Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτισε το Δ.Σ. ο Μαυροκεφαλίδης

Μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση και με δάκρυα στα μάτια ο Νίκος Μαυροκεφαλίδης αποχαιρέτισε το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. πήρε τον λόγο και ανακοίνωσε πως μετά από 13 χρόνια αποχωρεί οριστικά από την πολιτική. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε από τον Σεπτέμβριο και έπειτα θα αφιερώσει το χρόνο του στην οικογένειά του, στην τέχνη του, στον εθελοντισμό και προσωπικά στον ίδιο του τον ευατό. Ο έμπειρος δημοτικός σύμβουλος τόνισε πως φεύγει γεμάτος εμπειρίες και ευχαρίστησε όσους τον εμπιστεύθηκαν και όσους συνεργάστηκαν μαζί του. «Πρέπει να αποχωρούμε πάντα την κατάλληλη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος ευχήθηκε ο προεκλογικός αγώνας που ξεκινάει να διακατέχεται από σύνεση και σεβασμό.

1 σχόλιο:

  1. Όσα και να πουν για τον ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟ δεν μπορούν να τον πλήξουν. Είναι πάντα αξιοπρεπής, συνεπής και έντιμος. Μακρά και σημαντική η πορεία του για να την "λασπώσουν" ορισμένοι. Η τοπική αυτοδιοίκηση γίνεται φτωχότερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ