Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Θυσιάζει» την τοπική αυτοδιοίκηση για το Μακεδονικό ο Καγκελίδης

Δε θα είμαι υποψήφιος - Θα αφιερωθώ στον αγώνα για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών
Την απόφασή του να μην κατέβει εκ νέου υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της μείζονος
αντιπολίτευσης και πρόεδρος του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων (ΣΠΟΣ) Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, Αντώνης Καγκελίδης, εξηγώντας το λόγο που τον οδήγησε σε αυτή. Όπως ανέφερε στην τοποθέτησή του, με αφορμή και το δημοσίευμα του BBC για ύπαρξη Μακεδονικής μειονότητας και καταπιεσμένων ανθρώπων, υπάρχει ελπίδα για ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών και επιθυμεί να αφιερωθεί εξ' ολοκλήρου σε αυτό τον αγώνα.
«Ο αλυτρωτισμός και οι βλέψεις των Αμερικανών και των Γερμανών θα γίνουν πραγματικότητα. Υπάρχει όμως μια ελπίδα για την ακύρωση της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών και πρέπει να είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι. Και εγώ δηλώνω ετοιμοπόλεμος. Η θέση μου μέχρι στιγμής είναι να μην ανακατευτώ σε θέματα υποψηφιότητας σε κανένα βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και να θέσω τον εαυτό μου στον ιερό αγώνα για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ