Υποψήφιος για το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας o Βεροιώτης Κώστας Παπαδόπουλος

Υποψήφιος για το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 17 Μαρτίου 2019, είναι o Βεροιώτης μαθηματικός Κώστας Παπαδόπουλος. Κατέρχεται ως υποψήφιος με τη λίστα της Δημοκρατικής Πρωτοβουλίας Μαθηματικών που έχει την πλειοψηφία και σήμερα στο
15μελες Δ.Σ. Ο Κώστας Παπαδόπουλος, έχει Μάστερ στη Στατιστική και είναι υποψήφιος διδάκτορας του Α.Π.Θ. στην εκπαιδευτική τεχνολογία. Υπήρξε Πρόεδρος για αρκετά χρόνια στο Παράρτημα Ημαθίας και συνέβαλλε αποφασιστικά στη διοργάνωση στη Βέροια Πανελλήνιων Μαθηματικών Συνεδρίων και Βαλκανιάδας Μαθηματικών. Ήταν ο εμπνευστής της δημιουργίας των Μαθηματικών Καλοκαιρινών Σχολείων στη χώρα μας και Διευθυντής της λειτουργίας τους.

Ήταν μέλος του Δ.Σ της ΕΜΕ από το 2009-2015 και από το 2017-2019 και Αν. Γεν. Γραμματέας της Ε.Μ.Ε από το 2011-2015. Τη διετία 2015-2017 υπήρξε μέλος της Ε.Ε. της Ε.Μ.Ε. Σήμερα υπηρετεί ως Διευθυντής στο 6ο Γυμνάσιο Βέροιας. Καλεί τους μαθηματικούς να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές και να υπερψηφίσουν όλη τη λίστα της Δημοκρατικής Πρωτοβουλίας Μαθηματικών.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ