Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Η νίκη μας δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο έμπειρος προπονητής της Βέροιας σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Αλμωπού Αριδαίας τόνισε πως σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί της νίκης που φέρνουν την «Βασίλισσα
του Βορρά», ακόμα πιο κοντά στον στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες μου. Ήταν μια δίκαιη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίζεται πολύ βελτιωμένος. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα. Όσο το σκορ ήταν εύθραυστο, ο αντίπαλος πίεζε για την ισοφάριση. Παρ' όλα αυτά όμως, εμείς είχαμε σωστή αμυντική λειτουργία και κερδίσαμε το ματς. Η νίκη αυτή μας δίνει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Το βλέμμα μας στρέφεται πλέον στο παιχνίδι με τα Κουφάλια. Θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας» κατέληξε ο τεχνικός της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ