Επιστολή «οργής» από τους εργαζόμενους της Βιομηχανίας Ζάχαρης

Από το Σωματείο Έκτακτων Εργατοτεχνιτών και υπαλλήλων του εργοστασίου Ζαχάρεως Πλατέος ανακοινώθηκαν τα εξής: "Παρά τις επίμονες προσπάθειες μας να αφυπνίσουμε τον πολιτικό κόσμο της περιοχής μας για τον κίνδυνο λουκέτου της Ε.Β.Ζ δυστυχώς δεν
εισακουστήκαμε. Το ξεπούλημα της Ε.Β.Ζ πριν μερικά χρόνια και η διαχρονική υποβάθμιση της εταιρίας έρχεται η σημερινή κυβέρνηση να βάλει την τελευταία πινελιά με το κλείσιμο της. Οι φωνές ευτυχίας, για το τελευταίο ανάμα του καμινιού όπως αποδεικνύεται, πριν κάποιους μήνες από κυβερνητικούς βουλευτές εξαφανίστηκαν, καθώς και από πλευράς τοπικής εξουσίας όπως η Δημοτική Αρχή της Αλεξάνδρειας, που ποτέ δεν εξέδωσε έστω και ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της Ε.Β.Ζ η έστω ένα ψήφισμα συμπαράστασης προς τους εργαζομένους.

Με μεγάλη λύπη αυτό που διαπιστώνω είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι που εκλέχτηκαν και μας διοικούν αυτά τα χρόνια και να φέρουν την ανάπτυξη στην περιοχή μας και τη βελτίωση του τρόπου ζωής μας, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα τους και αν όχι τότε είναι ακατάλληλη για αυτή τη θέση. Εάν δεν κατάλαβαν ότι αυτή τη στιγμή έχουν κλείσει έναν κύκλο εργασιών που γινόταν εδώ και 70 περίπου χρόνια που ζούσαν χιλιάδες οικογένειες από την καλλιέργεια των ζαχαρότευτλων αφήνοντας τους ξεκρέμαστους και άνεργους, το καλύτερο που έχουν να κάνουν για τον τόπο τους είναι να πάνε στα σπίτια τους."

Με εκτίμηση για το Δ.Σ
ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΥΛΑΚΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ