Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήλιος με δόντια τα πρωινά στην Ημαθία - Έντονοι άνεμοι μέχρι το Σάββατο

Κρύο, βοριάδες που δεν λεν να κοπάσουν και ήλιο με δόντια τα επόμενα 24ωρα στην Ημαθία
Απ' όλα έχει ο... καιρός στην Ημαθία αυτή την εβδομάδα μέχρι και το τέλος της. Η Ημαθία θα υποδεχθεί το τριώδιο με τσουχτερό κρύο και δυνατούς ανέμους, ενώ ο υδράργυρος αναμένεται να υποχωρήσει ακόμα περισσότερο. Ήδη σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια οι βοριάδες που πνέουν, κάνουν την αίσθηση του κρύου ακόμα μεγαλύτερη. Το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει το ίδιο και αύριο, αφού στη Βέροια θα έχουμε αραιή συννεφιά με ανέμους εντάσεως 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 2 έως 10 βαθμούς κελσίου. Λίγα σύννεφα και βοριάδες εντάσεως 3-4 μποφόρ προβλέπονται για αύριο στη Νάουσα με θερμοκρασία από 0 έως 8 βαθμούς. Άνεμοι 3 μποφόρ και αραιή συννεφιά προβλέπεται για αύριο στην Αλεξάνδρεια με θερμοκρασία από 1 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Την Παρασκευή στην Βέροια θα έχουμε μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και ανέμους 3 μποφόρ. Ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 8 βαθμούς κελσίου. Ήλιος με δόντια το πρωί και πιθανότητα χιονόνερου το βράδυ για τη Νάουσα με βοριάδες έως 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 2 έως 7 βαθμούς. Άνεμοι εντάσεως 4 μποφόρ και κρύο στην Αλεξάνδρεια με τη θερμοκρασία από 1 έως 10 βαθμούς.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Πιθανότητα χιονόνερου το πρωί, θερμοκρασία από 2 έως 10 βαθμούς και ανέμους εντάσεως έως 3 μποφόρ προβλέπονται για το Σάββατο στη Βέροια. Την Κυριακή οι βοριάδες υποχωρούν αλλά το θερμόμετρο πέφτει κι άλλο, από 1 έως 10 βαθμούς.

Η Νάουσα θα ξυπνήσει με τσουχτερό κρύο, από 0 έως 8 το μεσημέρι, συννεφιά και ανέμους 3 μποφόρ το Σάββατο, ενώ την Κυριακή ο υδράργυρος πέφτει ακόμα περισσότερο, από -1 έως 8 βαθμούς.

Στην Αλεξάνδρεια το Σάββατο θα επικρατήσει συννεφιά και θερμοκρασία από 1 έως 9 βαθμούς, ενώ την Κυριακή το πρωί οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού θα επικρατήσει ομίχλη. Και στην Αλεξάνδρεια ο υδράργυρος θα υποχωρήσει κι άλλο και θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ