Quantcast

http://picasion.com/

Μάγεψε την Ιταλία η Εύη Ιωαννίδου

Έκλεψε τις εντυπώσεις
Ένα ξεχωριστό ταξίδι στην Ιταλία έκανε η Εύη Ιωαννίδου. Η μελαχρινή καλλονή, μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model πριν από περίπου δύο μήνες, έχει αφοσιωθεί στην καριέρα της ως μοντέλο και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Κατά τη διάρκεια
της συμμετοχής της στο δημοφιλές ριάλιτι μόδας σχολιάστηκε έντονα από το τηλεοπτικό κοινό καθώς μαζί με τις συμπαίκτριες της Μέγκι Ντρίο και Μικαέλα Φωτιάδη έγιναν γνωστές ως «τριάδα της φωτιάς».
Μπορεί η φιλία των τριών κοριτσιών να χάλασε, όμως η Εύη Ιωαννίδου τα έχει αφήσει όλα πίσω και ασχολείται με τα νέα επαγγελματικά της βήματα. Έτσι τις τελευταίες ημέρες ταξίδεψε στο Μιλάνο της Ιταλίας και απ’ ότι φαίνεται πέρασε υπέροχα. Η πρώην παίκτρια του GNTM μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μερικά στιγμιότυπα από τις βόλτες και τις ξέγνοιαστες στιγμές της στο κοσμοπολίτικο Μιλάνο. Οι εικόνες που μοιράστηκε η Εύη Ιωαννίδου με τους διαδικτυακούς της φίλους είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Δείτε φωτογραφίες:











8 σχόλια:

  1. Παει αυτη...Ξεχαστε την...Το πε το ποιημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Αδερφέ,
      έχεις φάει πόρτα ή δεν έκανες καθόλου παιχνίδι;;;
      Έτσι από συμπάθεια στον... πόνο σου , που λένε!!!

      Διαγραφή
    2. το καψούρα ειναι το χαϊδευτικό της, ...σύγχρονη τραγική πραγματικότητα

      Διαγραφή
  3. κανένα ένσημο έχει κολλήσει στη ζωή της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού ρε παιδιά να κολλήσει;; Αφού όλοι μαύρα δουλεύουν . Εάν εργάζονται!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ