Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Κώστας Τροχόπουλος

Τη μάχη του σταυρού ετοιμάζεται να δώσει ο Κώστας Τροχόπουλος. Ο γνωστός δικηγόρος, αποδέχθηκε την πρόσκληση του Αντώνη Μαρκούλη και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της «Προτεραιότητας στον Πολίτη». Είναι 32 ετών και έχει σπουδάσει στο
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης δημοσίου δικαίου και πολιτικής επιστήμης. Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, την έκανε ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook (δείτε εδώ). Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Φίλες και φίλοι, θεωρώντας την ενασχόληση με τα Κοινά ως υποχρέωση για τον πραγματικά ενεργό πολίτη, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βέροιας με τον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη» με επικεφαλής τον συνάδελφο και υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας κ. Αντώνη Μαρκούλη και ζητώ την στήριξη σας». 

Δυναμικός αλλά ευγενής ο Κώστας Τροχόπουλος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και η κάθοδός του στον πολιτικό στίβο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να τον αναδείξουν σε... «δυνατό χαρτί» για τον συνδυασμό του. Όπως είναι λογικό, η δημοσιοποίηση της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές χαροποίησε φίλους και υποστηρικτές, οι οποίοι μέσα από τα social media, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ