Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Μεγάλη φωτιά στην Εγνατία Οδό

Οι φλόγες φτάνουν μέχρι το δρόμο
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε ξερόχορτα πλαγίως της Εγνατίας Οδού, επάνω σχεδόν στα κιγκλιδώματα του αυτοκινητόδρομου, στο ρεύμα προς Βέροια, στο ύψος της
Αγίας Κυριακής, πιθανότατα από κάποιον ασυνείδητο. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, καθώς λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, υπάρχει κίνδυνος επέκτασής της.
Μεγάλη προσοχή απαιτείται από τους οδηγούς που κινούνται στο σημείο αυτό της Εγνατίας Οδού, καθώς η ορατότητα, λόγω των πυκνών καπνών, είναι περιορισμένη, ενώ οι φλόγες φτάνουν μέχρι το δρόμο.
Το «φαινόμενο» των πυρκαγιών σε ξερή βλάστηση είναι σχεδόν καθημερινό στην περιοχή μας, είτε από ιδιώτες που επιχειρούν να κάψουν ξερόχορτα στα χωράφια τους είτε από ασυνείδητους οδηγούς που πετούν από το παράθυρο του αυτοκινήτου τους αναμμένα τσιγάρα. Δείτε το βίντεο του alexandreia-gidas.gr και φωτογραφίες:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ