Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στην μνήμη του Χρήστου Πετρίδη»

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο προπονητής της Βέροιας, μετά το νικηφόρο πέρασμα από την Μελίτη Φλώρινας, αφιέρωσε τη νίκη στην μνήμη του αδικοχαμένου 17χρονου ποδοσφαιριστή Χρήστου Πετρίδη. «Εκ μέρους όλης της ομάδας, θα ήθελα να εκφράσω
τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Πετρίδη, ενός νέου παιδιού που τόσο άδικα έχασε την ζωή του στον αγώνα Χαρίεσσα - Μελίκη. Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του» τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο έμπειρος τεχνικός. Όσον αφορά το παιχνίδι ο Σάκης Θεοδοσιάδης ανέφερε: «Τέτοια παιχνίδια κρύβουν πολλούς κινδύνους και παγίδες.
Το σημαντικό είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών που μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά στους στόχους μας. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς κόντρα στα Γιαννιτσά. Οι ποδοσφαιριστές μου χρειάζεται να ξεκουραστούν και να ανασυνταχθούν. 
Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Στις 14 Απριλίου θα κάνουμε «ταμείο». Στόχος μας είναι η πρώτη θέση της βαθμολογίας. Έχουμε ακόμα οκτώ παιχνίδια και εκεί επικεντρωνόμαστε» κατέληξε ο προπονητής της «Βασίλισσας του Βορρά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ