, επαφών, γνωριμιών που θα σε βοηθά να βρεις στα αισθηματικά σου τον άνθρωπο που θα μπορείς μαζί του να είστε εκτός από εραστές και δύο πολύ καλοί φίλοι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εξάγωνο Ήλιου – Δία που πραγματοποιείται αυτή την Παρασκευή, σε βοηθά να προχωρήσεις προοδευτικά τα επαγγελματικά σου σχέδια ενώ είναι πολύ πιθανό να έχεις μία προαγωγή, ή μία κατάκτηση στα επαγγελματικά. Επιπλέον, ευνοούνται οι οικονομικές διαπραγματεύσεις και οι εμπορικές συμφωνίες σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας, επομένως αξιοποίησε τις ευκαιρίες. Στα οικονομικά δεν έχεις βρει ακόμα τις ισορροπίες σου, τα έξοδά σου είναι πολλά με αποτέλεσμα να μην νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά από τα δεδομένα γύρω σου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ