Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (18/2 - 24/2)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Άρης θα βρίσκεται στον Ταύρο έως τις 31 Μαρτίου 2019 και απαιτεί αργό, αισθησιακό, καυτό και... βασανιστικό σεξ, σταθερότητα, αφοσίωση και τον Έρωτα να περνάει από το... στομάχι! Αρχίστε τις σοκολάτες, τις φράουλες, την σαντιγί και τα αφροδισιακά θαλασσινά! Ευνοεί τα Ζώδια της Γης και του Νερού, αλλά προειδοποιεί και τα Μεταβλητά Ζώδια για κόντρες και λάθος ερωτικές επιλογές!

♈ Κριός

Γενικά

Η νέα εβδομάδα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε θέματα που άπτονται της εργασίας σου, όπου το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο, ενώ και εσύ από την πλευρά σου θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις της εποχής. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, δημιουργεί ένταση και νευρικότητα στην καθημερινότητα και στην εργασία σου, σε βοηθά όμως να βρεις νέους τρόπους για την αύξηση του εισοδήματός σου! Συναισθηματικά αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις συναισθήματα μοναξιάς, ή και απομόνωσης, γιατί δεν σου προσφέρεται με άνεση η ευκαιρία για να μπορέσει να υπάρχει ένα ανάλαφρο κλίμα στην καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βάζεις στόχους για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, όμως δεν έρχονται όλα ακριβώς όπως τα υπολόγιζες. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βρίσκεται αυτή την εβδομάδα σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιες δοκιμασίες στα αισθηματικά που σε σκληραίνουν και σε κάνουν πιο απόλυτο. Πάθη, εντάσεις και αποκαλύψεις, φουντώνουν για τα καλά το ερωτικό σκηνικό των επόμενων ημερών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα ξεκινά με φόρτο εργασίας αλλά και αρκετό άγχος για να το προλάβεις όλα. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό, προκύπτουν και αναποδιές και αναγκάζεσαι και επωμίζεσαι πολλές παραπάνω ευθύνες. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να δείξεις προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι, γιατί το αστρολογικό σκηνικό της εβδομάδας άνετα μπορεί να φέρει κουτσομπολιά, παρασκήνια και παγίδες από συνεργάτες. Στα οικονομικά σου, αν και νιώθεις περιορισμένος, θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά η οποία για σένα φέρνει ερωτικές εξελίξεις, ενώ είσαι σε εγρήγορση για να κάνεις νέα ξεκινήματα που σου δίνουν χαρά και σε ανανεώνουν. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 του μήνα στο φιλικό για σένα ζώδιο της Παρθένου, σου δίνει την διέξοδο για να διασκεδάσεις, να ερωτοτροπήσεις, να εκφραστείς, να περάσεις όμορφες στιγμές, ενώ δεν θα λείψουν και οι όμορφες εκπλήξεις. Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο σου, λειτουργείς ασυγκράτητα , δυναμικά, και ξεφεύγεις αυτή την εβδομάδα από την ρουτίνα σου! Οι αστρολογικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, κατασταλάζουν τα προσωπικά σου θέλω τόσο στον έρωτα όσο και στην προσωπική / επαγγελματική ζωή και γνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι αξίζεις, τι είναι σημαντικό και απαραίτητο για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φλογερές ερωτικές στιγμές αναμένεται να ζήσεις αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου! Από τη μία έχουμε την Πανσέληνο στην Παρθένο όπου για σένα φέρνει ερωτική αναγέννησης, από την άλλη ο Άρης από το ζώδιο σου τονώνει την ερωτική σου λίμπιντο, ενώ η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σου δίνει στο πιάτο αυτό που θέλεις και οι κατακτήσεις που έχεις στον έρωτα, σου δίνουν μία μορφή ανταμοιβής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να ταραχτείς μέσα από κάποιες ειδήσεις ή έγγραφα που θα σε προβληματίσουν. Πάρε μία βαθιά ανάσα και αναζήτησε μία συμβουλή – η οποία και θα σου δοθεί- και θα σου δώσει λύση. Η απόλυτη στάση και συμπεριφορά σου απέναντι σε κάποιους συνεργάτες, θα λογοκριθεί. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα είσαι με άγχος και ανησυχία, χωρίς όμως να συντρέχει κάποιος σπουδαίος λόγος ... χαλάρωσε λοιπόν και κάνε έναν καλό προγραμματισμό.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Μία συναισθηματικά έντονη εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο, με σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός επιρροής για σένα Δίδυμέ μου, η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας τρώγεσαι με τα ρούχα σου, εκνευρίζεσαι, τα βάζεις με την οικογένεια ή και δεν σε χωράει το σπίτι ... Δεν υπάρχει όμως λόγος για αυτή την συμπεριφορά, παρά μόνο ότι είσαι αρκετά κουρασμένος, εξαιτίας συσσωρευμένης έντασης. Την Τρίτη δείξε παραπάνω προσοχή στα λόγια και στις αποφάσεις σου γιατί με την σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα είναι πολύ πιθανό να μπερδευτείς, να συγχυστείς ή και να παρεξηγηθείς. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, θυμήσου πώς η υπερβολή που μπορεί να εκδηλώσεις αυτή την εβδομάδα θα σε οδηγήσει σε λάθη. Επωφελήσου την εύνοια που δέχεσαι στα οικονομικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έντονος ερωτισμός δεν λείπει από το σκηνικό των ημερών, όμως δεν σου προσφέρει για την ώρα ούτε την ηρεμία, ούτε την ασφάλεια και την σιγουριά. Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου μπορούν εύκολα να σε παρασύρουν σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις εύκολα να τηρήσεις, για αυτό καλύτερα να συγκρατηθείς. Επιπλέον, λόγια που μπορεί να ακούσεις, δεν θα τηρηθούν, όχι επειδή το άτομο που σε ενδιαφέρει θα θέλει να σε κοροϊδέψει, αλλά οι συγκυρίες δεν θα είναι οι κατάλληλες για να μπορούν αυτά τα λόγια να γίνουν πράξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να κουράζεσαι, να συγχύζεσαι και να σου έχουν πέσει μαζεμένα πράγματα στην δουλειά για να κάνεις, όμως υπάρχει κινητικότητα, υπάρχει και εξέλιξη, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Στον οικονομικό σου τομέα υπάρχουν οι προοπτικές ανόδου αλλά και διαχείρισης ενός χρέους του παρελθόντος. Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσεις να βρεθείς κερδισμένος.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που ξεχειλίζεις από συναίσθημα και εκφραστικότητα ... Μπορεί τα βαρίδια του Κρόνου από τον Αιγόκερω να σε φορτώνουν με ευθύνες και να πιέζουν τον τομέα των σχέσεών σου – αυτό όμως είναι μία ετήσια γενική τάση – οι μέρες που ακολουθούν για σένα κρίνονται θετικές. Αφενός η Πανσέληνος στην Παρθένο, σε επηρεάζει θετικά και φέρνει μία πολυπόθητη συνάντηση, επικοινωνία, συμφωνία, αφετέρου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω και ο Άρης από τον Ταύρο φουντώνουν τις ερωτικές εξελίξεις, μόνο που θα χρειαστεί από πλευράς σου να πάρεις και κάποιες καθοριστικές αποφάσεις. Με τον Ερμή στους Ιχθύς γλυκαίνουν οι επαφές και οι επικοινωνίες, ενώ χαρακτηριστική θα είναι και μία ιδέα ή πρόταση για κάποια μετακίνηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η απαιτητική Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ανανεώνει τον τομέα των αισθηματικών σου, αυτή την εβδομάδα όμως σχηματίζει σύνοδο με Κρόνο και Πλούτωνα και... επιβάλει εδώ και τώρα ξεκάθαρες απαντήσεις αλλά και αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον. Ότι αξίζει θα παραμείνει, ότι δεν αξίζει εύκολα και γρήγορα θα το απομακρύνεις, βρίσκοντας μέσα σου τόση δύναμη για να το κάνεις, όση δεν φανταζόσουν ότι είχες ποτέ σου! Ωστόσο, η νέα εβδομάδα ευνοεί για νέες γνωριμίες και νέους έρωτες ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 21 με 23 Ιουνίου...

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα κινητοποιείσαι ενεργά σε επικοινωνίες, συναντήσεις και επαφές για νέα ξεκινήματα. Δεν παύει όμως να βρίσκεις σθεναρά εμπόδια αλλά και προκλήσεις κυρίως από τα άτομο που συνεργάζεσαι στενά. Βάλε νερό στο κρασί σου εκεί που πρέπει και θυμήσου ότι κάποιοι συνεργάτες δεν έχουν και τόσο αγνές προθέσεις απέναντί σου! Στα οικονομικά σου αρχίζουν επιτέλους και ανοίγονται ευκαιρίες.

♌ Λέων

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα, με δικτύωση, επαφές, χαρούμενα νέα και εκπλήξεις, σύντομα όμως το σκηνικό αλλάζει και σε πιάνουν κάποιες ανησυχίες κυρίως για την εξέλιξη των οικονομικών αλλά και των πολύ προσωπικών σου υποθέσεων. Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου, σε βάζει σε μία διαδικασία επαναξιολόγησης ανθρώπων, καταστάσεων, αναγκών ... Δεν παύει όμως να κάνεις «ταμείο» αυτό τον καιρό και να βλέπεις ότι υπάρχει «μείων» είτε οικονομικό είτε συναισθηματικό... Πριν σε πιάσουν οι Λιονταρίσιες υπερβολές, προσπάθησε να περιορίσεις τις παρορμητικές σου αντιδράσεις και επικεντρώσει τις ημέρες αυτές στην εργασία σου, όπου φαίνεται ότι σε ευνοεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα αεράκι αλλαγής και ανανέωσης πλανάται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στα αισθηματικά σου, φρόντισε όμως να διατηρήσεις αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα και να μην αφήσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες να χαλάσουν το όμορφο σκηνικό. Είναι γεγονός ότι η εβδομάδα έχει αρκετό τρέξιμο για επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις, με αποτέλεσμα να μη σου μένει και πολύς ελεύθερος χρόνος για ανεμελιά και αυθορμητισμό στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη στον Ταύρο είσαι σε ένα συνεχές τρέξιμο για ζητήματα που αφορούν την καριέρα σου ενώ δεν λείπουν οι κόντρες και οι εντάσεις, που φέρνουν ανακατατάξεις . Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις κόντρες που θα δημιουργηθούν ενώ διώξε μακριά το άγχος, στο οποίο είσαι επιρρεπείς αυτό τα διάστημα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα λόγω της Πανσελήνου, καλό είναι να συγκρατηθείς στα έξοδα και στις αγορές.

♍ Παρθένος

Γενικά

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 του μήνα στο ζώδιο σου, αγαπητέ Παρθένε, δυναμώνει ακόμη περισσότερο την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου αυτή την περίοδο, κυριολεκτικά να κρέμονται από τα χείλη σου. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου. Διώξε τυχόν ανασφάλειες που μπορεί να έχεις προχώρα μπροστά και σε βεβαιώνω ότι θα μπορέσεις να απολαύσεις την επιτυχία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα ο αισθηματικός σου τομέας θα ξαναζωντανέψει. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου σε ευνοεί και θα φέρει πολύ καλές ευκαιρίες για την σχέση σου. Θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι πιο ερωτικό αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Αν το θέλεις μπορείς να περάσεις υπέροχα αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι που να σου δώσει αυτά που ζητάς αυτή η περίοδος προσφέρεται να κάνεις την γνωριμία της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας μια χαρά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδώσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδα σου.

♎ Ζυγός

Γενικά

Εβδομάδα με ευθύνες, πιέσεις και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα ανοίγεται μπροστά σου και παρόλο που υπάρχουν οι ευκαιρίες για αλλαγές και ανανέωση, είναι φανερό ότι μέσα στις ημέρες που ακολουθούν δεν θα καταλάβεις την εύνοια που σου δίνεται, θα την αντιληφθείς όμως λίγο αργότερα! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζει τις ημέρες αυτές σύνοδο με τον Κρόνο αλλά και τον Πλούτωνα που αυτό για σένα σημαίνει ότι στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας περνάς μία περίοδο πίεσης και προβληματισμού όπου χρειάζεται να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου! Από την άλλη πλευρά η Πανσέληνος που γίνεται στην Παρθένο στις 19/2 φανερώνει ότι αυτή την περίοδο πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες θυσίες για να μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες, δεν θα λείψει όμως ο ψυχολογικός αναβρασμός ή και η ανασφάλεια από την πλευρά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πάθη μου τα λάθη μου θα λες αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ζυγέ, αφού είναι φανερό ότι υπάρχει προβληματισμός και δοκιμασία στα αισθηματικά, κυριαρχούν όμως και οι ζήλειες, οι εντάσεις, το παρασκήνιο ή και η μυστικότητα στον έρωτα ... Προσπάθησε να μην φθείρεσαι με ψυχοφθόρες και αδιέξοδες καταστάσεις ή ανθρώπους, απομακρύνσου από μία παρελθοντική σχέση που δεν σου αξίζει για να καλωσορίσεις κάτι νέο στη ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα αυτή την εβδομάδα δεν θα ξέρεις από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις σημαντικό όμως είναι να αποφύγεις τα λάθη αλλά και την ασυνέπεια ιδιαίτερα προς το μέσο της εβδομάδας. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν στα επαγγελματικά σου δεν θα μπορέσουν να τηρηθούν. Στον οικονομικό τομέα, βρίσκεσαι ευνοημένος!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Μία κοινωνική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ Σκορπιέ αφού η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 του μήνα κρίνεται άκρως ευνοϊκή για το δικό σου ζώδιο! Νέες φιλικές επαφές, νέες γνωριμίες, ευχάριστες εκπλήξεις μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον είναι μέσα στο πλάνα αυτής της περιόδου! Από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω , σε σύνοδο με Κρόνο και Πλούτωνα σε ωθούν να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον προσωπικών σου υποθέσεων, τα λόγια σου όμως θα είναι κάπως σκληρά και απόλυτα, γεγονός που μπορεί να απογοητεύσει κάποιους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέτεις τους όρους και τους κανόνες σου αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου, ενώ ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου φαίνεται ότι σε προκαλεί φέρνοντας εντάσεις στη σχέση σου! Δείξε ψυχραιμία στα καπρίτσια του συντρόφου σου και προσπάθησε να μην τον κρίνεις απόλυτα. Για σένα που είσαι χωρίς σχέση, νέες ερωτικές περιπτώσεις δεν εγγυώνται σταθερότητα σε αυτή την φάση, εγγυώνται όμως απόλαυση και χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να κάνεις μία καλή οργάνωση στις εργασίες σου και για να θέσεις κάποιες προτεραιότητες. Στο σημείο που σου συνιστώ προσοχή είναι στην υπογραφή οικονομικών συμφωνητικών. Σημαντικό είναι να αποφύγεις την δέσμευσή σου σε οικονομικές υποχρεώσεις, ενώ έχε κατά νου ότι κάποιο άτομο μπορεί να έχει ύπουλες διαθέσεις απέναντί σου!

♐ Τοξότης

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που είσαι δοσμένος σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου, το μέλλον και τις προοπτικές σου! Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνει έναν αέρα αλλαγής στα επαγγελματικά, ο οποίος και κρίνεται θετικός για σένα αγαπητέ μου Τοξότη, άσχετα αν στην αρχή μπορεί να νιώσεις ένταση ή και εκνευρισμό! Η εβδομάδα ωστόσο θα φέρει και κάποιες συγχύσεις και συναισθηματικά μπερδέματα τα οποία και θα προκύψουν από την έλλειψη συνεννόησης με το περιβάλλον σου! Στην πορεία της εβδομάδας οριοθετείς καλύτερα τι είναι σημαντικό, τι έχει αξία και τι θέλεις να διατηρήσεις κοντά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ούτε κλαίει , ούτε γελάει η αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα, ωστόσο ο Δίας από το ζώδιο σου, σου δίνει αυτή την τύχη και την ευκαιρία για έρωτα και χαμόγελα! Μην παρασυρθείς σε μεγάλα λόγια που δεν θα μπορείς να τηρήσεις ιδιαίτερα την Τρίτη που ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα. Μην επιτρέπεις στον ενθουσιασμό σου να σε κάνει πιο ευκολόπιστο με ένα νέο άτομο που γνωρίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι αρκετά δυναμική αυτή η εβδομάδα για τα οικονομικά σου και μπορεί να λειτουργήσει πολύ υπέρ σου αρκεί να κάνεις τους κατάλληλους χειρισμούς! Μην αφήσεις τις ευκαιρίες να χαθούν, ενώ επωφελήσου σωστά των επικοινωνιών εκείνων που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία καλή πορεία τα επαγγελματικά σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Θέλεις να δραπετεύσεις από τα συνηθισμένα και να κάνεις μία νέα αρχή ... Αυτή ακριβώς είναι η διάθεσή σου από το ξεκίνημα της εβδομάδας, αφού επηρεάζεσαι από την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου στις 19 του μήνα. Νέα σχέδια, νέες γνωριμίες, αποδράσεις, επαφές και συμφωνίες φαίνεται ότι λειτουργούν θετικά και ανανεωτικά σε όλη την διάρκεια της εβδομάδα για σένα! Η σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου και Αφροδίτης – Πλούτωνα από το ζώδιο σου, δοκιμάζει για λίγο τις επιθυμίες και τα θέλω σου, ενώ ίσως λειτουργήσεις και πιο απόλυτα σε θέματα που συνδέονται με τον έρωτα ή τις σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα έχει εναλλαγές στα αισθηματικά σου γεγονός που σε κάνει να χάνεις τις ισορροπίες. Από τη μία σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου και η εκφραστικότητά σου και έρχεσαι σε επικοινωνίες που έχουν βαθύ νόημα και ουσία ... Από την άλλη όμως η σύνοδος που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα δοκιμάζει αισθητά την ερωτική σου ζωή και σε φορτίζει με ένταση, ζήλεια, ή και θυμό μπορώ να πω εξαιτίας παλαιών καταστάσεων ή και απωθημένων. Η εβδομάδα στην πορεία της λοιπόν έχει τα ξεκαθαρίσματά της και τις σκληρές συνειδητοποιήσεις της , ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξεκινάς την εβδομάδα με αρκετά δημιουργική διάθεση αλλά και με πολλές ιδέες που αφορούν την εξέλιξη και την πορεία των επαγγελματικών σου! Δέχεσαι εύνοια σε συζητήσεις, επαφές, επικοινωνίες και η επιτυχία για σένα σε αυτή τη φάση είναι μονόδρομος , κάνοντας ότι περνά από το χέρι σου για να πετύχεις. Στα οικονομικά σου υπάρχουν ακόμα σκαμπανεβάσματα και πρέπει να αποφύγεις τις απροσεξίες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου ήδη έχει προκαλέσει ένταση συναισθηματική αλλά και αρκετή νευρικότητα στο σπίτι και με τους οικείους σου αγαπημένε μου Υδροχόε. Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τα άσκοπα ξεσπάσματά σου για παρελθοντικές καταστάσεις που στην ουσία έχουν λήξει αλλά σου έχουν μείνει απωθημένο. Οι ανασφάλειες δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά, αλλά ούτε και το κλείσιμο στον εαυτό σου! Επικεντρώσου στην κοινωνική σου ζωή που φαίνεται ότι αυτό το διάστημα βρίσκεται στα φόρτε της.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες συναισθηματικές σου ανάγκες παραμένουν ανικανοποίητες αυτή την εβδομάδα και κάνεις ένα κλείσιμο στον εαυτό σου γιατί δεν θέλεις να απογοητευτείς ξανά. Μην μπερδεύεις το μυαλό σου με σκέψεις που δεν ωφελούν ή που δεν έχουν αξία και προσπάθησε να αποφύγεις το παρασκήνιο που είναι φανερό ότι κυριαρχεί αυτό τον καιρό στα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα μπορεί να είναι προκλητική και νευρική, όμως σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις τους κατάλληλους ελιγμούς στον επαγγελματικό σου τομέα και να εδραιωθείς. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό και οι προσπάθειές σου δεν θα πάνε χαμένες. Στα οικονομικά σου είναι απαραίτητο να κάνεις μία καλή διαχείριση και να αποφύγεις τη υπογραφή σημαντικών εγγράφων.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Εβδομάδα συντροφικότητας ξεκινά για το δικό σου ζώδιο, αφού μία ωραιότητα Πανσέληνος από το ζώδιο της Παρθένου έρχεται για να φωτίσει θετικά αυτή τη φορά τον τομέα των σχέσεων σου! Αναζωπυρώνεται η συντροφικότητα, δέχεσαι όμορφες εκπλήξεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει, περνάς ωραίες ρομαντζάδες, κάνεις όνειρα και σχέδια... Μέσα σε όλο αυτό το υπέροχο κλίμα όμως, θα χρειαστεί να μετριάσεις την εξιδανίκευση και την υπερβολή για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε μπερδέψουν! Ο Ερμής από το ζώδιο σου σε κάνει αρκετά εκφραστικό και επικοινωνιακό αυτό το διάστημα, αξιοποίησε αυτή την τάση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ετοιμάσου για την πιο ρομαντική και αισθησιακή πανσέληνο της χρονιάς για το δικό σου ζώδιο. Αυτή την Τρίτη το ολόγιομο Φεγγάρι του Φλεβάρη σου εγγυάται στιγμές ειδυλλιακές που θα φέρουν μία μεγάλη αλλαγή στην αισθηματική σου κατάσταση! Μία νέα σχέση, μία ευχάριστη ερωτική τροπή, θα σε κάνει να χαμογελάσεις από ερωτική επιτυχία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η στήριξη φίλων αλλά και συνεργατών θα φανεί πολύτιμη αυτή την εβδομάδα στον τομέα των επαγγελματικών σου! Σημαντικό είναι όμως να μπορέσεις να ιεραρχήσεις τις εργασίες σου και να επικεντρωθείς στα σημαντικά. Μην δεις επιπόλαια κάποια ζητήματα στα επαγγελματικά σου και απέφυγε την ασυνέπεια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ