Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έβγαλε πολιτικές ειδήσεις το Περιφερειακό Συμβούλιο στη Βέροια

Στη Βουλή Νίκη και Στάθης - Με Τζιτζικώστα συνεχίζουν Καλαϊτζίδης και Τεληγιαννίδης
Πολιτικές ειδήσεις «έβγαλε» η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στη Βέροια. Ειδήσεις που έρχονται να

επισημοποιήσουν τα όποια σενάρια σχετικά με τη συμμετοχή των στελεχών του περιφερειακού συμβουλίου από την Ημαθία, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 
Παίρνοντας το λόγο ο «οικοδεσπότης» αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Καλαϊτζίδης, προκειμένου να χαιρετίσει τη συνεδρίαση και να καλωσορίσει το Σώμα στην έδρα της αντιπεριφέρειάς του, θέλησε να «εκμεταλλευτεί» λίγο από το χρόνο του, για κάποιες ανακοινώσεις με... άρωμα εκλογών.
Αρχικά, θέλησε να ευχαριστήσει τα στελέχη του, τους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Αλληλεγγύη», Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλο Τεληγιαννίδη για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους, καθώς και τον σύμβουλο Στάθη Σαρηγιαννίδη του συνδυασμού «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» του Γιάννη Ιωαννίδη.
Στη συνέχεια, ευχήθηκε, στη Νίκη Καρατζιούλα και τον Στάθη Σαρηγιαννίδη, καλή επιτυχία στον αγώνα τους στον κεντρικό πολιτικό στίβο, λέγοντας μάλιστα, «Να πετύχουν, γιατί το αξίζουν και το δικαιούνται».
Για τον ίδιο και για τον Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις περιφερειακές εκλογές με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ευχόμενος παράλληλα στον συνεργάτη του καλή επιτυχία και καλό αγώνα. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «εμείς οι παλιοί του συνδυασμού, θα είμαστε ξανά υποψήφιοι και θα βάλουμε πλάτη για τη νίκη του συνδυασμού, έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε, με συμπαραστάτες τα νέα πρόσωπα που θα ορίσει και θα ανακοινώσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας», είπε κλείνοντας το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ