Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενός λεπτού σιγή για τον 17χρονο Χρήστο Πετρίδη

Τη μνήμη του 17χρονου ποδοσφαιριστή Χρήστου Πετρίδη, που «έσβησε» το Σάββατο στο γήπεδο της Χαρίεσσας, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με το Φίλιππο Μελίκης, τιμήθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιείται σήμερα στη Βέροια. Έπειτα από πρόταση
του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, κατά την έναρξη της συνεδρίασης, το Σώμα εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 17χρονου και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Η κηδεία του άτυχου ποδοσφαιριστή θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα.

3 σχόλια:

  1. Αφήστε την υποκρισία και αντί για 1 λεπτού σιγή πάρτε καμιά απόφαση να εξετάζονται υποχρεωτικά ΟΛΟΙ οι αθλητές από γιατρούς και να μην ξεκινά αγώνας αν δεν υπάρχει γιατρός στο γήπεδο (καλύτερα να λιγοστέψουν οι αγώνες αν δεν φτάνουν οι γιατροί, παρά να πεθαίνουν τα παιδιά μας) και αν δεν είναι στην αρμοδιότητά σας, πάρτε απόφαση να κατεβείτε στα Υπουργεία Αθλητισμού και Υγείας και να τα αναγκάσετε. Έτσι κάνουν όσοι "ηγέτες" ενδιαφέρονται αληθινά. Τα δικά σας παιδιά θα τα στέλνατε στο γήπεδο της Χαρίεσσας (χωρίς εξετάσεις και γιατρούς) να παίξουν μπάλα; 1 λεπτό σιγή δεν θα σώσει κανένα άλλο παιδί-αθλητή κύριοι. Εσείς ήρθατε κάνατε την προεκλογική σας εμφάνιση, αλλά τα παιδιά θα συνεχίσουν να πεθαίνουν στα γήπεδα. Να τα λέμε και αυτά. "Καλή επιτυχία" στις εκλογές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες τα μεγάλε, 100-0 τους πήγες. αλλά θα πρέπει να φωνάξουν όλοι οι γονείς τώρα, και να μην τα κατεβάσουν στους αγώνες, για το καλό των παιδιών τους.
    ακούει κανείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γονείς μην εμπιστεύεστε την υγεία και ενδεχόμενα τη ζωή των παιδιών σας στους παράγοντες των ομάδων. Πηγαίνετε οι ίδιοι τα παιδιά σας στους γιατρούς εφόσον αθλούνται σε οποιοδήποτε σπόρ. Κάποιοι -λίγοι θέλω να πιστεύω-γιατροί βάζουν υπογραφή και σφραγίδα χωρίς να εξετάζουν τα παιδιά, με το αζημίωτο βέβαια. Αυτά δεν είναι πρωτάκουστα, πολλοί τα γνωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ