Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Ξεκίνησε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Βέροια

Ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά η τακτική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιείται στην αίθουσα του Δημαρχείου της Βέροιας. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεδρίαση που πραγματοποιείται στην έδρα της Ημαθίας, στα πλαίσια της απόφασης να
πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις στις έδρες όλων των νομών που ανήκουν στην Περιφέρεια. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, περισσότερο από μια ώρα, καθώς λόγω της οριακής πλειοψηφίας που υπήρχε στην αρχή, κρίθηκε απαραίτητο η αναμονή έλευσης μελών. 

Παρόντες στη συνεδρίαση, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι «οικοδεσπότες» αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νίκη Καρατζιούλα, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, Στάθης Σαρηγιαννίδης, Σάκης Χειμώνας και Δημήτρης Μούρνος.

Παρόντες επίσης και εκπρόσωποι των αγροτών όπου θα τοποθετηθούν σχετικά με τις αγροτικές κινητοποιήσεις και τη στάση της Κυβέρνησης απέναντι στις διεκδικήσεις τους, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Ημαθίας όπου αναμένεται να τοποθετηθούν στο πρώτο θέμα της συνεδρίασης, που αφορά στην ΑΜΑΛΘΕΙΑ Α.Ε., εκπρόσωποι των εργαζομένων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης για το θέμα του κλεισίματος των εργοστασίων, καθώς και πλήθος υποψηφίων Βουλευτών, Δημάρχων, συμβούλων κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ