Αλλαγή φρουράς στην ΕΠΣ Ημαθίας - Φωτιάδης φεύγει, Μουρτζίλας έρχεται...

Μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου η αλλαγή φρουράς στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας. Ο Βασίλης Φωτιάδης, μετά από μια διετία στο τιμόνι της Ένωσης, αποχωρεί από το Σωματείο και τα ηνία πλέον αναλαμβάνει
ο Στέργιος Μουρτζίλας. Μια εξέλιξη που είχε συμφωνηθεί από τις εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου 2016, δηλαδή να «μοιραστεί» η θητεία μεταξύ των δύο αντρών. Λίγο μετά το τέλος της παράδοσης - αποδοχής ο κ. Μουρτζίλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Συγκινητικές στιγμές σε αυτή την "αλλαγή φρουράς" στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον κ. Βασίλη Φωτιάδη για όλα όσα προσέφερε στο ποδόσφαιρο του τόπου μας και να του ευχηθώ να είναι πάντα γερός και δυνατός. Ο Βασίλης, ένας άνθρωπος με ήθος και εντιμότητα, υπηρέτησε και θα υπηρετεί στο μέλλον τα αθλητικά και όχι μόνο κοινά, με τον αυθορμητισμό και την έμφυτη του καλοσύνη. Βασίλη σε ευχαριστούμε για όλα και σε θέλουμε στο πλευρό μας, σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια για την αναβάθμιση του αθλητικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΗ, που μου εμπιστεύτηκαν την θέση του προέδρου. Τους διαβεβαιώ, όπως και όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες της Ημαθίας, ότι η πόρτα μου και το τηλέφωνο μου θα είναι ανοικτό όλο το 24ωρο, για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ