Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάνος: «Θέλω να γυρίσω πιο δυνατός στον Ολυμπιακό»

Δύο χρόνια, τώρα, αποτελεί από τα πιο hot ονόματα στην κατηγορία των Ελλήνων επιθετικών. Το... ξεπέταγμα του Δημήτρη Μάνου έγινε τη σεζόν 2016-2017, όντας παίκτης του ΟΦΗ, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια Πρωταθλήματος, σκοράροντας 10 γκολ. Η περσινή χρονιά ήταν περισσότερο εντυπωσιακή. Ο 25χρονος επιθετικός από τη Βέροια πέτυχε 27 (!) τέρματα σε 26 εμφανίσεις με τους Κρητικούς στη Football League, γι' αυτό και προσέλκυσε το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Εδώ που τα λέμε, 37 γκολ σε 53 συμμετοχές δεν είναι και μικρό επίτευγμα. Ο Μάνος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο πρόλαβε να καταγράψει έξι συμμετοχές στο Πρωτάθλημα (ένα γκολ) και τρεις στο Κύπελλο, ωστόσο η πληθώρα επιλογών στους Πειραιώτες, τον οδήγησε -εδώ και λίγες μέρες- στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Βεροιώτης στράικερ μίλησε στην metrosport.gr και μεταξύ άλλων τόνισε:

-Δημήτρη, μετά τον Ολυμπιακό βρίσκεσαι, πλέον, στα Γιάννινα. Ποια είναι τα στοιχεία που θεωρείς ότι μπορεί να δώσει η νέα σου ομάδα σε αυτή τη φάση της καριέρας σου;

“Νιώθω ήδη άνετα στα Γιάννενα και η ομάδα μπορεί να μου δώσει κάτι που μου έλειψε τους τελευταίους μήνες, δηλαδή χρόνο συμμετοχής. Θέλω να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου, να βελτιωθώ κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω των επίσημων αγώνων. Παράλληλα, θα προσπαθήσω να αποκτήσω ψυχολογία μέσα από το σκοράρισμα και να γυρίσω πιο δυνατός στην ομάδα, που με διάλεξε το καλοκαίρι, τον Ολυμπιακό”.

Ποια είναι η προσωπική σου φιλοδοξία στο τρέχον Πρωτάθλημα;

“Κάθε ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού, θέλει να σκοράρει και να βγαίνει πρώτος σκόρερ. Προσωπικά, έχω μείνει λίγο πίσω σε ρυθμό, σε σχέση με άλλους συναδέλφους μου, γιατί δεν έχουμε ανάλογο αριθμό συμμετοχών. Σταδιακά, θα βρω τον εαυτό μου και ελπίζω να στέλνω την μπάλα στα δίχτυα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ